Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Aktivitete Adoleshenti & Junior

Të gjitha programet ESE Junior ofrojnë një larmi aktivitetesh emocionuese dhe të këndshme, të përshtatshme për moshën.

Programi juaj i kohës së lirë të verës është thelbësore për përvojën tuaj të suksesshme të mësimit të gjuhës angleze në ESE Malta. Për këtë arsye, ekipi ynë i stafit me përvojë dhe të përkushtuar të kohës së lirë i kushton një vëmendje të veçantë të veçantë për t'u siguruar që ju mund të merrni pjesë në një program argëtues të kohës së lirë të krijuar posaçërisht për adoleshentët.

Një program i kohës së lirë për ju

Stafi ynë i kohës së lirë përshtatet me aktivitetet shoqërore për grupe të ndryshme moshe dhe preferencat e tyre. Çdo program veror kombinon një përzierje të aktiviteteve të jashtme dhe të brendshme me sportet dhe disa vlerësime kulturore të Maltës dhe historisë së saj shumëngjyrëshe.

 

Ndërsa e shohim, programi juaj shoqëror është një mundësi për të vazhduar të mësuarit jashtë klasës ESE pasi gëzoni shumë mundësi për të praktikuar anglishten tuaj me nxënës të tjerë të anglishtes si ju. Për më tepër, ju takoni dhe njihni adoleshentë të tjerë si ju nga vende nga e gjithë bota!

 

Indeedshtë vërtet një përvojë e paharrueshme e të mësuarit të gjuhës në një mjedis multi-kombëtar - çfarë mund të dëshironi më shumë nga kursi juaj i gjuhës angleze?

European School of English Malta Beach Club, St. Julian's

Çfarë përfshihet në paketën tuaj me parapagim?

Paketa juaj e parapaguar për adoleshencë përfshin aktivitete ditore në mëngjes ose pasdite (në varësi të orëve të mësimit) dhe aktivitete në mbrëmje, si dhe vizita kulturore në vendet me interes përreth ishullit.

 

Për më tepër, paketa Host Family Adoleshencë i jep mundësi hyrjes në ESE Beach Club në St. Julian's Waterpolo Club nga e hëna në të premte falas dhe kundrejt pagesës në fundjavë. Sidoqoftë, studentëve të Klubit të Adoleshentëve u mundësohet hyrja në pishinën Salini Resort.

 

Përdorimi i pajisjeve bëhet në bazë të shërbimit të parë dhe shërbimi i parë dhe karta e studentit ESE duhet të paraqitet në hyrje. Më pas, studentët nën moshën 16 vjeç do të shoqërohen nga një i rritur që mund të jetë përfaqësues i ESE.

 

Një numër aktivitetesh opsionale për adoleshentët ofrohen gjithashtu gjatë javës në mënyrë që ju të mund të bëni më të mirën e qëndrimit tuaj në Maltë. Nuk ka aktivitete të planifikuara të Dielën në mbrëmje.

Aktivitete Opsionale për Adoleshentë

Nëse preferoni të provoni diçka të re ose të përjetoni një aktivitet që nuk është në programin tonë standard të kohës së lirë, mund të zgjidhni të rezervoni një nga aktivitetet tona opsionale kundrejt pagesës. Për rezervime dhe më shumë informacion, ju lutemi na dërgoni një email në [email mbrojtur] ose pyesni stafin tonë të kohës së lirë në tryezën e kohës së lirë të ESE kur jeni në ESE.

 • Lundrim me energji elektrike në Comino (sezonale)
 • Turnetë e Futbollit
 • Zhytja në skuba
 • me vela
 • Rrëshqitje në ajër
 • Turne Ditën e plotë në Gozo
 • tenis
 • PADEL
 • Kungull
 • Golf
 • Paintball
 • Horse Riding