Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Anglishtja e biznesit Intensive

Kombinoni mësimet në grup me vëmendjen personale nga mësuesit e ESE në mësime një për një dhe përqendrohuni në nevojat tuaja të anglishtes së biznesit.

€675

çmimi fillestar

në javë

Kur rezervoni një kurs intensiv të anglishtes së biznesit, kombinimi i mënyrave të studimit do të thotë që ju të përfitoni nga ndërveprimi në grup, si dhe një vëmendje një nga një nga mësuesi juaj dhe mundësia për t'u përqëndruar në mënyrë specifike në nevojat tuaja të të mësuarit në seancat një për një . Përmbajtja e mësimeve tuaja individuale është fleksibile dhe varet tërësisht nga nevojat tuaja të të nxënit.

TI DO T 

  • Përmirësoni rrjedhshmërinë në temat e lidhura me biznesin
  • Përmirësoni gjuhën tuaj rreth aftësive të biznesit
  • Komunikoni në një mënyrë më kuptimplote
  • Përmirësoni perspektivat tuaja të punës 

Ndani këtë faqe

Fakte te shpejta

Niveli i hyrjes

B1 / e ndërmjetme

Mosha minimale

18 vjet

Kohëzgjatja e kursit

Minimumi 1 javë

Data e fillimit

Çdo të hënë

Madhësia e klasës

Mësimet në grup maksimumi 6 studentë + 10 orë individuale (një-për-një)

Mësimet / javë

20 orë mësimore në grup (15 orë) + 10 orë mësimi një për një (7.5 orë)

Orari

Orari ynë i klasave lejon studentët të zgjedhin 20 ose 30 mësime në javë.
Orari intensiv i Shkollës Evropiane të Anglishtes Malta në Anglisht të Biznesit

* ky orar ndryshon në një festë publike në Malteze

Cilat janë qëllimet tuaja?

A duhet të bëni prezantime dhe a dëshironi të përsosni aftësitë tuaja prezantuese? A punoni në ambiente ndërkombëtare dhe do të dëshironit të ishit më efektiv gjatë takimeve ose të zhvillonit biseda më kuptimplota? A po kërkoni një punë apo ndoshta po kërkoni të përparoni në karrierën tuaj dhe do të dëshironit të mbani intervista të suksesshme? Këto janë vetëm disa shembuj të arsyeve për të ardhur në ESE në një kurs intensiv biznesi. Gjatë seancave tuaja një për një do të punoni me mësuesin tuaj në qëllimet tuaja specifike. Kjo është veçanërisht e dobishme kur nuk keni shumë kohë t'i kushtoheni përmirësimit të anglishtes tuaj.

Përmbajtja e mësimeve tuaja individuale është fleksibile dhe varet tërësisht nga nevojat tuaja të të nxënit.

 

 

modulet eLearning

Ju mund të vazhdoni të përmirësoni anglishten tuaj përmes vetë-studimit duke hyrë në programin tonë të e-mësimit nga koha kur regjistroheni deri në tre muaj pasi të keni mbaruar kursin. E-Learning e ESE është në dispozicion falas kur rezervoni një kurs të anglishtes së biznesit. 

 

Studentët që dëshirojnë të përqendrohen në zhvillimin e aftësive të tyre profesionale të komunikimit (takime, negociata, telefonim, shkrim dhe shoqërim) dhe gjuhën duhet të vizitojnë tonë Instituti i Trajnimit Ekzekutiv website. 

Çfarë tjetër përfshihet në kursin tuaj?

Ikona e mbrëmjes së mirëseardhjes

Mirëseardhje mbrëmje

Ikona e materialeve të kursit

Materialet e kursit

Ikona e certifikatës

Certifikata e kursit

Ikona e Wi-Fi

WiFi falas në shkollë

Ikona e të mësuarit elektronik

ESE të mësuarit

Ikona e librit

Fletore personale

Dy studentë në zonën e kohës së lirë
General Engish 20 Mësime në javë

Anglishtja e biznesit Intensive

mëngjes       mësimet 4
Pasditeve    mësimet 2

30 mësime në javë, të rekomanduara për këdo që dëshiron të kombinojë mënyrat e studimit të anglishtes së biznesit dhe të përfitojë nga ndërveprimi në grup, si dhe një vëmendje një nga një nga mësuesi juaj me një mundësi për t'u përqëndruar posaçërisht në nevojat tuaja të të mësuarit në një-në-një seancat.

General Engish 30 Mësime në javë

Anglisht për punë

mëngjes       mësimet 4
Pasditeve    mësimet 2

30 mësime në javë, të rekomanduara për këdo që dëshiron kushtojini më shumë kohë mësimit të anglishtes dhe bashkëveprojnë me mësuesin e tyre dhe studentët e tjerë në një grup të klasësing. Tkursi i tij është shumë i popullarizuar nga studentët që vijnë për të mësuar anglisht në ESE për një periudhë të gjatë kohore. 

Anglisht intensive

Anglishtja për qëllime specifike

mëngjes       mësimet 4
Pasditeve    Shkollim një për një

30 mësime në javë, të rekomanduara për këdo që dëshiron të ndërthurë mësimet në grup me mësimet një për një. Ky kurs është shumë i njohur për studentët që duan të përmirësojnë anglishten e tyre në një periudhë më të shkurtër kohe. Isshtë gjithashtu e njohur për studentët që kanë një qëllim të përcaktuar mirë të të mësuarit.

Cili është niveli juaj i anglishtes?

Mos u shqetëso - ne do ta kuptojmë atë për ju.

 

Para mbërritjes duhet të bëni Testi i vendosjes në internet të ESE, e cila duhet të dorëzohet të paktën 7 ditë para se të filloni kursin tuaj.  Nëse nuk arrini ta bëni testin tuaj nga shtëpia, atëherë do t'ju kërkohet të uleni për një test të shkurtër vendosjeje ditën tuaj të parë në shkollë.

 

Stafi ynë akademik do të sigurojë që ju të ndiqni kursin tuaj në nivelin e duhur gjuhësor për ju.

Tabela e niveleve të anglishtes

A jeni i interesuar për këtë kurs?

Bëni hapin tjetër dhe klikoni në butonin më poshtë për të marrë një vlerësim. Çmimet bazohen në kohëzgjatjen tuaj dhe mundësitë e akomodimit.