Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

IELTS

Një test i standardizuar i njohur ndërkombëtarisht i aftësive të gjuhës angleze për folësit jo-amtare të gjuhës angleze.

€310

çmimi fillestar

në javë

IELTS (Sistemi Ndërkombëtar i Testimit të Gjuhës Angleze) po bëhet gjithnjë e më popullor dhe është për studentët që kanë nevojë për një ndërkombëtarisht-i njohur certifikatë për pranim në kurse universitare ose pasuniversitare ku anglishtja është mediumi i mësimit.
Certifikata ndonjëherë kërkohet si provë e nivelit të Aftësi angleze për qëllime karriere.
Për më tepër, provimi IELTS mbahet në Maltë çdo muaj.

TI DO T

  • zhvilloni aftësitë në gjuhën angleze që janë të nevojshme për të qenë të suksesshëm në provë
  • familjarizohuni me formatin, udhëzimet e testit dhe me llojet e pyetjeve të bëra në secilën pjesë
  • zhvilloni strategji të marrjes së provave për të qenë të suksesshëm

Ndani këtë faqe

Fakte te shpejta

Niveli i hyrjes

B1 – C2

Mosha minimale

17 vjet

Kohëzgjatja e kursit

Minimumi 4 javë (kërkohet niveli B2 gjatë hyrjes)
Minimumi 6 javë (kërkohet niveli B1 gjatë hyrjes)
Maksimumi 10 javë

Data e fillimit

Çdo të hënë

4 - 6 javë para datave të provimit (shih tabelën më poshtë)

Madhësia e klasës

Maksimumi 12 studentë

Mësimet / javë

30 orë mësimore (22.5 orë) në javë

Kursi i përgatitjes së provimit IELTS përfshin udhëzime se si përmirësoj Provimi aftësi teknikë gjatë orëve të mëngjesit dhe zhvillimit intensiv të 4 aftësive thelbësore gjuhësore (të folurit, të dëgjuarit, të lexuarit dhe të shkruarit), gjuhës input i njohurive dhe praktikën e provimit IELTS në seancat e pasdites.

 

Klasa juaj e përgatitjes së provimit përfshin mbështetje akademike se si të bëheni më shumë i pavarur nxënës, pjesëmarrja në podiumin e studentit (mbajtja e prezantimeve dhe mësimdhënia e kolegëve) dhe udhëzime mujore me një mësues me përvojë.

 

Provimi është në dispozicion si një Opsion trajnimi akademik ose i Përgjithshëm. Nëse keni ndërmend të regjistroheni në një kurs universitar, kërkohet Opsioni i Trajnimit Akademik. Në të kundërt, opsioni i Trajnimit të Përgjithshëm kërkohet për arsye të tjera, siç janë trajnimi profesional ose joakademik ose qëllime imigrimi.

 

Përveç kësaj, ju gjithashtu mund të zgjidhni të përgatiteni për provimin tuaj IELTS në shkolla jonë simotra, anglisht në York, në Mbretërinë e Bashkuar.

Datat e Provimit IELTS 2024 – Maltë

IELTS ka një numër datash fikse të provave çdo vit për të siguruar nivele të larta të cilësisë dhe sigurisë.

 

Datat e testimit për vitin 2024 gjenden në tabelat e mëposhtme:

2024

Datat e provës

Data e mbylljes për aplikime

Modulet në dispozicion

17th shkurt 2024

2nd Shkurt 2024

Trajnimi Akademik & i Përgjithshëm

9th Mars 2024

23rd Shkurt 2024

Trajnimi Akademik & i Përgjithshëm

Mars 23rd 2024

8th Mars 2024

Trajnimi Akademik & i Përgjithshëm

13th Prill 2024

29th Mars 2024

Vetëm akademik

27th Prill 2024

12th Prill 2024

Trajnimi Akademik & i Përgjithshëm

9th Maj 2024

24 prill 2024

Trajnimi Akademik & i Përgjithshëm

25th Maj 2024

10th Maj 2024

Trajnimi Akademik & i Përgjithshëm

8th Qershor 2024

24th Maj 2024

Trajnimi Akademik & i Përgjithshëm

22nd qershor 2024

7th Qershor 2024

Trajnimi Akademik & i Përgjithshëm

6th korrik 2024

21st Qershor 2024

Trajnimi Akademik & i Përgjithshëm

27th korrik 2024

12th korrik 2024

Trajnimi Akademik & i Përgjithshëm

8th gusht 2024

24th korrik 2024

Trajnimi Akademik & i Përgjithshëm

24th gusht 2024

9th gusht 2024

Trajnimi Akademik & i Përgjithshëm

14th shtator 2024

30th gusht 2024

Trajnimi Akademik & i Përgjithshëm

28th shtator 2024

13th shtator 2024

Trajnimi Akademik & i Përgjithshëm

26th tetor 2024

11th tetor 2024

Trajnimi Akademik & i Përgjithshëm

16th Nëntor 2024

1st nëntor 2024

Trajnimi Akademik & i Përgjithshëm

7th Dhjetor 2024

22nd Nëntor 2024

Trajnimi Akademik & i Përgjithshëm

Çfarë tjetër përfshihet në kursin tuaj?

Ikona e materialeve të kursit

Materialet e kursit

Ikona e të mësuarit elektronik

ESE të mësuarit

Ikona e librit

Fletore personale

Ikona e certifikatës

Certifikata e kursit

Ikona e Wi-Fi

WiFi falas në shkollë

Ikona e mbrëmjes së mirëseardhjes

Mirëseardhje mbrëmje

Cili është niveli juaj i anglishtes?

Mos u shqetëso - ne do të të ecim nëpër të.

 

Përpara se të rezervoni, ju kërkohet të paraqisni një ese me 250 fjalë për një titull të caktuar, i cili do të shqyrtohet nga koordinatori ynë i provimit. Sidoqoftë, do të jetë testi juaj i dytë që përcakton alokimin në një klasë. Kjo mbahet në ditën tuaj të parë në shkollë për të rikonfirmuar nivelin tuaj. Këto teste kryhen me qëllimin e vetëm për t'u siguruar që ju të ndiqni kursin tuaj në nivelin e duhur për të arritur qëllimet tuaja akademike.

 

Merrni kontakt me ekipin tonë të shitjeve sot për të marrë titullin tuaj ese dhe për të filluar kursin tuaj të përgatitjes së provimit.

Tabela e niveleve të anglishtes

A jeni i interesuar për këtë kurs?

Bëni hapin tjetër dhe klikoni në butonin më poshtë për të marrë një vlerësim. Çmimet bazohen në kohëzgjatjen tuaj dhe mundësitë e akomodimit.