Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Programi 50+

Kombinoni mësimet e gjuhës angleze me një program stimulues dhe emocionues kulturor dhe të kohës së lirë.

€1000

çmimi fillestar

në javë

Programi 50+ është krijuar për studentë të pjekur të cilët dëshirojnë të studiojnë ekskluzivisht me të tjerët studentë me mendim të njëjtë dhe të një moshe të ngjashme. Ajo bazohet në 'Everyday English' që jep mësim për studentët e pjekur fraza të dobishme dhe gjuhë funksionale për udhëtime dhe situata të përditshme.
Kursi ofrohet edhe më shumë ritëm i qetë kështu që ju zhvilloni rrjedhshmëri në një mjedis rastësor dhe informal të të mësuarit. Gjithashtu po bëhet gjithnjë e më e popullarizuar me shumë kombësi të ndryshme duke e bërë atë më interesante.
Një program aktiviteti i dizajnuar mirë është gjithashtu një pjesë integrale e këtij programi dhe është një mundësi e shkëlqyer për të praktikuar atë që mësohet në klasë në shumë kohë. të relaksuar dhe shoqëror settings.

TI DO T 

  • flas më rrjedhshëm
  • përmirësoni aftësitë tuaja të dëgjimit
  • kuptojnë thekse të ndryshme
  • zgjeroni fjalorin tuaj
  • përjetoni kulturën malteze
  • studioni me nxënës të tjerë të pjekur

Ndani këtë faqe

Fakte te shpejta

Niveli i hyrjes

Starter +

Mosha minimale

50 vjet +

Kohëzgjatja e kursit

2 javë

Datat e fillimit

11/03/2024

08/04/2024

06/05/2024

09/09/2024

07/10/2024

Madhësia e klasës

Maksimumi 12 studentë

Mësimet / javë

20 mësime (15 orë)

Struktura e programit

Ky program ndërthur mësimin në klasë me një program stimulues, aktiviteti kulturor dhe shoqëror.  Aktivitetet janë zgjedhur me kujdes për të kombinuar turne kulturorë në vende të ndryshme interesante në Maltë duke ekspozuar kulturën, kuzhinën dhe historinë e pasur malteze që përfshin mbi 7,000 vjet. Duke ndjekur këtë kurs, ju përmirësoni nivelin tuaj të përgjithshëm të anglishtes, mësoni fjalorin kyç, frazat funksionale dhe situative anglisht të cilat do t'ju mundësojnë të komunikojnë më lehtë në anglisht kudo në botë. Mësuesit tanë krijojnë veprimtari komunikuese të dizajnuara me qëllim për t'ju dhënë mundësi maksimale praktikoni me individë të tjerë të pjekur. Kursi ofron 20 mësime në javë nga 45 minuta secila. Mësimet mbahen çdo mëngjes.  Aktivitetet mund të jenë pasdite pas mësimeve ose në mbrëmje duke dhënë pak kohë të lirë për t'u çlodhur ose për të bërë gjërat tuaja. Nëse dëshironi, mund të përfitoni edhe nga ne vetë-studim ESE-e-Learning program që nga momenti kur regjistroheni në kursin tuaj të gjuhës angleze deri në tre muaj pas përfundimit të kursit.

Akomodimi

Studentët e regjistruar në këtë program mund të qëndrojnë në çdo strehim që ata zgjedhin. Ka shumë mundësi të ofruara nga ESE nga Familja Pritëse, Vendbanimi ESE brenda shkollës ESE për hotelet e zgjedhura. Sidoqoftë, është shumë e rekomanduar që të gjithë studentët qëndrimi në hotele për të tyret komoditet, komoditet, vlerë për para si dhe lehtësinë e organizatë. Dhe në kohën tuaj të lirë do të jeni në gjendje të shoqëroheni me miqtë tuaj të rinj që qëndrojnë në të njëjtin hotel.

 

Ne kemi zgjedhur tre hotele shumë të rehatshëm dhe të renditur mirë:

Krejt të re Numri 11 Hotel ***, mu në vendin fqinj në ESE.
Hoteli George Urban Boutique **** matanë rrugës nga ESE.
La Salini Resort **** vendosur në një vend të qetë 8 km larg, por duke ofruar shërbim të anijes.

 

Për më shumë informacion mbi këto mundësi hoteli ju lutemi klikoni në emrat e hotelit më sipër.

Çfarë tjetër përfshihet në kursin tuaj?

Ikona e materialeve të kursit

Materialet e kursit

Ikona e certifikatës

Certifikata e kursit

Ikona e librit

Fletore personale

Ikona e të mësuarit elektronik

ESE të mësuarit

Ikona e Wi-Fi

WiFi falas në shkollë

Ikona e transferimit të aeroportit

Marrja nga aeroporti

Ikona e akomodimit

Akomodimi ashtu si është rezervuar

Ikona e Wi-Fi

WiFi falas në hotele

Ikona e mbrëmjes së mirëseardhjes

Mirëseardhje mbrëmje

Aktivitetet e kohës së lirë

Programi i kohës së lirë

50+ Programi Social i darkës

Cili është niveli juaj i anglishtes?

Mos u shqetësoni - ne do ta kuptojmë atë për ju. Para mbërritjes duhet të bëni Testi i vendosjes në internet të ESE, e cila duhet të dorëzohet të paktën 7 ditë para se të filloni kursin tuaj.  Nëse nuk arrini ta bëni testin tuaj nga shtëpia, atëherë do t'ju kërkohet të uleni për një test të shkurtër vendosjeje ditën tuaj të parë në shkollë.     Stafi ynë akademik do të sigurojë që ju të ndiqni kursin tuaj në nivelin e duhur gjuhësor për ju.
Tabela e niveleve të anglishtes

A jeni i interesuar për këtë kurs?

Bëni hapin tjetër dhe klikoni në butonin më poshtë për të marrë një vlerësim. Çmimet bazohen në numrin e javëve të rezervuara dhe akomodimin e zgjedhur.