Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Programi ditor - 9 – 17 vjeç

Një program për studentët që të mësojnë anglisht dhe të marrin pjesë në aktivitete gjatë ditës para ose pas mësimeve.

€470

 

çmimi fillestar

në javë

Programi i Ditës ESE është për studentët që janë në Maltë me familjen e tyre me pushime dhe në të njëjtën kohë përfitojnë nga krijimi i miqve të rinj ndërkombëtarë në një mjedis të sigurt duke iu bashkuar një prej programeve tona për Adoleshencë dhe Junior. Studentët që ndjekin Programin Ditor qëndrojnë në të njëjtin akomodim me familjen ose kujdestarin e tyre dhe i bashkohen Programit nga e hëna në të premte. Programi i ditës përfshin anglisht të përgjithshme 20 mësime, drekë të nxehtë dhe një program aktivitetesh.
Një Drejtues i Grupit ESE i shoqëron fëmijët në të gjitha aktivitetet, në mënyrë që të jeni të sigurt se fëmija juaj është nën një sy vigjilent (dhe miqësor!).

TI DO T 

  • flas më rrjedhshëm
  • zhvilloni aftësitë tuaja në gjuhën angleze
  • të përmirësojë nivelin e përgjithshëm të anglishtes
  • bëni miq të rinj nga e gjithë bota

Ndani këtë faqe

Fakte te shpejta

Data e fillimit: 
Çdo të hënë

2024 

Pashke: 23.03.2024 - 06.04.2024

Summer: 18.05.2024 - 01.09.2024

Vjeshte: 05.10.2024 - 02.11.2024

Niveli i hyrjes

Fillues - C2

moshë

Minimumi: 9 vjet - Maksimumi: 17 vjet

Kohëzgjatja e kursit

Minimumi 1 javë

Mësimet / javë

20 mësime në javë (15 orë) 

Madhësia e klasës

Maksimumi 15 studentë
Vendbanim

Rregullimet e vetë nxënësve

Çfarë tjetër është përfshirë në programin tuaj?

Ikona e materialeve të kursit

Anglisht e përgjithshme 20 & materialet e kursit

Ikona e librit

Fletore personale

Ikona e certifikatës

Certifikata e kursit

Ikona e paketës së mirëseardhjes

Paketa e mirëseardhjes

Ikona e Wi-Fi

WiFi falas në zonat e përbashkëta

 

ikonë bluzë

Bluzë ESE

Aktivitetet e kohës së lirë

Programi i kohës së lirë

ikona e autobusit

Transport ditor

Ikona 24/7

Mbështetja dhe mirëqenia e studentëve

Mësime

Mësimet mbahen në Salini Resort në klasa të ndritshme dhe me ajër të kondicionuar që janë të pajisura me tabela inteligjente që bëjnë një i përshtatshëmrehatshme   mjedis mësimor tërheqës.

 

Studentët në programin e Ditës janë testuar për të vlerësuar nivelin e tyre në anglisht dhe vendosen në klasa në përputhje me rrethanat. Studentët marrin pjesë në mësime angazhuese, zhvillojnë rrjedhshmërinë e tyre në anglisht dhe punojnë në të katër aftësitë kryesore - të folurit, të dëgjuarit, të lexuarit dhe të shkruarit me qëllim për të përmirësuar ndërgjegjësimin e tyre gjuhësor dhe për të zgjeruar fjalorin e tyre.

 

Të gjitha aktivitetet në klasë sillen rreth temave që janë interesante dhe të përshtatshme për grupmoshën e nxënësve.

Një ditë tipike

8:30

Prindërit e lënë fëmijën në shkollën kryesore ESE në Paceville ose Salini Resort

9:30

Aktiviteti i mëngjesit ose mësimet (në varësi të programit)

13:00

Dreka e nxehte 

15:00

Aktiviteti ose mësimet e pasdites (në varësi të programit)*

* Kjo është vetëm një tabelë kohore shembullore. Mësimet mund të zhvillohen në mëngjes ose pasdite.

Orar

Orari ynë i klasës u lejon studentëve të maksimizojnë kohën e tyre në klasë me studentët dhe mësuesit e tjerë për të siguruar përmirësimin dhe zhvillimin e gjuhës dhe aftësive.

Mësimet mund të zhvillohen në mëngjes ose pasdite.

Orari i Kampit Junior të Shkollës Evropiane të Anglishtes Malta dhe nxënësve të rinj

* ky orar ndryshon në një festë publike në Malteze

Aktivitete

Një program aktiviteti emocionues dhe argëtues është çelësi për të pasur një pushim të paharrueshëm studimi dhe në ESE ne kemi projektuar programet tona për Adoleshencë dhe Junior për t'u siguruar që studentët të shijojnë të gjitha aktivitetet e tyre. Aktivitetet janë gjithashtu një mënyrë e shkëlqyer për të bërë miq me kombësi të tjera dhe për të praktikuar anglishten, duke qenë se kjo është gjuha e përbashkët.

 

Aktivitetet organizohen çdo ditë (mëngjes dhe/ose pasdite) nga e hëna në të premte.  

Kliko këtu për më shumë informacion.

Cili është niveli juaj i anglishtes?

Mos u shqetëso - ne do ta kuptojmë atë për ju.

 

Para mbërritjes ju mund të bëni Testi i vendosjes në internet të ESE, e cila duhet të dorëzohet të paktën 7 ditë para se të filloni kursin tuaj.

 

Përndryshe, stafi ynë akademik do t'ju kërkojë të uleni për një test të shkurtër vendosjeje ditën tuaj të parë në shkollë.

Tabela e niveleve të anglishtes