Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

ESE PLUS Superior

Apartamente Studio Salini Resort

Këto apartamente në studio janë të vendosura brenda Salini Resort.

Vetë-furnizim ushqimi

Dhomë dyshe/treshe me suitë

Mins 15

në shkollën ESE – Shuttle

Apartament

Apartamentet tona në studio me vetë-furnizim ushqimi në Salini Resort janë të bollshme, plot dritë, plotësisht funksionale dhe të pajisura me një dhomë Dyshe / Dyshe të organizuar për 2 ose 3 persona dhe një tarracë private me tavolinë dhe karrige. Të gjitha dhomat janë të pajisura me aneks kuzhine, TV, Wi-Fi dhe janë të pajisura plotësisht me ajër të kondicionuar. Dhomat kanë pamje nga kopshti i Resortit. Një shërbim falas me autobus ofrohet nga Salini Resort në shkollën kryesore ESE në St Julian's.

Ndani këtë faqe

Lehtesirat dhe sherbimet

Kuzhinë e pajisur plotësisht

Lavanderi

Dining dhe zonat e jetesës

TV

 WiFi 

Dhoma gjumi me ajër të kondicionuar dhe zona e jetesës

Banjo private

 Përdorimi i makinës larëse me monedhë

Përfshihet në çmimin tuaj
Ujë
Elektricitet
Gaz
Klimatizim / ngrohje
Shërbimet e pastrimit të përditshëm
Enë kuzhine
Ndryshimet javore të shtratit dhe të peshqirëve
 
Info shtesë
Mbërritja
çdo ditë pas orës 15:00
Largimi
çdo ditë para orës 11:00
Tarifa e çelësit të dhomës së humbur
€25
Ndryshimet e dhomës
50 € tarifë administrimi

Depozitë
100 € në check-in
(e rimbursueshme në pritje të dëmeve JO dhe / ose gjobat)

Nuk ka akuza të fshehura. Të gjitha rregullat e shtëpisë zbatohen si botuar në faqen tonë të internetit dhe shfaqet në të gjitha apartamentet.

Lokacioni

Salini Resort është 15 minuta larg me autobus ose makinë nga shkolla kryesore ESE.

 

A shërbim falas anijes është në dispozicion nga Resorti direkt në shkollën ESE disa herë në ditë.

 

Komoditete dhe shërbime të vendosura brenda vendpushimit përfshijnë:
• Shufrat
• Restorante
• Pishina
• Palester
• Banjë

A ju pëlqen ky strehim?

Zgjidhni Salini Studio Apartments kur rezervoni kursin tuaj të gjuhës ESE.