Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Hotel Boutique Urban 

Hotel me 4 yje

Gjergji

George nuk është asgjë më pak se një oaz i freskët, i gjerë dhe i qetë.

Bed & Breakfast

Dhome teke / dyshe

Nëpër rrugë nga shkolla ESE

hotel

George nuk është asgjë më pak se një oaz i freskët, i gjerë dhe i qetë. Hoteli i është kushtuar stilit, relaksimit dhe gjithçkaje që e bën jetën të këndshme. Vendndodhja e jashtëzakonshme, stili i stilit të jetës bashkëkohore dhe dizajni.


www.thegeorgemalta.com

Ndani këtë faqe

Lehtesirat dhe sherbimet

Pishinë në tavanë, pishinë të brendshme & Spa

TV LCD LCD 40 inç

Bar në shtëpi
Restorant i brendshëm

WiFi me shpejtësi të lartë

Zona e tavolinës

Dush në shëtitje

Çaj dhe kafe në dhomë

Me madhësi laptopi të sigurt
 Shtretër dyshe ose mbretëreshë

Përfshihet në çmimin tuaj
  WiFi
  Klimatizim / ngrohje
  Shërbim ditor në dhomë
  Enë kuzhine (në studio)
  Mëngjesi Kontinental 
 
Info shtesë

Mbërritja
çdo ditë pas orës 15:00

 

Largimi
çdo ditë para orës 11:00

 

Nuk ka akuza të fshehura. 

Lokacioni
  • Përtej rrugës nga shkolla e gjuhës ESE
  • 410 metra nga Plazhi i Gjirit të Shën Gjergjit
  • 100 metra nga deti mesdhetar i kristaltë
  • vendosur në buzë të rrethit të natës të Maltës 
  • vetëm disa metra larg rrethit argëtues.
  • Hyrje e lehtë për të gjithë Transportin Publik

A ju pëlqen ky strehim?

Nëse po kërkoni të qëndroni në një hotel elegant me katër yje në Boutique, zgjidhni The George Hotel kur rezervoni kursin tuaj të gjuhës ESE.