Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Oferta speciale të ESE

Më shumë oferta fantastike, më shumë vlera fantastike!

Ofertat e ESE janë vlerë e madhe për para. Pavarësisht se ku jeni në botë që kemi një ofertë tërheqëse për ju. Rezervoni një kurs ose paketë për 1 ose 52 javë sa zgjat disponueshmëria.

Rezervoni General English 20 dhe Akomodim për 8+ javë dhe kurseni qindra euro!

Rezervoni tani dhe përfitoni nga kjo ofertë fantastike.

Data e fillimit të kursit

Janar 2, 2024 - Dhjetor 29, 2024

Rezervoni English General 20 dhe Akomodim për 24+ javë dhe përfitoni një përmirësim FALAS në Kursin e Vitit Akademik 30!

Rezervoni tani dhe përfitoni nga kjo ofertë fantastike.

Data e fillimit të kursit

Janar 2, 2024 - Dhjetor 29, 2024

Ofertë Speciale ESE – Zbatohen Kushtet dhe Kushtet

  • Çdo ofertë e mësipërme ka Kushtet dhe Kushtet e veta specifike - ju lutem pyesni për detaje
  • Rezervimi varet nga disponueshmëria e kufizuar për datën e fillimit dhe për kombësinë
  • Më sipër janë promovime dhe nuk janë subjekt i rimbursimeve ose shkëmbimeve për oferta, kurse ose programe të tjera
  • Zbatohen tarifat e shtesave të sezonit të lartë, nëse aplikohen
  • Zgjidhja e plotë duhet të merret përpara fillimit të kursit
  • ESE rezervon të drejtën për të ndryshuar ose anuluar këto oferta në çdo kohë
  • Të gjitha Kushtet dhe Kushtet zbatohen dhe mund të shihen duke klikuar këtu