Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Zhytje & Anglisht

Përfitoni nga studimi i anglishtes në ESE dhe mësoni të zhyteni në Mesdheun spektakolar

€385

çmimi fillestar

në javë

Malta u votua Destinacioni i dytë më i Mirë i Zhytjes në botë nga revista DIVE në 2019
Ishujt Maltezë janë një parajsë e vërtetë për zhytësit dhe snorkelers njësoj me ujëra të pastër blu dhe temperatura të moderuara. Peisazhi nënujor i ishujve ka një strukturë unike topografike me florë dhe faunë të shëndetshme duke e bërë atë një vend ideal për të mësuar dhe praktikuar këtë sport
ESE punon ngushtë me një nga shkollat ​​kryesore dhe më me përvojë të zhytjes në Maltë për t'ju ofruar kushtet më të mira për zhytjen nën ujë ndërsa studioni anglisht në ESE.
Përfitoni nga një mundësi e shkëlqyeshme për të mësuar anglisht dhe të zhyteni në detin e pastër blu të Mesdheut.

DO T LE MARSONI

  • flas më rrjedhshëm
  • lexo dhe shkruaj
  • kuptojnë thekse të ndryshme
  • zgjeroni fjalorin tuaj

Ndani këtë faqe

Fakte te shpejta

Datat

2024 

Pashke: 23.03.2024 - 06.04.2024

Summer: 18.05.2024 - 01.09.2024

Vjeshte: 05.10.2024 - 02.11.2024

Niveli i hyrjes

Motorino

Mosha minimale

14 vjet

Mosha maksimale

17 vjet

Kohëzgjatja e kursit

1 ose 2 javë

Seanca / javë

9 seanca ose 5 gjysëm ditë

Vendbanim

Siç është rezervuar

Mirëqenia dhe Mbështetja e Studentëve
24/7

Mësime angleze

Studentët në programin Diving & English ndjekin mësimet e Anglishtes me studentë të tjerë në Klub Adoleshentësh dhe ndiqni një Anglisht i Përgjithshëm 20 kurs Vendosja në klasë bëhet sipas nivelit të nxënësve pas vlerësimit pas një testi vendosjeje dhe një interviste të shkurtër me mësuesin në ditën e parë të shkollës.

 

Mësimet në anglisht mund të jenë në mëngjes ose pasdite. Dhe po kështu mësimet e zhytjes mund të jenë në mëngjes ose pasdite.

Një ditë tipike

7:30

Telefononi / dushet për zgjim

8:30

Mëngjesi

9:30

Mësime zhytjeje *

13:00

Dreka e nxehtë në rezidencë

14:00

Koha e pushimit

15:00

Mësime anglisht *

19:00

Darka në rezidencë

22:00

Aktiviteti i mbrëmjes

* Kjo është vetëm një tabelë kohore shembullore. Mësimet e anglishtes ose zhytjes mund të zhvillohen në mëngjes ose pasdite.

Ju mund të zgjidhni cilindo nga tre kurset e mëposhtme në varësi të përvojës dhe kualifikimeve tuaja të zhytjes.

Kursi i Zbulimit të PADI (3 orë)

Ky kurs është për fillestarët që do të dëshironin të provonin se si është të marrësh frymë nën ujë, por ende jo i sigurt nëse do të zhytesh në një kurs certifikimi. Nëse ju pëlqen deti dhe natyra, ky kurs do t'ju japë një ide të mirë se si është të vishësh pajisje skuba dhe sa e lehtë është të lëvizësh një herë në ujë.  Dhe më e rëndësishmja do të mësoni disa aftësi themelore të rëndësishme dhe rregullat e sigurisë të mbikëqyrura nën mbikëqyrjen e drejtpërdrejtë të një profesionist të PADI.

Kursi përfshin një sesion në pishinë ose në një zonë të kufizuar uji ku do të mësoni aftësitë themelore dhe më pas një zhytje në Ujë të Hapur.

 

 

Kurs dyjavor i zhytjes në ujë të hapur PADI (9 seanca)

Kursi i Zhytjes në Ujë të Hapur jep fillestarë të plotë udhëzime dhe njohuri thelbësore mbi aftësitë themelore të nevojshme për të zhytur në mënyrë të sigurt. Kursi përbëhet nga:

  • pesë (5) sesione të zhvillimit të njohurive në klasë
  • pesë (5) zhytje të mbyllura të ujit në një pishinë ose një gji të mbrojtur ku mësoni aftësitë themelore praktike të ujit
  • katër (4) zhytje në ujë të hapur. 

Nëntë (9) gjysmë ditë kërkohen për të përfunduar kursin.

PADI Një javë kurs i përparuar për zhytje në ujë të hapur (5 ditë e gjysmë)

Ky kurs është një vazhdim ideal i kursit fillestar dhe në fakt kërkohet një Certifikatë e vlefshme e Ujit të Hapur për tu regjistruar në këtë kurs. Ky kurs ofron Diver Open Water me seksione të strukturuara dhe të mbikëqyrura mirë për të fituar përvojë shtesë. 

 

Ky kurs përbëhet nga pesë (5) zhytje në ujë të hapur: Thellë, Navigation dhe Tre Pikiatat Zgjedhore të cilat mund të jenë secila nga të mëposhtmet - Multi-Niveli, Natyralist, Thyej, Peak Performance Buoyancy, Search & Recovery ose Diving Night.

 

Kurse anglisht me zhytje përfshijnë përdorimin e pajisjeve të zhytjes, kartën e çertifikimit,  ESE organizoi transportin e kthimit nga / në shkollë, një Paketë Crew duke përfshirë Manualin Gërmim GO, RDP dhe broshurë, ditar PADI dhe materiale promovuese PADI.

 

* Shënim: Studentë nën moshën 18 vjeç që regjistrohen në kursin e zhytjes duhet të ketë Formularët e Pëlqimit Bazë / të Avancuar të PADI të plotësuara dhe të nënshkruara nga prindërit / kujdestarët para se të pranohen në kurs. Programi i zhytjes mund të ndryshojë ose anulojë në varësi të kushteve të motit.

Çfarë tjetër është përfshirë në programin tuaj?

Ikona e transferimit të aeroportit

Marrja nga aeroporti

Ikona e materialeve të kursit

Materialet e kursit

Ikona e certifikatës

Certifikata e kursit

Ikona e librit

Fletore personale

Ikona e paketës së mirëseardhjes

Paketa e mirëseardhjes

Ikona e mbrëmjes së mirëseardhjes

Mirëseardhje mbrëmje

Ikona e akomodimit

Akomodimi ashtu si është rezervuar

Ikona e Wi-Fi

WiFi falas në rezidencat

ikonë bluzë

Bluzë ESE

Aktivitetet e kohës së lirë

Programi i kohës së lirë

ikona e autobusit

Transport ditor

Ikona 24/7

Mbështetja dhe mirëqenia e studentëve

Programi social

Studentët që ndjekin Diving & English ndjekin të njëjtin program Social si të gjithë studentët e tjerë në programin Teen Club përveç atyre aktiviteteve që përkojnë me mësimet e studentëve për zhytje në mëngjes ose pasdite. Për më shumë detaje ju lutem Kliko këtu.

 

Shihni aktivitetet e adoleshentëve ESE

Shkolla Evropiane e Anglishtes Malta Teen Junior Leisure

Cili është niveli juaj i anglishtes?

Mos u shqetëso - ne do ta kuptojmë atë për ju.

 

Para mbërritjes ju mund të bëni Testi i vendosjes në internet të ESE, e cila duhet të dorëzohet të paktën 14 ditë para se të filloni kursin tuaj.

 

Përndryshe, stafi ynë akademik do t'ju kërkojë të uleni për një test të shkurtër të vendosjes në ditën tuaj të parë në shkollë, so ju jeni të garantuar të jeni në kursin që është niveli i duhur për ju.

Tabela e niveleve të anglishtes

A jeni i interesuar për këtë kurs?

Bëni hapin tjetër dhe klikoni në butonin më poshtë për të marrë një vlerësim. Çmimet bazohen në kohëzgjatjen tuaj dhe mundësitë e akomodimit.