Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Suita kryesore e Kembrixhit

Përgatituni për ndonjë nga provimet e Cambridge English Suite Main (PET, FCE, CAE dhe CPE) në ESE në Maltë dhe merrni rezultatet që ju duhen për të përmirësuar perspektivat tuaja të karrierës.

€310

çmimi fillestar

në javë

Duke ndjekur një nga Kurset e përgatitjes së provimeve angleze të Kembrixhit në ESE, ju përmirësoni nivelin tuaj të përgjithshëm të anglishtes në të katër aftësitë thelbësore gjuhësore: të dëgjuarit, të folurit, të lexuarit dhe të shkruarit dhe të zhvilloni rrjedhshmërinë tuaj përmes diskutimeve për tema të ndryshme. Përveç kësaj, ju vazhdoni të përsosni gramatikën tuaj, të zgjeroni fjalorin tuaj dhe të përmirësoni pikësimin tuaj.
Gjatë seancave të mëngjesit, fokusi është në zhvillimin aftësitë dhe teknikat e përgjithshme të provimit anglisht se si t’i qasemi një provimi. Ndërkohë, gjatë orëve të pasdites, mësuesi juaj do t'ju ndihmojë të zhvilloni teknika provimi specifike për detyrat e provimit të Kembrixhit.
Klasa juaj e përgatitjes së provimit anglisht në Kembrixh përfshin udhëzime se si të bëheni një nxënës më i pavarur, përmes nxënësit-në qendër sesione dhe mësime mujore me Provimin ESE Koordinues.

TI DO T 

 • arrijnë besimin për të komunikuar
 • përdorni një përvojë të pasurimit të jetës dhe mundësive
 • përmirësoni nivelin tuaj të anglishtes
 • të ketë një certifikatë që njihet nga mbi 25,000 universitete

Ndani këtë faqe

Fakte te shpejta

Niveli i hyrjes

PET - B1, FCE - B2, CAE - C1, CPE - C2

Mosha minimale

17 vjet

Kohëzgjatja e kursit

Minimumi 8 javë

Data e fillimit

8 - 10 javë para datave të provimit (shih datat e provimeve më poshtë)

Madhësia e klasës

Maksimumi 12 studentë

Mësimet / javë

30 mësime në javë (22.5 orë)

La Cambridge English Suite Main provimet janë në dispozicion në qendrat e autorizuara në të gjithë botën dhe ato janë të njohura nga punëdhënësit dhe universitetet as të vlefshme dhe të besueshme  Testet e Gjuhës Angleze. Para së gjithash, ju mund të përgatiteni për cilindo nga provimet e gamës së Kembrixhit (të ofruara në nivele të ndryshme PET, FCE, CAE dhe CPE) në ESE në Maltë, megjithëse provimi për të cilin do të vini do të varet nga niveli juaj i anglishtes me hyrjen në kursin e përgatitjes së provimit. Rezultati që merrni në certifikatën tuaj vërteton nivelin e gjuhës që keni arritur.

 

 

Provimet zhvillohen tre deri në katër herë në vit.

 

Ju mund të studioni anglisht për provimet e Kembrixhit në nivelet e ndryshme të mëposhtme:

 • Test paraprak anglisht (PET)
 • Testi i parë i certifikatës (FCE)
 • Cambridge English Advanced (CAE)
 • Zotërimi i Kembrixhit Anglisht (CPE)

Për të ndjekur një kurs përgatitje të provimit të Kembrixhit me ESE, duhet të jeni të paktën 17 vjeç dhe të keni një nivel minimal gjuhësor që lidhet me nivelin e provimit për të cilin do të vendosni. 

Nivelet e aftësive që kërkohen të pranohen në një kurs të Kembrixhit janë si më poshtë: 

 

 • Ju duhet të keni një nivel të ndërmjetëm (B1 CEFR) të gjuhës angleze për të aplikuar për PET 
 • Ju duhet të keni një nivel të sipërm të ndërmjetëm (B2 CEFR) të gjuhës angleze për të aplikuar për FCE 
 • Ju duhet të keni një nivel të avancuar të anglishtes (C1 CEFR) për të aplikuar për CAE 
 • Ju duhet të jeni të aftë në anglisht (C2 CEFR) për të aplikuar për CPE 

 

Nëse nuk jeni ende në nivelin e kërkuar të gjuhës, mund të bashkoheni në një kurs para sesioni të gjuhës angleze ose në kursin e vitit akademik përpara se të regjistroheni në kursin përgatitor për provimin e Kembrixhit sipas zgjedhjes suaj. Provimet e Kembrixhit mbahen në Maltë në mars, qershor, gusht (vetëm FCE dhe CAE) dhe dhjetor. Datat e fillimit për kurset e Kembrixhit varen nga niveli dhe provimi që mund të ndiqni. Kursi zgjat 8 javë. 

 

Kurse të tjera përgatitore për provimet si IELTS, TOEIC dhe TOEFL janë gjithashtu të disponueshme në ESE - shikoni këtë blog për të mësuar më shumë.

 

 

2024 dates

nivel

Filloni datat e kursit

Fundi i datave të kursit

Datat e provimeve

PET

nivel

Filloni datat e kursit

Fundi i datave të kursit

Datat e provimeve

PET

15/1/2024
15/4/2024
14/10/2024

8/3/2024
6/6/2024
6/12/2024

8/3/2024
6/6/2024
5/12/2024

FCE

nivel

Filloni datat e kursit

Fundi i datave të kursit

Datat e provimeve

FCE

22/1/2024
8/4/2024
1/7/2024
21/10/2024

15/3/2024
31/5/2024
23/8/2024
13/12/2024

15/3/2024
1/6/2024
22/8/2024
14/12/2024

CAE

nivel

Filloni datat e kursit

Fundi i datave të kursit

Datat e provimeve

CAE

22/1/2024
8/4/2024
1/7/2024
14/10/2024

15/3/2024
31/5/2024
23/8/2024
6/12/2024

16/3/2024
1/6/2024
23/8/2024
7/12/2024

CPE

nivel

Filloni datat e kursit

Fundi i datave të kursit

Datat e provimeve

CPE

8/1/2024
15/4/2024
14/10/2024

1/3/2024
7/6/2024
6/12/2024

2/3/2024
8/6/2024
5/12/2024

Çfarë tjetër përfshihet në kursin tuaj?

Ikona e materialeve të kursit

Materialet e kursit

Ikona e të mësuarit elektronik

ESE të mësuarit

Ikona e librit

Fletore personale

Ikona e certifikatës

Certifikata e kursit

Ikona e Wi-Fi

WiFi falas në shkollë

Ikona e paketës së mirëseardhjes

Paketa e mirëseardhjes

Ikona e mbrëmjes së mirëseardhjes

Mirëseardhje mbrëmje

Cili është niveli juaj i anglishtes?

Mos u shqetëso - ne do të të ecim nëpër të.

 

Përpara se të rezervoni, ju kërkohet të paraqisni një ese me 250 fjalë për një titull të caktuar, i cili do të shqyrtohet nga koordinatori ynë i provimit. Sidoqoftë, do të jetë testi juaj i dytë që përcakton alokimin në një klasë. Kjo mbahet në ditën tuaj të parë në shkollë për të rikonfirmuar nivelin tuaj. Këto teste kryhen me qëllimin e vetëm për t'u siguruar që ju të ndiqni kursin tuaj në nivelin e duhur për të arritur qëllimet tuaja akademike.

 

Merrni kontakt me ekipin tonë të shitjeve sot për të marrë titullin tuaj ese dhe për të filluar kursin tuaj të përgatitjes së provimit.

Tabela e niveleve të anglishtes

A jeni i interesuar për këtë kurs?

Bëni hapin tjetër dhe klikoni në butonin më poshtë për të marrë një vlerësim. Çmimet bazohen në kohëzgjatjen tuaj dhe mundësitë e akomodimit.