Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Anglisht për punë

Ky kurs është krijuar për t'ju ndihmuar të përmirësoni nivelin tuaj të anglishtes për të qenë në gjendje të gjeni një vend pune dhe për të punuar në një ambient anglishtfolës.

€345

çmimi fillestar

në javë

Kursi Anglisht për Punë përbëhet nga 20 orë mësimore të përgjithshme në anglisht dhe 10 orë mësimore në gjuhën angleze për punë. Ju do të përmirësoni nivelin tuaj të anglishtes së përgjithshme, do të punoni në të katër aftësitë dhe do të mësoni anglisht për vendin e punës. Gjatë kursit, do të keni shumë mundësi për të praktikuar gjuhën tuaj të re funksionale në skenarë realë të vendit të punës.

TI DO T 

  • përmirësoni aftësitë tuaja të përgjithshme gjuhësore
  • bëhen më të rrjedhshëm në temat që lidhen me punën
  • përmirësoni fjalorin tuaj të lidhur me punën
  • punë në ekipe

Ndani këtë faqe

Fakte te shpejta

Niveli i hyrjes

A2 / Para-ndërmjetme

Mosha minimale

17 vjet

Kohëzgjatja e kursit

Minimumi 1 javë

Mosha mesatare

25 vjet

Data e fillimit

Çdo të hënë

Madhësia e klasës

Maksimumi 12 studentë

Mësimet / javë

Anglisht i Përgjithshëm 20 orë në javë (15 orë)
+ Anglisht për Punë 10 mësime në javë (7.5 orë)

Rreth kursit tuaj anglisht për punë

Në ditën tuaj të parë në shkollë, mësuesi juaj do të kryejë një analizë të nevojave me grupin tuaj për të përcaktuar objektivat tuaja të të nxënit dhe arsyet për ndjekjen e kursit. Kursi Anglisht për Punë është i disponueshëm në 30 orë mësimore çdo javë me maksimum 12 nxënës në klasë. Isshtë një kombinim ideal i anglishtes së përgjithshme dhe anglishtes për punë për studentët që duan të ndërtojnë bazat e anglishtes, ndërsa gjithashtu përmirësojnë anglishten e tyre për qëllime pune. Studentët që kërkojnë një studim më intensiv ose më shumë fokus në Biznes inkurajohen të rezervojnë një kurs Intensiv të Biznesit (20 mësime me 45 minuta secila në javë + 10 mësime individuale private në javë).

 

Për t'u regjistruar në një kurs anglisht për punë duhet të keni një minimum të nivelit para-mesatar të anglishtes (A2 në shkallën e përbashkët të kornizës evropiane të referencës).

Ndërsa jeni regjistruar në Anglisht për Punë në ESE në Maltë, ne sigurohemi që të ndiqni një kurs i cili është në nivelin e duhur për ju.

 

Stafi ynë akademik përcakton nivelin tuaj të gjuhës ose përmes testit të vendosjes në internet ESE (i cili duhet të dorëzohet të paktën 14 ditë para se të filloni kursin tuaj) ose përmes një testi të shkurtër për të cilin do të qëndroni në ditën tuaj të parë në shkollë. Ju mund të vazhdoni të përmirësoni anglishten tuaj përmes vetë-studimit duke hyrë në programin tonë të e-mësimit nga koha kur regjistroheni deri në tre muaj pasi të keni mbaruar kursin. E-Learning e ESE është në dispozicion falas kur rezervoni një kurs anglisht për punë.

 

Studentët që dëshirojnë të përqendrohen në zhvillimin e aftësive të tyre profesionale të komunikimit (takime, negociata, telefonim, shkrim dhe shoqërim) dhe gjuhën duhet të vizitojnë Instituti i Trajnimit Ekzekutiv website.

 

 

Modulet Online

Ju mund të vazhdoni të përmirësoni anglishten tuaj përmes vetë-studimit duke hyrë në programin tonë të e-mësimit nga koha kur regjistroheni deri në tre muaj pasi të keni mbaruar kursin.

 

E-Learning e ESE është në dispozicion falas kur rezervoni Studentët që dëshirojnë të përqendrohen në zhvillimin e aftësive të tyre profesionale të komunikimit (takime, negociata, telefonim, shkrim dhe shoqërim) dhe gjuha duhet të vizitojnë faqen e internetit të Institutit Ekzekutiv të Trajnimit.

Çfarë tjetër përfshihet në kursin tuaj?

Ikona e mbrëmjes së mirëseardhjes

Mirëseardhje mbrëmje

Ikona e materialeve të kursit

Materialet e kursit

Ikona e certifikatës

Certifikata e kursit

Ikona e Wi-Fi

WiFi falas në shkollë

Ikona e të mësuarit elektronik

ESE të mësuarit

Ikona e librit

Fletore personale

ESE Maltë

Cili është niveli juaj i anglishtes?

Mos u shqetëso - ne do ta kuptojmë atë për ju.

 

Para mbërritjes duhet të bëni Testi i vendosjes në internet të ESE, e cila duhet të dorëzohet të paktën 7 ditë para se të filloni kursin tuaj.  Nëse nuk arrini ta bëni testin tuaj nga shtëpia, atëherë do t'ju kërkohet të uleni për një test të shkurtër vendosjeje ditën tuaj të parë në shkollë.

 

Stafi ynë akademik do të sigurojë që ju të ndiqni kursin tuaj në nivelin e duhur gjuhësor për ju.

Tabela e niveleve të anglishtes

A jeni i interesuar për këtë kurs?

Bëni hapin tjetër dhe klikoni në butonin më poshtë për të marrë një vlerësim. Çmimet bazohen në kohëzgjatjen e kursit tuaj dhe akomodimin e zgjedhur.