Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

ESE Economy Apartament i përbashkët me vetë-furnizim ushqimi

Shtëpia e Springfields

Apartamente të rehatshme të vendosura një shëtitje të shkurtër nga shkolla

Apartament i përbashkët me vetë-furnizim ushqimi

Beqar / Dyshe / Treshe
ndarja e dhomës

Mins 15

në shkollën ESE

Apartament

Shtëpia Springfields është ideale për student i ndërgjegjshëm për buxhetin. Kjo vetë-furnizim ushqimi strehim ofron 7 dhoma gjumi dyshe dhe treshe. Apartamentet jane shumë mirë i ndriçuar dhe një distancë e shkurtër në këmbë nga Shkolla ESE.

 

Ndërsa jetoni në Springfields, do të keni mundësinë të takoni studentë nga e gjithë bota - praktikoni tuajin Anglisht dhe të bëjë lidhje dhe përvojat për t’u mbajtur mend.

Ndani këtë faqe

Lehtesirat dhe sherbimet

Kuzhinë e pajisur plotësisht

Lavanderi

 Dining dhe zonat e jetesës

 TV

 Pa pagesë Wi-Fi

A/C

Banjo të përbashkëta ose en-suite

Kopshte & Tarraca

Përfshihet në çmimin tuaj
  Wi-Fi
  Ujë
  Elektricitet
  Gaz
  Pastrimi javor i apartamenteve
  Enë kuzhine
  Makinë larëse
  Ndryshimet javore të shtratit dhe të peshqirëve
  Eko-tatimi
Info shtesë

Mbërritja
çdo ditë pas orës 15:00


Largimi
çdo ditë para orës 11:00

Tarifa e çelësit të dhomës së humbur
€25


Ndryshimet e dhomës
50 € tarifë administrimi

Depozitë
100 € në check-in
(e rimbursueshme në pritje nëse NUK ka dëmtime dhe/ose gjoba)

Nuk ka akuza të fshehura. Të gjitha rregullat e shtëpisë zbatohen si botuar në faqen tonë të internetit dhe shfaqet në të gjitha apartamentet.

Lokacioni

Springfields House është afërsisht 15 minuta në këmbë nga shkolla ESE për të rritur në St Julians. Ndodhet në mënyrë të përshtatshme afër supermarketeve, restoranteve, bareve si dhe lehtësira të tjera.

 

Stacionet kryesore të autobusit janë më pak se 5 minuta larg në këmbë dhe Gjiri i Shën Gjergjit është vetëm 15 minuta larg..

A ju pëlqen ky strehim?

Nëse jeni duke kërkuar rehati në apartamentin tuaj, zgjidhni Springfields House kur rezervoni kursin tuaj të gjuhës ESE.