Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

hotel 

Hotel me 3 yje

Numri 11

Një hotel superior me 3 yje që ndodhet afër shkollës kryesore ESE.

Single / Double / dhomë

Fqinj në shkollën ESE

Bed & Breakfast

hotel

E hapur në vitin 2020, ky Urban elegant Hotel Superior me 3 yje ofron maksimal rehati dhe ndodhet tjetër dera në shkollën ESE. Duke ofruar 91 dhoma me një larmi opsionesh nga dhoma teke / dyshe / treshe dhe katërkëndëshe. Ka një restorant të plotë të hapur 7 ditë në javë duke ofruar mundësi të shëndetshme dhe indulgjente.

 

Ky hotel është pjesë e ndërkombëtare Koleksion i shkruar me dorë, i cili paraqet hotele me stil të veçantë të kuruar nga Accor Group, ekskluziviteti më i madh i mikpritjes në Evropë.

Logoja e koleksionit të shkruar me dorë

Ndani këtë faqe

Lehtesirat dhe sherbimet

Satelit / Chromecast TV inteligjent 40 inç

 Restorant i brendshëm
Bar në shtëpi

WiFi me shpejtësi të lartë

 Zona e tavolinës

 Dush shiu

 Çaj dhe kafe në dhomë
 Aktivizimi i çelësit celular

 Me madhësi laptopi të sigurt
 Pishinë në çati

Përfshihet në çmimin tuaj
  WiFi
  Klimatizim / ngrohje
  Shërbim ditor në dhomë
  Mëngjesi 
Info shtesë

Mbërritja
çdo ditë pas orës 15:00

 

Largimi
çdo ditë para orës 11:00

Nuk ka akuza të fshehura. 

Lokacioni
  • Fqinj në shkollën e gjuhës ESE
  • 410 metra nga Plazhi i Gjirit të Shën Gjergjit
  • 100 metra nga deti mesdhetar i kristaltë
  • I ndodhur në buzë të rrethit të natës të Maltës 
  • Vetëm disa metra larg rrethit argëtues.

A ju pëlqen ky strehim?

Nëse po kërkoni të qëndroni në një hotel me stil Boutique, zgjidhni Numrin 11 Hotel kur rezervoni kursin tuaj të gjuhës ESE.