Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Galeri

Shihni vetë se çfarë e bën ESE shkollën më të mirë për të mësuar anglisht në Maltë.

Shkolla ESE

Shkolla kryesore

Shkolla Salini

Maltë

Aktivitetet e ESE

Studio Apartamente Salini Resort (Superior Plus)
Apartamente Claret (Superior Plus)
Astolat Apartamente (Superior)
ESE Qendrore (Superiore)
Apartamente me Pamje nga Lugina (Ekonomi)
Shtëpia e Springfields (Ekonomi)
Apartamente Medvista (Economy)
Rezidenca e Klubit të Adoleshentëve dhe Kampi i të Riut
Familja pritëse e adoleshentëve

Shikoni llogarinë tonë në instagram esemalta për të parë më shumë foto dhe azhurnime të shpeshta.

 

Shkolla Evropiane e Anglishtes Malta

Ecni nëpër ndërtesën ESE, vendbanimin e shkollës dhe klasat për të marrë një ide më të mirë të shkollës sonë.

 

Bëni një turne virtual për të parë ndërtesën tonë