Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

NILE Malta - Zhvillimi i mësuesve

Kurse CPD për mësuesit dhe profesionistët që punojnë në sektorin e arsimit.

ESE dhe anëtari tjetër i Eaquals NILE janë partnerë për të ofruar një seri programesh të drejtpërdrejtë të mësuesve CPD (Zhvillimi i Vazhdueshëm Profesional) në Maltë.

Ne po drejtojmë programe trajnimi një dhe dy javore që adresojnë nevojat e mësuesve dhe profesionistëve që punojnë në sektorin e arsimit.

€540

çmimi fillestar

në javë

Ndani këtë faqe

Kurse për zhvillimin e mësuesve
NILE dhe ESE po ofrojnë një gamë të gjerë të kurseve ballë për ballë për mësuesit, trajnerët dhe profesionistët e arsimit të gjuhës, duke mbuluar të gjitha aspektet e metodologjisë dhe aftësive nga arsimi fillor dhe i mesëm deri te zhvillimi i trainerit.

Kur merrni pjesë në këto kurse, mund të siguroheni për:

  • Mësimdhënia e cilësisë më të lartë nga një ekip trainerësh me përvojë, ekspertë në fushat e tyre të zgjedhura të ELT
  • Klasa të ndryshme, praktike dhe praktike, por duke iu referuar teorisë përkatëse
  • Një shans për t'u takuar, biseduar dhe ndarë përvojat me pjesëmarrësit nga vendet e tjera
  • Burime dhe lehtësira të shkëlqyera në një vend tërheqës në Maltë
  • Mbështetja e jashtëzakonshme: ekipet tona për mbështetjen e mirëqenies akademike dhe studentore janë atje për t'ju ndihmuar të përfitoni sa më shumë nga qëndrimi juaj në ESE Malta
  • Një program i larmishëm dhe interesant kulturor dhe shoqëror në Maltë

Të gjitha kurset tona të trajnimit të mësuesve kanë të drejtë për financim nën Erasmus +. Ato janë hartuar rreth qëllimeve dhe objektivave kryesorë të Programit të BE-së për të Mësuarit Gjatë gjithë jetës.

NILE dhe ESE

Si NILE ashtu edhe ESE janë anëtarë të EAQUALS (Shoqata Evropiane për Shërbimet Gjuhësore cilësore). Për më tepër, të dyja organizatat kanë pothuajse 30 vjet përvojë në ELT në Maltë dhe në Angli. Duke ndarë të njëjtën sjellje, duket e natyrshme që ESE dhe NILE të krijojnë një partneritet për të zgjeruar programet e zhvillimit të mësuesve NILE në Maltë në 2021.

 

NILE ishte instituti i parë që u akreditua nga Këshilli Britanik për sigurimin e kurseve të zhvillimit të mësuesve dhe të gjitha kurset e akredituara të tyre kualifikohen për financim Erasmus +. Programet e trajnimit në Maltë ofrohen dhe mbikëqyren nga trajnerë të NILE të cilët të gjithë kanë përvojë të gjerë në hartimin dhe shpërndarjen e kurseve për mësuesit, si dhe të mësimdhënies së gjuhës angleze. 

ESE është anëtare e Grupit të kompanive Claret në Maltë. Ajo ka më shumë se dhjetë vjet përvojë në ofrimin e programeve të trajnimit të mësuesve për ZHVP.

Ju lutemi klikoni këtu për të shkarkuar datat dhe tarifat e vitit 2024

Akomodimi Malta
Ne ofrojmë një gamë të gjerë opsionesh akomodimi, duke përfshirë qëndrimet me një familje pritëse, hotel dhe rezidencën tonë të brendshme dhe apartamente me ushqime vetë, të gjitha brenda distancës në këmbë nga qendra e trajnimit ESE. Të gjitha opsionet tona të akomodimit janë zgjedhur me kujdes për t'ju siguruar që të shijoni cilësinë dhe komoditetin më të lartë gjatë qëndrimit tuaj me ne.
Pse Malta?

Historia e pasur e Maltës e bën atë një vend ideal për një program trajnimi ndërsa praktikoni gjuhën angleze në një kontekst të zhytjes së plotë. Malta ishte një koloni britanike për mbi 160 vjet dhe anglishtja është pjesë e trashëgimisë së trashëguar nga britanikët për popullin maltez. Sot Malta është një vend dygjuhësh me anglisht një nga dy gjuhët e saj zyrtare. 

 

Historia jonë, moti mesdhetar i shoqëruar me shërbimet tona të trajnimit profesional, do të sigurojnë që përvoja juaj e të mësuarit në ESE do të jetë e frytshme dhe me të vërtetë e paharrueshme.

 

Kurset zhvillohen në St. Julian's në Maltë.

 

Pasi një fshat peshkimi i çuditshëm St. Julian's është zhvilluar në një nga zonat rezidenciale dhe vizitorëve më të kërkuara të Maltës. Shtë një qytet që ka diçka për të gjitha moshat.

Erasmus +: Financimi i BE-së

Programet e trajnimit dhe zhvillimit të mësuesve në shërbim të NILE- ESE adresojnë nevojat e mësuesve dhe individëve që punojnë në sektorin e arsimit. Kurset tona janë eksperimentale dhe praktike dhe përdorin multimedial dhe teknologji.

 

Të gjitha kurset tona të shkurtra CPD (Zhvillimi i Vazhdueshëm Profesional) (1 - 2 javë) janë të përshtatshme për financim në kuadër të programit Erasmus +.

 

Për më shumë informacion mbi tona kurse ose mbi fondet e BE ju lutem na kontaktoni.

 

Këto kurse për zhvillimin e mësuesve kanë të drejtë për financim nën Erasmus +.

Numri i PIC së ESE është: 948761269     Numri OID është E10050379

 

Kombinimi i trajnimit të ekspertëve nga trainerët e NILE dhe ESE me mikpritjen e jashtëzakonshme në këtë vend të mrekullueshëm në zemër të Mesdheut e bën këtë një mundësi dhe përvojë unike dhe shpërblyese të zhvillimit profesional.

 

Kontaktoni me ne në [email mbrojtur]  për më shumë informacion rreth këtyre programeve.

 

Çfarë është fondi Erasmus +?
  • Financimi Erasmus + ndihmon për të mbuluar tarifat e kurseve, shpenzimet e udhëtimit, akomodimin dhe kostot e tjera të jetesës dhe kostot e përgatitjes për individë dhe grupe mësuesish dhe trajnerësh që dëshirojnë të udhëtojnë jashtë për kurse të zhvillimit profesional. Të gjitha kurset NILE- ESE në Maltë të pranueshme për financim nga Erasmus +.
  • Kjo përfshin mësuesit dhe trajnerët nga Bashkimi Evropian dhe nga Islanda, Lihtenshtajni, Norvegjia, Turqia dhe Republika e Maqedonisë.

Çfarë përfshihet në kursin tuaj?

Ikona e materialeve të kursit

Mësimi dhe trajnimi i kursit

Ikona e certifikatës

Certifikata e kursit

Ikona e certifikatës

Certifikata e lëvizshmërisë Europass

Aktivitetet e kohës së lirë

Programi i kohës së lirë

Ikona e transferimit të aeroportit

Transfertat e aeroportit (me mbërritje, kur rezervohen përmes ESE)

Ikona e Wi-Fi

WiFi falas në shkollë

Ikona e mbrëmjes së mirëseardhjes

Mirëseardhje mbrëmje

Tarifat dhe datat
Programet 1 javore

Tarifa e kursit

540.00 € (sezoni i ulët)

570.00 € (sezoni i lartë)

Tarifa e Programit (Regjistrimi prej 60 € - i detyrueshëm

€ 40—2 turne para-rezervuar gjysmë dite me guida kulturore)

€100.00
+ Akomodimi sipas rezervimit

 

Programet 2 javore

Tarifa e kursit

1080.00 € (sezoni i mesëm/i ulët)

1140.00 € (sezoni i lartë)

Tarifa e Programit (Regjistrimi prej 60 € - i detyrueshëm

€ 40—2 turne para-rezervuar gjysmë dite me guida kulturore)

€100.00
+ Akomodimi sipas rezervimit

Transfertat e nisjes janë opsionale me 30.00 €.

Kurset drejtohen pasi të regjistrohen regjistrimet minimale. Aplikantët mund të këshillohen që të lëvizin në seanca të ndryshme pasi të mos arrihet numri minimal i aplikantëve.

 

Këto kurse mund të drejtohen si grupe të mbyllura në data të tjera gjatë vitit.

Regjistrohuni Tani

Nëse keni ndonjë pyetje ose problem në zgjedhjen e akomodimit tuaj, atëherë ju lutemi na kontaktoni. Ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë.

 
 
Pyetje

Kurset e Trajnimit të Mësuesve në Maltë do të drejtohen si nga trajnerë të NILE ashtu edhe nga një përzgjedhje e trajnerëve të mësuesve ESE të cilët të gjithë kanë kaluar trajnime në ofrimin e këtyre kurseve.

Malta është vetëm disa orë kohë fluturimi nga shumica e qyteteve kontinentale të Evropës dhe ka lidhje të shkëlqyera ndërkontinentale.

 

Pas uljes në Aeroportin Ndërkombëtar të Maltës, është vetëm një udhëtim 20-minuta në St.Julian's.

 

Përmes agjentit tonë të udhëtimit partner IATA ne mund të ndihmojmë dhe trajtojmë të gjitha aranzhimet e fluturimit për në Maltë nga kudo në botë.

 

Kontaktoni me ne në [email mbrojtur]  për më shumë informacion në lidhje me udhëtimin në Maltë.

Lidhje e dobishme për të gjitha oraret e fluturimit për në Maltë:

Aeroporti Ndërkombëtar i Maltës

Të gjitha kurset do të zhvillohen në qendrën e trajnimit ESE në qytetin bregdetar të St.Julian's

NILE- ESE ofron një gamë të gjerë opsionesh akomodimi. Ju mund të zgjidhni nga familjet tona pritëse ose në një hotel ose vendbanimin tonë në shtëpi dhe apartamente vetë-hotelierike të gjitha brenda distancës në këmbë të ESE. Të gjitha opsionet tona të akomodimit janë zgjedhur me kujdes për të siguruar që ju të shijoni nivelet më të larta të cilësisë dhe komoditetit gjatë qëndrimit tuaj me ne.