Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Vendosjet në Punë, Praktikat dhe Përvojat e Punës në Maltë

Ky program ju jep mundësinë për të fituar përvojë praktike të punës e cila është e rëndësishme për fushën tuaj të studimit ose interesit.

TI DO T 

Vendosjet e punës, praktikat dhe përvojat e punës të gjitha i referohen një periudhe kohe që një student, i sapodiplomuar ose dikush që kërkon një ndryshim në karrierën e tij, kalon me një organizatë për të përjetuar punën në përgjithësi ose një rrugë të veçantë karriere.
Ka dallime delikate midis këtyre termave, por ESE do të përpiqet t'ju ofrojë një postim në lidhje me fushën tuaj të studimit ose interesit dhe që do t'ju ndihmojë në çdo karrierë. Si student i ESE-së ju do të përfitoni nga kurset plotësuese të anglishtes si dhe nga puna në një mjedis pune anglishtfolës.
ESE ofron një numër mësimesh plotësuese për aplikantët që marrin këtë paketë. Këto ndihmojnë për të ndihmuar aplikantin të vendoset në jetën në Maltë, të pastrojë aftësitë gjuhësore të një personi dhe t'i japë kohë aplikantit të takojë studentë të rinj me të njëjtin mendim, me të cilët do të jenë në gjendje të kalojnë kohën e tyre pas punës.
 • punoni në një ambient pune anglishtfolës
 • zhvilloni anglishten tuaj posaçërisht për qëllime pune
 • përmirësoni aftësitë tuaja prezantuese dhe negociuese 
 • shkruaj CV / rezyme

Ndani këtë faqe

Fakte te shpejta

Niveli i hyrjes

B1 / Niveli i ndërmjetëm i anglishtes

Mosha minimale

17 vjet

Kohëzgjatja e kursit

Të paktën 4 javë megjithatë organizatat preferojnë të pranojnë studentë vetëm nëse ata janë në Maltë për një minimum prej 10 javësh.

Orari i punës në javë

Përafërsisht orë 40 

Data e fillimit

Gjatë gjithë vitit

Mësimi anglisht ballë për ballë

 

 • 4 javë: 16 orë mësimore (12 orë) të orëve të përgjithshme angleze
 • 5-9 javë: 20 orë mësimi (15 orë) të orëve të përgjithshme angleze
 • 10 javë + 40 mësime (30 orë) të orëve të Përgjithshme të Anglishtes. Studentët normalisht do të kenë një javë orë mësimi në anglisht në fillim dhe një javë në fund të qëndrimit të tyre.

Faza e aplikimit

Applicationshtë e rëndësishme të specifikoni në aplikimin tuaj se cilat detyra do të prisni të kryeni kur të jeni në organizatë. Me të marrë kërkesën tuaj, një anëtar i ekipit tonë do t'ju kontaktojë për t'ju bërë disa pyetje në lidhje me detyrat e pritura të përmendura dhe përvojat tuaja të mëparshme, dhe më pas do të kërkojë organizatën më të përshtatshme për t'ju pritur. Aplikimet e përfunduara për vendosjet e punës duhet të na mbërrijnë të paktën 14 javë para datës tuaj të preferuar të mbërritjes.

 

shpërblim

Asnjë shpërblim nuk ofrohet zakonisht nga organizatat pritëse, megjithëse studentët në Industrinë e Turizmit mund të marrin shpërblim për qëndrime prej 16 javësh ose më të gjatë.

Për cilat fusha studimi mund të kujdesemi?

Deri më sot ne kemi vendosur studentë në më shumë se 30 fusha të studimit. Kohëzgjatja e qëndrimit tuaj zakonisht do të përcaktojë numrin e detyrave që mund të kryeni (studentëve që janë në Maltë për vetëm 4 javë u jepen zakonisht detyra më pak të kërkuara sesa atyre që janë këtu për qëndrime më shumë se 10 javë), megjithatë aftësia juaj për t'u integruar me organizatën pritëse, njohuritë tuaja mbi temën, si dhe aftësia juaj, gjithashtu mund të jenë faktorë përcaktues në numrin e detyrave të dhëna, megjithatë, normalisht duhet të prisni që t'ju jepen detyra nga profilet ngjitur me zonën e studimit:

 • Administratë
 • arkitekturë
 • Mekanika automatike
 • Terapia e Bukurisë dhe Veshja e Flokëve
 • Asistentë për Kujdesin dhe Mësimin e Fëmijëve
 • Asistentë të Trainimit në Disiplina të ndryshme Sportive
 • Asistentë të dhëmbëve
 • Asistentë teknikë elektrikë
 • Dizajnit të modës
 • Dizajn Grafik & Ueb
 • Mikpritja dhe Menaxhimi i Hotelit
 • Ndërkombëtare Tregtisë
 • Teknologjisë së Informacionit
 • Media/Gazetari
 • Asistentë Ligjorë
 • Kohë e lirë
 • Logjistikë
 • Marketing
 • Media
 • Ushqyese
 • Fotografi
 • me pakicë
 • Detyrat e Sekretarisë
 • Asistente Veterinare
 • Shitje me shumicë dhe shpërndarje

Akomodimi

Pjesëmarrësit në këtë program mund të zgjedhin të qëndrojnë në një nga apartamentet e vetë-furnizimit të ushqimit të zgjedhur nga ESE. Ju mund të zgjidhni nga apartamentet tona Ekonomi, Superiore ose Superiore Plus ose të qëndroni me një nga familjet tona pritëse të zgjedhura me kujdes ose edhe në një dhomë në studio hoteli ose rezidencë në shkollë.  

Për informacione të mëtejshme ju lutem shikoni lidhjen: apartamente

Orë pune

Aplikantët duhet të presin që të punojnë për 40 orë në javë gjatë qëndrimit të tyre në organizatë, ose siç është rënë dakord në fazat fillestare.

Familja dhe miqtë

Gjatë punës suaj mund të keni familje dhe/ose miq që dëshirojnë t'ju vizitojnë dhe ESE do të organizojë me kënaqësi fluturimet dhe akomodimin e tyre. Të afërmit ose miqtë inkurajohen t'ju vizitojnë pasi të kenë mbaruar pesë javët e para të praktikës.

Programi i kohës së lirë

Pavarësisht nëse jeni në histori apo kulturë ose thjesht kënaqeni duke kaluar një kohë të mirë, temperatura mesdhetare e Maltës ju jep mundësinë të shijoni ishullin në mënyrë të plotë. ESE ofron një larmi aktivitetesh dhe ekskursionesh, por ekipi ynë i kohës së lirë do të jetë gjithashtu i lumtur t'ju ndihmojë të organizoni tuajin. Përfitoni nga moti dhe vendndodhja malteze dhe shijoni shumë aktivitete në natyrë si hipur në kalë, lundrim dhe zhytje ose kërkoni ekipin tonë për t'ju ndihmuar të praktikoni sportin tuaj të preferuar. Përndryshe, lejoni që ekipi i kohës së lirë ESE t'ju ndihmojë të përjetoni bukurinë e kulturës dhe historisë së pasur dhe interesante të Maltës. Në ESE ne kemi një ekip profesionistësh miqësorë dhe të përkushtuar të cilët mund t'ju ndihmojnë ta bëni qëndrimin tuaj një përvojë të paharrueshme dhe përmbushëse ndërsa ju jep mundësinë të krijoni miq të rinj dhe të praktikoni anglishten tuaj!

Çfarë përfshihet në paketën tuaj?

Si një praktikant i ri që punoni jashtë vendit, ju do të përfitoni nga:

 • Fluturimi i kthimit (opsionale)
 • Sigurimi i Udhëtimit (opsional)
 • Aeroporti Takohemi dhe Përshëndetemi
 • Transfertat nga dhe në aeroport
 • Akomodimi ashtu si është rezervuar
 •  WiFi falas në shkollën dhe apartamentet kryesore ESE
 • Vendosja në një industri e cila është e rëndësishme për rrugën tuaj të zgjedhur të karrierës
 • Një numër mësimesh angleze (shih faktet e shpejta)
 • Seanca induktive gjatë javës së parë të paketës tuaj
 • Vëmendje e personalizuar nga oficeri / at tuaj mbikëqyrës të vendosjes së punës
 • Certifikata përfundimtare e largimit që tregon nivelin e arritur gjatë vendosjes së punës
 • Raporti i progresit
 • Mjek mjekësor (kundrejt një pagese) 24/7
 • Mbështetje e mirëqenies

Për më shumë informacion, ju lutemi dërgoni një email në: [email mbrojtur]

 

Kjo paketë është e përshtatshme për studentët e përfshirë në arsimin dhe aftësimin profesional dhe të cilët dëshirojnë të marrin një Certifikatë të Lëvizjes Europass së bashku me programin Leonardo da Vinci. Paketa synon të ndihmojë në ndërtimin e një fuqie punëtore të aftë në të gjithë Evropën.

Cili është niveli juaj i anglishtes?

Mos u shqetëso - ne do ta kuptojmë atë për ju.

 

Para mbërritjes duhet të bëni Testi i vendosjes në internet të ESE, e cila duhet të dorëzohet të paktën 7 ditë para se të filloni kursin tuaj.  Nëse nuk arrini ta bëni testin tuaj nga shtëpia, atëherë do t'ju kërkohet të uleni për një test të shkurtër vendosjeje ditën tuaj të parë në shkollë.

 

Stafi ynë akademik do të sigurojë që ju të ndiqni kursin tuaj në nivelin e duhur gjuhësor për ju.

Tabela e niveleve të anglishtes

A jeni i interesuar për këtë program?

Bëni hapin tjetër dhe klikoni në butonin më poshtë për të marrë një vlerësim. Çmimet bazohen në kohëzgjatjen tuaj dhe mundësitë e akomodimit.