Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Vendbanimi ESE

E vendosur brenda Shkollës ESE për komoditetin dhe rehatinë tuaj të shtuar.

Bed & Breakfast

Ndarje dhomë teke / dyshe

Në shtëpi

Vendbanim

Nëse dëshironi komoditet të qëndrimit në shtëpi dhe rehati e një hoteli nuk kërkojnë më.

Dhomat tona të brendshme të Rezidencës ESE janë dhoma moderne me dy shtretër banjo private objekteve.

Ndani këtë faqe

Lehtesirat dhe Shërbimet

  Objektet private të banjës

  Tavolinë studimi

  Numri telefonit

  Pa pagesë Wi-Fi

  Kondicioner

  24 orë recepsionist

  Aksesi në karriget me rrota

  Mëngjesi 

  Karta e çelësit

Përfshihet në çmimin tuaj
  WiFi
  Ujë
  Elektricitet
  Klimatizim / ngrohje
  Pastrimi nga e hëna në të premte.  
  Ndryshimi i ndërresave dhe i peshqirëve çdo javë
  Mengjesi i perfshire
Info shtesë
Mbërritja
çdo ditë pas orës 15:00
Largimi
çdo ditë para orës 11:00
Tarifa e çelësit të dhomës së humbur
€25
Ndryshimet e dhomës
50 € tarifë administrimi

Depozitë
100 € në check-in
(e rimbursueshme në pritje të dëmeve JO dhe / ose gjobat)

Të gjitha rregullat e shtëpisë zbatohen si botuar në faqen tonë të internetit dhe shfaqet në të gjitha apartamentet.

Lokacioni

Rezidenca ESE (brenda shkollës ESE) ndodhet në zemër të St. Julian's ku do të gjeni të gjitha lehtësitë dhe atraksionet kryesore duke përfshirë kafenetë, restorantet, klubet e natës, dyqanet e dhuratave, qendrat tregtare, bankat, kompleksin e kinemasë, sallat e bowlingut dhe shumë më tepër. .

A ju pëlqen ky strehim?

Nëse ju pëlqen ky strehim, zgjidhni ESE Residence kur rezervoni kursin tuaj të gjuhës ESE.