Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

ESE Economy Apartament i përbashkët me vetë-furnizim ushqimi

Pamja e luginës

Vendosur në një zonë banimi me pamje nga një luginë e qetë.

Apartament i përbashkët me vetë-furnizim ushqimi

Beqar / Dyshe / Treshe
ndarja e dhomës

Mins 10

në shkollën ESE

Apartament

Apartamentet me pamje nga Valley janë ideale për studentët me një buxhet Këto vetë furnizim ushqimi apartamente ofrojnë dhoma gjumi teke / dyshe dhe treshe. Apartamentet jane e madhe, e rehatshme dhe një distancë e shkurtër në këmbë nga Shkolla ESE.

 

Ndërsa jetoni në Valley View do të keni mundësinë të takoni studentë nga e gjithë bota - praktikoni tuajin Anglisht dhe të bëjë lidhje dhe përvojat për t’u mbajtur mend.

Ndani këtë faqe

Lehtesirat dhe sherbimet
Kuzhinë e pajisur plotësisht

Lavanderi

 Dining dhe zonat e jetesës

 TV

 Pa pagesë Wi-Fi

Banjo të përbashkëta ose en-suite

 Hapësira të mëdha të përbashkëta me ballkon ose tarracë me pamje të bukur të luginës

Përfshihet në çmimin tuaj
  WiFi
  Ujë
  Elektricitet
  Gaz
  Pastrimi javor i apartamenteve
  Enë kuzhine
  Makinë larëse
  Ndryshimet javore të shtratit dhe të peshqirëve
  Eko-tatimi
Info shtesë

Mbërritja
çdo ditë pas orës 15:00


Largimi
çdo ditë para orës 11:00

Tarifa e çelësit të dhomës së humbur
€25


Ndryshimet e dhomës
50 € tarifë administrimi

Depozitë
100 € në check-in
(e rimbursueshme në pritje të dëmeve JO dhe / ose gjobat)

Nuk ka akuza të fshehura. Të gjitha rregullat e shtëpisë zbatohen si botuar në faqen tonë të internetit dhe shfaqet në të gjitha apartamentet.

Lokacioni

Valley View Apartment është e vendosur në zonën e qetë të banimit të Swieqi dhe është afërsisht 15 minuta në këmbë nga shkolla e të rriturve ESE. 

 
Stacioni kryesor i autobusit është 5 deri në 10 minuta larg në këmbë dhe plazhi më i afërt me rërë është vetëm 15 minuta larg Klubi plazhi për të rritur ESE është gjithashtu hidhni një gur

A ju pëlqen ky strehim?

Nëse po kërkoni një farë qetësie në një apartament, zgjidhni Valley View Apartments kur rezervoni kursin tuaj të gjuhës ESE.