Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Tenis dhe anglisht - 9 - 17 vjeç

Përmirësoni aftësitë tuaja të tenisit ndërsa mësoni anglisht në ESE

Nëse e doni tenisin dhe do ta donit përmirësoni lojën tuaj atëherë këtu është një mundësi e përsosur që ju të merrni seanca personale të stërvitjes së tenisit ndërsa jeni në pushimet tuaja të studimit anglisht.

Pavarësisht nëse jeni një lojtar i përparuar ose një fillestar i plotë, mbajtja e një numri sesionesh private të trajnerit mund të ndihmojë në përmirësimin e lojës tuaj dhe t'ju mbajë të përqendruar në stilin dhe teknikën tuaj. Seanca trainimi privat në Resorti Salini lejon trajnerin të bazohet në pikat tuaja të forta personale dhe të përmirësojë çdo fushë në të cilën ju mund të ndiheni të dobët. Dhe trajneri juaj i tenisit do t'ju trajnojë në anglisht kështu që gjithashtu do të përfitoni nga duke praktikuar anglishten tuaj jashtë klasës.

 

Ju duhet të regjistroheni në ESE Teen & Junior programe në Salini Resort për të qenë në gjendje të rezervoni mësime tenisi të cilat janë fakultative dhe me një tarifë shtesë.  Nuk ka nevojë të udhëtoni ose të humbni kohë duke udhëtuar; ka komoditet në këtë sport opsional me mësime tenisi në fushat e tenisit në Salini Resort vetë.

TI DO T 

  • përmirësoni lojën tuaj
  • mësoni koncepte themelore të tenisit
  • të mbështetur në pikat e forta personale
  • përmirësoni çdo fushë dobësie
  • praktikoni anglisht ndërsa luani tenis

Ndani këtë faqe

Fakte te shpejta

Datat

2024 

Pashke: 23.03.2024 - 06.04.2024

Summer: 18.05.2024 - 01.09.2024

Vjeshte: 05.10.2024 - 02.11.2024

Niveli i hyrjes

Të gjitha nivelet - grupe me aftësi të përziera

Mosha minimale

9 vjet

Mosha maksimale

17 vjet

Kohëzgjatja e kursit

2 javë

Mësimet / javë

20 Mësime Angleze në javë plus një minimum prej një ore mësimesh Tenisi

Mirëqenia dhe Mbështetja e Studentëve
24/7

Mësime 

A Anglisht i Përgjithshëm 20 kursi përfshihet në programin e Klubit të Adoleshentëve me 4 orë mësimi, secila prej 45 minutash, të mbajtura çdo ditë jave në mëngjes ose pasdite. Studentët e Klubit të Adoleshentëve gjithashtu mund të përmirësuar kursin e tyre për të ose Anglisht i Përgjithshëm 30 (6 mësime në ditë) ose Anglisht intensive kurs i cili kombinon anglishten e përgjithshme 20 me 10 orë gjysmë / private një-për-një.  

 

Studentët  të përmirësojnë nivelin e tyre të përgjithshëm të anglishtes me më shumë fokus në aftësitë e tyre thelbësore gjuhësore (të folurit, të lexuarit, të shkruarit dhe të dëgjuarit) gramatikën dhe fjalorin. Mësimet bazohen në tema emocionuese që janë të rëndësishme për moshat e studentëve. Studentët gjithashtu inkurajohen që zhvillojnë rrjedhshmërinë e tyre duke iu përgjigjur këtyre temave, si dhe materialeve të tjera stimuluese mësimore siç janë azhurnimet e ngjarjeve aktuale që ndihmon në krijimin e besimit ndërsa ata shprehin mendimin e tyre në anglisht.

 

Mësimet e anglishtes janë në Resorti Salini në klasa të dizajnuara mirë me shumë dritë natyrale dhe të pajisur me kondicioner dhe tabela inteligjente.

Një ditë tipike

7:30

Telefononi / dushet për zgjim

8:30

Mëngjesi

9:30

Aktivitet në mëngjes si Splash & Fun

13:00

Dreka e nxehtë në rezidencë

14:00

Koha e pushimit

15:00

Mësimet Angleze *

19:00

Darka në rezidencë

22:00

Aktivitet në mbrëmje si bowling

23:00

Iken dritat

* Kjo është vetëm një tabelë kohore shembullore. Mësimet mund të zhvillohen në mëngjes ose pasdite.

Programi i kohës së lirë

Studentët e Klubit të Adoleshentëve ndjekin një program aktiviteti të ESE me aktivitete të zgjedhura për të qenë argëtuese, edukative kënaqshme të përshtatshme për grupmoshën e tyre. Sidoqoftë, adoleshentët që zgjedhin mësimet e tenisit do të duhet të humbin disa aktivitete të Klubit të Adoleshentëve që përkojnë me mësimet e tyre të tenisit.

 

Programi i kohës së lirë ESE është një program i plotë javor me aktivitete të organizuara çdo ditë nga e hëna në të premte në mëngjes / pasdite dhe një tjetër në mbrëmje. E shtuna është një aktivitet ditor i plotë dhe e diela është një ditë pushimi e fituar mirë edhe pse ofrohen aktivitete shtesë opcionale.

 

Aktivitetet e përfshira në paketë përfshijnë Festa e Mirëseardhjes, aktivitete sportive, udhëtime në disa nga më të Maltat plazhe me rërë të njohura, hyrje falas në Klubin e Plazhit ESE (sezonale), udhëtime me varka turne kulturore. Programi i aktivitetit ndryshon nga një javë në tjetrën dhe disa aktivitete i nënshtrohen kushteve të motit.

 

Aktivitetet e ESE janë gjithashtu a mënyrë dhe mundësi e shkëlqyeshme për të praktikuar anglisht bej shoke me nxënës të tjerë të kombësive të ndryshme në një mjedis të shoqërueshëm dhe të kënaqshëm.  Kliko këtu për më shumë informacion.

Çfarë përfshihet?

Mësime tenisi (siç është rezervuar)

Përdorimi i raketave të tenisit (ose sillni tuajat)

Çfarë tjetër është përfshirë në programin tuaj?

Ikona e transferimit të aeroportit

Marrja nga aeroporti

Ikona e materialeve të kursit

Materialet e kursit

Ikona e certifikatës

Certifikata e kursit

Ikona e librit

Fletore personale

Ikona e paketës së mirëseardhjes

Paketa e mirëseardhjes

Ikona e mbrëmjes së mirëseardhjes

Mirëseardhje mbrëmje

Ikona e akomodimit

Akomodimi ashtu si është rezervuar

Ikona e Wi-Fi

WiFi falas në rezidencat

ikonë bluzë

Bluzë ESE

Aktivitetet e kohës së lirë

Programi i kohës së lirë

ikona e autobusit

Transport ditor

Ikona 24/7

Mbështetja dhe mirëqenia e studentëve

Cili është niveli juaj i anglishtes?

Mos u shqetëso - ne do ta kuptojmë atë për ju.

 

Para mbërritjes ju mund të bëni Testi i vendosjes në internet të ESE, e cila duhet të dorëzohet të paktën 7 ditë para se të filloni kursin tuaj.

 

Përndryshe, stafi ynë akademik do t'ju kërkojë të uleni për një test të shkurtër të vendosjes në ditën tuaj të parë në shkollë, so ju jeni të garantuar të jeni në kursin që është niveli i duhur për ju.

Tabela e niveleve të anglishtes

A jeni i interesuar për këtë kurs?

Bëni hapin tjetër dhe klikoni në butonin më poshtë për të marrë një vlerësim. Çmimet bazohen në kohëzgjatjen tuaj dhe mundësitë e akomodimit.