Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Rreth ESE

Shkolla Evropiane e Anglishtes - Themeluar në 1996

Informacioni i kontaktit

Shkolla Evropiane e Anglishtes është shkolla më e akredituar ndërkombëtarisht në Maltë. Pavarësisht, akreditimet tona janë njohja e standardeve tona të larta dhe rrjedhimisht angazhimi për të ofruar programe dhe shërbime cilësore angleze.
ESE ka mbi 25 vjet përvojë mësimore cilësore. Shkolla vazhdon të mbetet e përkushtuar për të ofruar programe të jashtëzakonshme në anglisht dhe për të vënë forcën e saj në vendosjen e standardeve të larta në gjithçka.

Shkolla Evropiane e Anglishtes (Malta) është anëtare e Grupi Claret, e cila gjithashtu përfshin Instituti i Trajnimit Ekzekutiv (Maltë), Anglisht në York (MB) dhe Bashkëpunëtorët e York-ut (MB) Në përmbledhje, të katër institucionet janë liderë në fushat e tyre përkatëse dhe ofrojnë kolektivisht një spektër të plotë të zgjidhjeve të trajnimit, duke filluar nga Anglishtja e Përgjithshme deri te kurset e korporatave të ndërmarrjeve dhe institucioneve të niveleve më të larta, Anglishtja për Qëllime Specifike dhe Zhvillimi i Ekipit Ndërkombëtar dhe Lidershipit .

 

Për të mos përmendur, standardet e përsosmërisë së Claret Group janë miratuar nga organe akredituese të njohura ndërkombëtarisht, si EAQUALS, IALC, Quality English, BAC, British Council, English UK dhe FELTOM. Ky grup mbahet privatisht nga Claret Holdings Ltd.

 

Kompanitë e tjera brenda Claret Group përfshijnë Hotel George Urban Boutique (Maltë), Resorti Salini (Maltë),  Numri 11 Hotel Boutique Urban (Malta) dhe Hotel Land's End (Maltë).

Vendndodhja jonë
ESE është një shkollë moderne dhe e pajisur mirë, e vendosur në mënyrë ideale në St. Julian's. Shkolla është mjaft afër për lehtësi në këmbë dhe mjaft larg nga ngutja dhe ngutja e të gjithëve. Aty pranë mund të gjeni shumë hotele me 4 dhe 5 yje, Gjirin e Shën Gjergjit, si dhe fshatin klasik të peshkimit St. Julian's, i cili është i rrethuar nga restorante, dyqane dhe bare.

Numri telefonit

(+ 356) 21373789

Email

[email mbrojtur]

Orari i punës

E hënë 8: 30 AM - 6: 30 PM
E martë 8: 30 AM - 6: 30 PM
E mërkurë 8: 30 AM - 6: 30 PM
E enjte 8: 30 AM - 6: 30 PM
E premte 8: 30 AM - 6: 30 PM
E shtunë Mbyllur
E diel Mbyllur

Ndani këtë faqe

Logoja e National Geographic Learning
Përdoruesit krenarë të Mësimit National Geographic
National Geographic Learning është bashkuar me National Geographic dhe TED për të prodhuar libra kursesh për të rritur dhe adoleshentë. ESE ka vendosur t'i miratojë këto libra kursi për pamjet e tyre mahnitëse, përmbajtjen e tyre tërheqëse dhe përvojën e tyre 'të botës reale'. Autorët e tyre të njohur kanë shkruar një kurs të integruar të aftësive për të ndihmuar studentët të komunikojnë në mënyrë efektive dhe kanë përfshirë ekspozimin dhe praktikën e 21st Aftësitë Shekullore si aftësitë e të menduarit kritik dhe krijimtarisë.

Misioni ynë

Misioni yne është t'u sigurojmë studentëve tanë shumëkombësh kurse me cilësi të lartë të gjuhës angleze që plotësojnë nevojat e sotme globale.
ESE është e përkushtuar për të arritur këtë duke rritur vazhdimisht standardet e shërbimeve tona përmes inovacioneve të vazhdueshme dhe zhvillimit të metodave tona të mësimdhënies, kohës së lirë dhe akomodimit.
Ne jemi të përkushtuar për të ndihmuar studentët tanë të përmbushin qëllimet e tyre personale, akademike dhe profesionale, duke siguruar që ata të shijojnë përvojën e tyre të udhëtimit studimor me ne.

Ekipi i mësimdhënies

Të gjithë mësuesit tanë të ESE janë të kualifikuar dhe me përvojë. Ata janë miqësorë, mbështetës dhe do t'ju ndihmojnë të përmirësoni nivelin tuaj të anglishtes dhe të arrini objektivat tuaja të mësimit të gjuhës. Të gjitha mësimet jepen posaçërisht në nivelin e duhur gjuhësor për ju.

Mësuesit tanë

Mësuesit e ESE janë folës të nivelit vendas, të cilët janë të aftë për t'ju ndihmuar të përcaktoni dhe të arrini objektivat tuaja të të mësuarit. Çdo vit, mësuesit tanë marrin pjesë në kurse të trajnimit të mësuesve si pjesë e Zhvillimit të Vazhdueshëm Profesional (ZHP) i cili siguron që ata të jenë gjithmonë të përditësuar me tendencat dhe teknologjinë e re të mësimdhënies, duke përfshirë përdorimin e tabelave të bardha interaktive dhe duke mbajtur në hap me të gjitha më të rejat. zhvillimet në mësimdhënien e anglishtes si gjuhë e huaj. Librat e kursit janë nga Mësimi i National Geographic dhe sigurohuni që studentët të mësojnë anglisht ndërsa integrojnë përvojat e jetës reale gjatë kursit të tyre.
mini klasë për të rritur

Zhvillimi profesional i vazhdueshëm

Si pjesë e programit të ESE-së për Zhvillimin e Vazhdueshëm Profesional (CPD), mësuesit ndjekin kurse të trajnimit të mësuesve dhe gjithashtu marrin pjesë në seminare në një sërë fushash mësimore të gjuhës angleze. Për shembull, mësuesit kanë ndjekur sesione intensive se si të përdorin në mënyrë efektive tabelat e bardha interaktive për të sjellë botën reale në klasë dhe për t'i bërë mësimet më tërheqëse. Në përgjithësi, programi CPD me të vërtetë siguron që mësimdhënia jonë të jetë ende e standardit më të lartë në të gjitha kurset.

Metodologjia ESE ju vendos në zemër të mësimit tuaj

Ndërsa jeni një nxënës ESE i anglishtes, ju jeni një pjesëmarrës aktiv në procesin tuaj të të mësuarit. Për këtë qëllim, kurset tona kanë në qendër studentin dhe janë krijuar posaçërisht për t'ju pajisur me mjetet gjuhësore të nevojshme që ju të zhvilloni aftësitë tuaja në mënyrë holistike. Kjo do të thotë që ju i zhvilloni të gjitha aftësitë tuaja themelore gjuhësore në mënyrë të barabartë: të dëgjuarit, të folurit, të lexuarit dhe të shkruarit. Për të maksimizuar mundësitë tuaja të të mësuarit, ju jeni të ekspozuar ndaj gjuhës në përdorim në kontekste natyrore dhe autentike dhe po kështu jepen aktivitete me vlerë reale komunikuese për tu realizuar në grupe ose çifte të vegjël.   Për më tepër, ky dhe reagimet e personalizuara, mundësitë përmirësuese dhe të mëtejshme të praktikës nga mësuesit tanë të kualifikuar dhe me përvojë, tani e tutje janë pjesë e çelësit të suksesit tuaj.
European School of English Malta Mësues në klasë me student

Kursi juaj anglisht

Cilatdo qofshin arsyet tuaja për të mësuar anglisht me ESE në Maltë, do të ndiheni menjëherë si në shtëpinë tonë me ne. Në fakt, ne besojmë që t'ju trajtojmë si një anëtar të familjes sonë ESE që nga momenti që mbërrini në aeroport. Stafi, duke përfshirë mësuesit, mirëqenien dhe kohën e lirë, janë gjithmonë në dispozicion për t'ju ndihmuar me të gjitha aktivitetet tuaja për t'u siguruar që të merrni mësimdhënie cilësore dhe mbështetje profesionale gjatë gjithë qëndrimit tuaj në Maltë.

ESE-mësimi elektronik

Hyrja falas në programin tonë të e-Mësimit ESE ju lejon (vetëm të rriturit dhe studentët e grupeve të mbyllura) të kombinoni mësimin ballë për ballë me vetë-studimin online për tre muaj nga data e fillimit të kursit. Për më tepër, e-Learning është një mjet i shkëlqyeshëm për t'ju ndihmuar të përcaktoni vetë planin tuaj të studimit, të përqendroheni në fushat gjuhësore dhe aftësitë që ju nevojiten më shumë, ose të punoni letra shtesë të praktikës së provimit për atë provim të ardhshëm në anglisht. Mund të përdoret gjithashtu për t'ju ndihmuar të zgjidhni tema me interes në nivelin tuaj gjuhësor ndërsa monitoroni vetë progresin tuaj.

Niveli juaj i gjuhës angleze

Ne duhet ta kuptojmë niveli juaj i anglishtes në mënyrë që të vendoseni në një klasë në nivelin e duhur. Kështu, ju mund të bëni testi juaj i vendosjes ose në internet të paktën 7 ditë para datës së fillimit të kursit tuaj ose si alternativë ditën tuaj të parë të shkollës në ESE.

Sa i përzier do të shkoni?

Me përzierjen ballë për ballë mësimdhënia me vetë-studim në internet, ju i arrini më shpejt qëllimet tuaja të të nxënit. Për këtë qëllim, Programi i e-Learning i ESE ju lejon të punoni me ritmin tuaj pas orarit të shkollës dhe përdorimi i shpeshtë ju mëson se si të merrni përgjegjësinë për të mësuarit tuaj. Rrjedhimisht, mësuesit do t'ju japin udhëzime të rregullta se si të përdorni platformën e-Learning dhe gjithashtu do t'ju japin këshilla se si mund të maksimizoni përvojën tuaj të të mësuarit përmes kësaj mënyre të përzier studimi. Mbi të gjitha, bëhet fjalë të mësuarit për jetën.
Special-Oferta-Imazhi

Lehtesirat dhe Shërbimet

Ikona moderne e klasës
Vende të shkëlqyera të Shkollës me pajisje moderne të të mësuarit

Klasa të ndriçuara plotësisht të pajisura me tabela inteligjente të shtrira në tre kate. Këto përfshijnë gjithashtu dy tarraca, laborator kompjuterik, bibliotekë dhe kafene.

Ikona e akomodimit
Akomodimi që i përshtatet të gjitha buxheteve

Ne ofrojmë një sërë opsionesh akomodimi që i përshtaten preferencave dhe buxhetit tuaj. Nga familjet pritëse te apartamentet vetë-hotelierike, rezidencat studentore deri në hotelet me katër yje, ka diçka për të gjithë.

Ikona e Mësimit elektronik të Shkollës Evropiane të Maltës Angleze
eLearning

Programi i e-Learning i ESE, i përfshirë në çmimin e kursit, ju lejon (vetëm të rriturit dhe studentët e grupeve të mbyllura) të kombinoni të mësuarit ballë për ballë së bashku me vetë-studimin në internet. 

Ikona e komunikimit
Qasja komunikuese komunikuese e përqendruar te studentët

ESE ka mbi 25 vjet përvojë mësimore për t'u mburrur. Të gjithë mësuesit janë folës të gjuhës amtare të gjuhës angleze ose të nivelit vendas dhe kanë kualifikime profesionale të mësimdhënies.

Ikona 24/7
Shërbim i personalizuar - mbështetje studentore dhe mirëqenie 24/7

Stafi ynë i ndihmës së ndihmës sociale është në dispozicion 24/7 përmes shërbimit tonë të pritjes së shkollës, për t'ju ndihmuar gjatë qëndrimit tuaj me ne në ESE.

Aktivitetet e kohës së lirë
Të përfshira shumë aktivitete opsionale dhe vizita në plazh

Shkolla Evropiane e Anglishtes ofron një program dinamik social dhe aktiviteti i cili ndryshon nga një javë në tjetrën. Vizioni i ekipi i kohës së lirë mund t'ju udhëzojë se çfarë të bëni dhe të shihni ndërsa jeni në Maltë.

Çfarë thonë studentët tanë për ne