Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Të rinjtë: 17 - 22 vjeç

Mësoni anglisht, takoni studentë të tjerë shumëkombësh me moshë të ngjashme dhe shijoni një festë fantastike në gjuhë.

€555


çmimi fillestar

në javë

La Programi anglisht i të rriturve të rinj në Maltë është për më të pavarur dhe të pjekur adoleshentë që do të dëshironin më shumë fleksibilitet dhe më pak mbikëqyrje gjatë pushimeve të tyre të studimit në ESE. Ndërsa studentët prenotuan në këtë anglisht natyrisht nuk kanë ora policore, monitoruesit tanë janë pranë për të ofruar mbështetje dhe udhëzime dhe për të kontrolluar pjesëmarrjen në klasë përditë.
Programi përfshin Anglisht i Përgjithshëm 20, akomodimi siç është rezervuar ose në 3 yje të rinj Numri 11 Hotel (në vendin fqinj për ESE) ose familjen pritëse, të dyja në Gjysmë-bord, një program aktiviteti, transferime aeroporti, material kursi dhe çertifikatë. 

TI DO T 

  • flas më rrjedhshëm
  • lexoni në mënyrë më efikase
  • përmirësojnë aftësitë e dëgjimit
  • zgjeroni fjalorin tuaj
  • takoni njerëz me mendje të njëjtë

Ndani këtë faqe

Fakte te shpejta

Niveli i hyrjes

Të gjitha nivelet

Mosha minimale

17 vjet

Mosha maksimale

22 vjet

Kohëzgjatja e kursit

Minimumi 1 javë

Data e fillimit

2024: 23/03/2024 – 02/11/2024

Madhësia e klasës

Maksimumi 12 studentë

Mësimet / javë

Anglisht i Përgjithshëm 20 - 20 orë mësimi (15 orë) / Anglisht i Përgjithshëm 30 - 30 orë mësimore (22.5 orë) / Anglisht Angleze - 20 orë mësimore në grupe (15 orë) + 10 orë mësimore individuale (7.5 orë)

Mbikëqyrje

 

Në shkollë dhe të gjitha aktivitetet e ESE

Çfarë kursi përfshihet në programin Të Rriturit?

Anglishtja e përgjithshme 20 është kursi standard dhe më popullor në këtë program pasi ofron mësime në mëngjes ose pasdite me më shumë kohë të lirë për kohën e lirë. Në përgjithësi, katër mësimet ditore të General English 20 mbahen pasdite. Megjithatë, për nxënësit më seriozë, dy kurse të tjera janë opsione të mira: Anglishtja e përgjithshme 30 dhe Anglishtja intensive. Më poshtë keni disa informacione për të tre kurset. Megjithatë, kini parasysh se zgjedhja për GE 30 ose Intensive English 30 do të thotë që disa aktivitete të kohës së lirë mund të mungojnë kur mësimet shtesë kanë kohë konfliktuale me ndonjë aktivitet të organizuar.
General Engish 20 Mësime në javë

Anglisht i Përgjithshëm 20

mëngjes       mësimet 4
Pasditeve    pa mësime

20 mësime në javë, të rekomanduara për këdo që dëshiron të përmirësojë anglishten e tyre në një klasë me studentë nga e gjithë bota në të njëjtin nivel anglisht. Ky është një kurs i njohur për studentët që kanë nevojë pastroni anglishten e tyre në një periudhë të shkurtër (1 -3 javë) ose me të vërtetë  përmirësojnë anglishten e tyre në nivele më të larta  në ESE për një periudhë të gjatë (4 - 24 javë) por me më shumë kohë të lirë.  

General Engish 30 Mësime në javë

Anglisht i Përgjithshëm 30

mëngjes       mësimet 4
Pasditeve    mësimet 2

30 mësime në javë, të rekomanduara për këdo që dëshiron ose ka nevojë kushtojini më shumë kohë mësimit të anglishtes.  Më shumë mësime do të thotë përparim më i shpejtë në përmirësimin e nivelit tuaj anglisht.  Mësimet në mëngjes janë të ngjashme me mësimet GE 20 ndërsa orët e pasdites janë më fleksibile dhe priren të jenë më bisedor sipas nevojave dhe kërkesave të studentëve.

Anglisht intensive

Anglisht intensive

mëngjes       mësimet 4
Pasditeve    Shkollim një për një

30 mësime në javë, të rekomanduara për këdo që dëshiron të ndërthurë mësimet në grup me mësimet një për një. Ky kurs është shumë i njohur për studentët që duan ose kanë nevojë përmirësojnë anglishten e tyre në një periudhë më të shkurtër kohore (1 - 3 javë). Isshtë gjithashtu e njohur për studentët që kanë një qëllimi i përcaktuar mirë i të nxënit dhe kujt i duhet kjo vëmendja personale dhe shkollimi nga një mësues profesionist.

Çfarë tjetër përfshihet në programin Të Rriturit?

Ikona e akomodimit

Akomodimi ashtu si është rezervuar

Ikona e Wi-Fi

WiFi falas në rezidencat

Ikona e transferimit të aeroportit

Marrja nga aeroporti

Ikona e materialeve të kursit

Materialet e kursit

Ikona e certifikatës

Certifikata e kursit

Ikona e librit

Fletore personale

Ikona e paketës së mirëseardhjes

Paketa e mirëseardhjes

Ikona e mbrëmjes së mirëseardhjes

Mirëseardhje mbrëmje

Shkolla Evropiane e Anglishtes Malta Ikona e çantave ESE

Qese ESE

Aktivitetet e kohës së lirë

Programi i kohës së lirë

Ikona 24/7

Mbështetja dhe mirëqenia e studentëve

ESE Maltë

Akomodimi

Ka dy mundësi strehimi për të Rriturit e Rinj:  Numri 11 Hotel Familja pritëse. Të dyja opsionet janë në a Gjysmë bordi bazë me mëngjes dhe darkë.


Numri 11 Hotel është një hotel krejt i ri me 3 yje në vendin fqinj për në ESE. Për lehtësinë e vendndodhjes dhe komoditetin, ky është një mundësi fantastike me vakte. Lexo më shumë.


Për studentët që preferojnë të përjetojnë sigurinë dhe komoditetin e një shtëpie dhe kulturës malteze, atëherë qëndrimi në një familje pritëse do të ishte alternativa më e mirë. Për më shumë informacion në lidhje me akomodimin tonë të familjes pritëse Kliko këtu.

Programi Social

Një pjesë e rëndësishme e programit Të Rriturit e Rinj janë aktivitetet e kohës së lirë. Këto aktivitetet janë të larmishme dhe përfshijnë të tilla emocionuese ato si Festa e Mirëseardhjes ESE, udhëtimet me varkë dhe ngjarjet sezonale në plazh. Për më shumë detaje ju lutem Kliko këtu për të shkarkuar një program aktiviteti shembullor.

Cili është niveli juaj i anglishtes?

Mos u shqetësoni - ne do ta kuptojmë atë për ju. Para mbërritjes duhet të bëni Testi i vendosjes në internet të ESE, e cila duhet të dorëzohet të paktën 7 ditë para se të filloni kursin tuaj.  Nëse nuk arrini ta bëni testin tuaj nga shtëpia, atëherë do t'ju kërkohet të uleni për një test të shkurtër vendosjeje ditën tuaj të parë në shkollë. Stafi ynë akademik do të sigurojë që ju të ndiqni kursin tuaj në nivelin e duhur gjuhësor për ju.
Tabela e niveleve të anglishtes

A jeni i interesuar për këtë program?

Bëni hapin tjetër dhe klikoni në butonin më poshtë për të marrë një vlerësim. Çmimet bazohen në kohëzgjatjen tuaj dhe mundësitë e akomodimit.