Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Klubi i Adoleshentëve: 14 - 17 vjeç

Një program gjithëpërfshirës i gjuhës angleze që përfshin mësime, akomodim dhe aktivitete për adoleshentët

€830

 

çmimi fillestar

në javë

La Klub Adoleshentësh ESE në Maltë është një ofertë gjithëpërfshirëse e programit Përgjithshëm Anglisht dhe akomodim me bord të plotë në Salini Resort me 4 yje. Kjo është një paketë e dizajnuar mirë për 14 – 17 vjeç që ofron mësime dinamike dhe interaktive të anglishtes, aktivitete emocionuese të përshtatshme për moshën, transferime në aeroport dhe transport nga / në shkollë dhe të gjitha aktivitetet e organizuara nga ESE. Programi ynë i Klubit të Adoleshentëve në Salini Resort është veçanërisht popullor me shumë kombësi të ndryshme siç ofron standarde të shkëlqyera dhe eshte shume e mire Vlera për para.

TI DO T 

  • flas më rrjedhshëm
  • përmirësojnë aftësitë e dëgjimit
  • zgjeroni fjalorin tuaj
  • përmirësoni ndërveprimin shoqëror duke përdorur anglishten

Ndani këtë faqe

Fakte te shpejta

Data e fillimit:

ÇDO TË HËNË

2024 

Pashke: 23.03.2024 - 06.04.2024

Summer: 18.05.2024 - 01.09.2024

Vjeshte: 05.10.2024 - 02.11.2024

Niveli i hyrjes

Fillues - C2

Mosha minimale

Vjet 14 vjetër 

Kohëzgjatja e kursit

Minimumi 1 javë

Mësimet / javë

20 mësime në javë (15 orë) ose azhurnoni në 30 mësime në javë (22.5 orë) ose Intensive 20 orë mësimore në grup (15 orë) + 10 orë individuale (7.5 orë)

Madhësia e klasës

Maksimumi 15 studentë
Vendbanim

Salini Resort 4* 

KOHT E LINDJES

14 vjeç: deri në orën 23:00

15 - 17 vjeç: nga mesnata (e diel deri të enjte) & 01:00 (të premte dhe të shtunë)

Mësime 

A Anglisht i Përgjithshëm 20 kursi përfshihet në programin e Klubit të Adoleshentëve me 4 orë mësimi, secila prej 45 minutash, të mbajtura çdo ditë jave në mëngjes ose pasdite. Studentët e Klubit të Adoleshentëve gjithashtu mund të përmirësuar kursin e tyre për të ose Anglisht i Përgjithshëm 30 (6 mësime në ditë) ose Anglisht intensive kurs i cili kombinon anglishten e përgjithshme 20 me 10 orë gjysmë / private një-për-një.  

 

Studentët  të përmirësojnë nivelin e tyre të përgjithshëm të anglishtes me më shumë fokus në aftësitë e tyre thelbësore gjuhësore (të folurit, të lexuarit, të shkruarit dhe të dëgjuarit) gramatikën dhe fjalorin. Mësimet bazohen në tema emocionuese që janë të rëndësishme për moshat e studentëve. Studentët gjithashtu inkurajohen që zhvillojnë rrjedhshmërinë e tyre duke iu përgjigjur këtyre temave, si dhe materialeve të tjera stimuluese mësimore siç janë azhurnimet e ngjarjeve aktuale që ndihmon në krijimin e besimit ndërsa ata shprehin mendimin e tyre në anglisht.

 

Studentët që qëndrojnë në Salini Resort ka mësimet e tyre në hotel në klasa të dizajnuara mirë me shumë dritë natyrale dhe të pajisur me kondicioner dhe tabela inteligjente. Nxënësit që qëndrojnë në familjet pritëse i kanë mësimet e tyre në shkollën kryesore ESE në St.

Një ditë tipike e javës

7:30

Telefononi / dushet për zgjim

8:30

Mëngjesi

9:30

Mësime në mëngjes ose një aktivitet 

13:00

Dreka e nxehtë në Salini Resort ose një drekë e paketuar nëse në Familjet Pritëse

14:00

Koha e pushimit

15:00

Mësime anglisht ose një aktivitet

19:00

Darka ne Salini Resort 

22:00

Aktiviteti i mbrëmjes

23:00

Kthehuni në Salini Resort

* Kjo është vetëm një tabelë kohore shembullore. Mësimet mund të zhvillohen në mëngjes ose pasdite.

Opsionet tona të përgjithshme angleze

General Engish 20 Mësime në javë

Anglisht i Përgjithshëm 20

4 Mësime në grup / ditë

20 mësime në javë, të rekomanduara për këdo që dëshiron të përmirësojë anglishten e tyre në një klasë me studentë nga e gjithë bota në të njëjtin nivel anglisht. Ky është kursi më i popullarizuar me studentët e Teen Club që kanë nevojë pastroni anglishten e tyre në një periudhë të shkurtër (1 -3 javë). 

General Engish 30 Mësime në javë

Anglisht i Përgjithshëm 30

6 Mësime në grup / ditë

30 mësime në javë, të rekomanduara për këdo që dëshiron ose ka nevojë kushtojini më shumë kohë mësimit të anglishtes.  Më shumë mësime do të thotë përparim më i shpejtë në përmirësimin e nivelit tuaj anglisht.  

Anglisht intensive

Anglisht intensive

4 Mësime në grupe / ditë &
2 Mësime një për një / ditë

30 mësime në javë, të rekomanduara për këdo që dëshiron të ndërthurë mësimet në grup me mësimet një për një. Ky kurs është shumë i njohur për studentët që duan ose kanë nevojë përmirësojnë anglishten e tyre në një periudhë të shkurtër kohe. Isshtë gjithashtu e njohur për studentët që kanë një qëllimi i përcaktuar mirë i të nxënit dhe kujt i duhet kjo vëmendja personale dhe shkollimi.

Orar

Orari ynë i klasave u lejon studentëve që zgjedh ose 20 mësime ose 30 orë mësimore (grupore ose individuale) në javë.

 

Mësimet mund të zhvillohen në mëngjes ose pasdite.

 

Orari i klubit të adoleshentëve

* ky orar ndryshon në një festë publike në Malteze

Nëse preferoni të kombinoni një kurs grupi të Anglishtes së Përgjithshme me një shkollim një për një ndërsa mësoni anglisht, atëherë Intensiv (Anglisht i Përgjithshëm) opsioni është për ju.

 

Kur rezervoni opsionin Intensiv, ju ndiqni mësimet në grup në mëngjes dhe keni mundësinë për të praktikuar dhe përmirësuar rrjedhshmërinë tuaj me nxënës të tjerë të gjuhës Angleze të të njëjtit nivel gjuhe. Pasdite, përfitoni nga vëmendja individuale një nga një nga mësuesi juaj. Gjatë këtij mësimi, ju mund të kërkoni që mësuesi juaj të përqendrohet në çdo fushë të gjuhës që ju pëlqen ose thjesht të shfrytëzoni rastin për të praktikuar më shumë duke folur në bazë një-për-një. Stafi ynë akademik siguron që ju të ndiqni kursin në nivelin e duhur gjuhësor për ju. 

 

Kur rezervoni një nga kurset tona angleze të Përgjithshme për të rritur, ju mund të vazhdoni të përmirësoni anglishten tuaj përmes vetë-studimit duke hyrë në programin tonë falas ESE-mësimor nga koha kur regjistroheni deri në tre muaj pasi të keni mbaruar kursin.

Cili është niveli juaj i anglishtes?

Mos u shqetësoni - ne do ta kuptojmë atë për ju. Para mbërritjes mund të bëni Testi i vendosjes në internet të ESE, i cili duhet të dorëzohet të paktën 14 ditë përpara se të filloni kursin tuaj. Përndryshe, stafi ynë akademik do t'ju kërkojë të uleni për një test të shkurtër vendosjeje në ditën tuaj të parë në shkollë.
Tabela e niveleve të anglishtes

Çfarë tjetër është përfshirë në programin tuaj?

Ikona e transferimit të aeroportit

Marrja nga aeroporti

Ikona e materialeve të kursit

Materialet e kursit

Ikona e certifikatës

Certifikata e kursit

Ikona e librit

Fletore personale

Ikona e paketës së mirëseardhjes

Paketa e mirëseardhjes

Ikona e mbrëmjes së mirëseardhjes

Mirëseardhje mbrëmje

Ikona e akomodimit

Akomodimi ashtu si është rezervuar

Ikona e Wi-Fi

WiFi falas në rezidencat

ikonë bluzë

Bluzë ESE

Aktivitetet e kohës së lirë

Programi i kohës së lirë

ikona e autobusit

Transport ditor

Mbështetja dhe Mirëqenia e Studentëve 24/7

Mbështetja dhe mirëqenia e studentëve

Programi i kohës së lirë

Studentët e Klubit të Adoleshentëve ndjekin një program aktiviteti të ESE me aktivitete të zgjedhura për të qenë argëtuese, edukative kënaqshme të përshtatshme për grupmoshën e tyre.

 

Programi i kohës së lirë ESE është një program i plotë javor me aktivitete të organizuara çdo ditë nga e hëna në të premte në mëngjes / pasdite dhe një tjetër në mbrëmje. E shtuna është një aktivitet ditor i plotë dhe e diela është një ditë pushimi e fituar mirë edhe pse ofrohen aktivitete shtesë opcionale.

 

Aktivitetet e përfshira në paketë përfshijnë Festa e Mirëseardhjes, aktivitete sportive, udhëtime në disa nga më të Maltat plazhe me rërë të njohura, hyrje falas në Klubin e Plazhit ESE (sezonale), udhëtime me varka turne kulturore. Programi i aktivitetit ndryshon nga një javë në tjetrën dhe disa aktivitete i nënshtrohen kushteve të motit.

 

Aktivitetet e ESE janë gjithashtu a mënyrë dhe mundësi e shkëlqyeshme për të praktikuar anglisht bej shoke me nxënës të tjerë të kombësive të ndryshme në një mjedis të shoqërueshëm dhe të kënaqshëm.  Kliko këtu për më shumë informacion.

AKOMODIMI

Resorti Salini

Hotel me 4 yje

Rezidenca e Klubit të Adoleshentëve

Moshat 14 - 17

Mëngjes, Dreka dhe Darka

 Dhoma me 4 shtretër

Rezidenca brenda shkollës

Vendbanimi

Programi i ESE Teen Club drejtohet në Salini Resort i cili është një Hotel superior me katër yje vetëm 15 minuta larg me makinë / autobus nga Shkolla Kryesore ESE në St Julians. Resorti Salini ndodhet në Veri të Maltës afër gjirit të Shën Palit dhe ndodhet në një kodër të pjerrët të butë përpara Detit të bukur Mesdhe. Të gjitha vaktet (mëngjes, drekë dhe darkë) shërbehen në hotel dhe janë në një stil shuplakë duke ofruar shumë zgjedhje dhe cilësi. Moderne, të ndritshme dhe të kondicionuar klasat me tabela inteligjente janë të përshtatshme brenda hotelit duke kursyer studentëve shumë kohë udhëtimi. Për më shumë informacion Kliko këtu ose vizitoni Faqja e internetit e Salini Resort.

Lehtesirat dhe sherbimet

Dhoma te bollshme katërshe en-suite

Mëngjes, Dreka dhe Darka

Kondicioner

24/7 Mirëqenie dhe Ndihmë

Zyra e ESE

 Student Lounge

Lojra dhomë

klasat

 Shërbimet e lavanderi

Pishinë e jashtme 600 sq m

Fushë tenisi / vozitje

Wi-Fi në vende publike

Akomodimi

Studentët vendosen në dhoma standarde me katrorë në katin e parë, të dytë dhe të tretë të hotelit me studentë të tjerë të së njëjtës gjini dhe sa më shumë të jetë e mundur nga kombësi të ndryshme.

 

Komoditetet në të gjitha dhomat e miqve përfshijnë:

  •   banjo suite
  •   kondicioner
  •   TV
  •   tharëse flokësh
  •   i sigurt
  •   frigorifer frigo
24/7 Mirëqenie dhe Mbështetje 

Drejtuesit e Grupit ESE janë gjithmonë të pranishëm në Salini Resort duke ofruar mbështetje dhe ndihmë për të  të gjithë studentët 24/7 dhe në të gjitha aktivitetet e organizuara nga ESE. Një infermiere dhe ndihmësit e parë janë në vend dhe në aktivitetet e ESE dhe një mjek është në dispozicion në telefon.

 

Rregullat dhe rregulloret e ESE-së, duke përfshirë shtetrrethimin, zbatohen në çdo kohë dhe mund të shihen në faqen tonë Udhëzues për Mirëseardhjen të cilat mund t'i shkarkoni.

Ushqimi

Mëngjes shuplakë, drekë dhe darkë shërbehen në dhomat e ngrënies së studentëve duke ofruar një zgjedhje të shkëlqyeshme të ushqimit ushqyes.

Mëngjesi shërbehet ndërmjet 07:30 dhe 08:30 të mëngjesit. 

 

Dreka e nxehtë shërbehet ditëve të javës dhe një drekë e paketuar të shtunën dhe të dielën. 

Darka shërbehet në orën 19:00.

Të gjitha vaktet ndryshojnë nga dita në ditë dhe përfshijnë një zgjedhje të mirë të sallatave, makaronave, picave, mishit, peshkut, frutave dhe ëmbëlsirave / akullores.

European School of English Malta Makarona që shërbehen në restorantin Vecchia Napoli në Salini Resort - për adoleshentët

Program alternativ 

Studentët e moshës 13 - 17 vjeç gjithashtu mund të zgjedhin të rezervojnë Program për Familje Adoleshentësh.

A jeni i interesuar për këtë program?

Bëni hapin tjetër dhe klikoni në butonin më poshtë për të rezervuar këtë program. Çmimet bazohen në kohëzgjatjen tuaj dhe mundësitë e akomodimit.