Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Vende të lira pune

Bashkohuni me ekipin tonë

Ekzekutiv i familjes pritëse

ESE kërkon një person dinamik dhe entuziast për t'u bashkuar me tonin Ekipi i Rezervimeve si një Ekzekutiv i familjes pritëse on Baza me kohë të plotë.  

 

Detyrat përfshijnë:

 • Përputhni studentët me familjet e duhura pritëse dhe ofroni mbështetje të vazhdueshme për familjet gjatë gjithë qëndrimit të studentëve.
 • Rekrutoni familje për të pritur studentë ndërkombëtarë të gjuhës angleze për një periudhë të shkurtër ose të gjatë kohore.
 • Koordinoni ardhjet/nisjet e studentëve me Ekipin e Rezervimit.
 • Ofroni këshilla dhe mbështetje për familjet pritëse sa herë që është e nevojshme.
 • Mbani informacione të përditësuara për familjet pritëse.

aftësitë:

 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese, organizative dhe zgjidhjes së problemeve.
 • Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur.
 • Trajtimi i të dhënave të ndjeshme në një mënyrë me takt dhe konfidenciale.
 • Punoni si pjesë e një ekipi.
 • Aftësi në përdorimin e aplikacioneve të Microsoft Office.
 • Komunikoni në gjuhën malteze dhe angleze.

Kërkesa të tjera:

 • Kandidati duhet të jetë i gatshëm të marrë telefonata kur është e nevojshme, duke përfshirë edhe jashtë orarit të punës.
 • Ndiqni çështjet e studentëve/familjes pritës në situata emergjente sipas nevojës.

Kandidatët Whist me përvojë të mëparshme në industrinë e gjuhës ose të udhëtimit do të preferoheshin, gjithashtu kandidatë të tjerë do të konsideroheshin për këtë pozicion.

 

Një paketë atraktive shpërblimi do t'i ofrohet aplikantit më të përshtatshëm në përputhje me përvojën dhe kualifikimet e tij/saj.

 

Ne qofte se je i interesuar mbushur në formën më poshtë.

Personeli i mirëmbajtjes

ESE po kërkon të rekrutojë personel të mirëmbajtjes me kohë të plotë.

Komunikimi në anglisht është i rëndësishëm. Përvoja e mëparshme në një rol mirëmbajtjeje është e rëndësishme dhe do të konsiderohej një aset.

Ne qofte se je i interesuar mbushur në formën më poshtë.

Drejtuesit e grupeve

ESE po kërkon të rekrutojë Drejtuesit e grupeve të vendbanimit dhe aktivitetit në një të plotë / parbaza kohore për t'iu bashkuar ekipit tonë dinamik. Si pjesë e një ekipi nga ju pritet të kujdeseni për studentët ndërkombëtarë të ESE-së që ndjekin një nga programet ESE.

 

Detyrat dhe përgjegjësitë përfshijnë si më poshtë:

 • Shoqëroni studentët Adoleshent dhe Junior të ESE në Rezidencë dhe gjatë aktiviteteve;
 • Ndërveproni me studentët e ESE;
 • Trajtoni çështjet që lidhen me mirëqenien kur ato lindin;
 • Promovoni dhe merrni pjesë në programin e kohës së lirë ESE;
 • Koordinon dhe ndihmon në ardhjet dhe largimet e studentëve në Rezidencë;
 • Mbikëqyrë studentët adoleshentë dhe të rinj;
 • Koordinoni me anëtarët e tjerë të ekipit në lidhje me transportin.

Vetëm aplikimet që kërkojnë punësim për 5 javë ose më shumë në çdo moment gjatë kësaj periudhe do të merren parasysh.

Nëse jeni mbi 18 vjeç, keni një minimum të nivelit B1 të gjuhës angleze dhe keni një personalitet të jashtëzakonshëm, cilësi drejtuese, jeni të organizuar dhe një lojtar ekipi ju ftojmë të aplikoni në Ju lutemi të dërgoni një CV në [email mbrojtur] ose plotësimi i formularit më poshtë.

Mësuesit e EFL

ESE po kërkon të rekrutojë mësues të gjuhës angleze për të bërë pjesë të ekipit tonë për të ofruar mësime ballë për ballë dhe/ose cilësi online për studentët ndërkombëtarë.

 

Kërkesat thelbësore:

 • Certifikimi Minimal Akademik - Niveli TEFL + TELT / Anglisht A '
 • Të keni në zotërim një leje të vlefshme të mësimdhënies EFL të lëshuar nga Këshilli ELT i Maltës
 • Të jetë mbi 18 vjeç dhe të jetë i njohur me kompjuterin

Idealisht do të kishit:

 • aftësi të forta organizative
 • një personalitet largues dhe aftësi drejtuese
 • një qasje profesionale
 • aftësia për të punuar nën presion

Ne ofrojme:

 • Sa më shumë orë mësimore të dëshironi
 • Punësimi në verë ose gjatë gjithë vitit
 • Mundësi të rregullta të zhvillimit profesional të vazhdueshëm për të ngritur aftësitë tuaja
 • Mundësia për të punuar në një mjedis ndërkombëtar të orientuar drejt ekipit

Te aplikosh me mirësi dërgoni një CV në [email mbrojtur] ose plotësoni formularin më poshtë.

Oficeri/Shofer i mirëqenies së natës

ESE po kërkon të punësojë një Oficer/Shofer të Mirëqenies së Natës për të punuar në turnet e natës në fundjavë.
 
Përgjegjësitë:
Për të siguruar mbarëvajtjen e banesave gjatë natës, duke përfshirë sigurinë dhe mirëqenien e studentëve.
Për të ofruar mbështetje dhe mbikëqyrje ndaj klientit gjatë natës.
Kryeni kontrolle të rregullta në vend në banesat në pronësi dhe/ose të operuara nga ESE.
Bëhuni personi kryesor i kontaktit për studentët duke iu përgjigjur çdo pyetjeje personalisht, me email dhe/ose telefon gjatë turnit të natës.
Lidhuni me stafin e ESE për çdo çështje të mirëqenies, strehimit ose të tjera që mund të lindin gjatë natës.
Sigurohuni që prona ESE është duke u kujdesur.
 
KËRKESAT:
Kandidati duhet të njohë rrjedhshëm gjuhën angleze dhe të jetë mbi 25 vjeç.
Kandidati duhet të posedojë patentë shoferi Cat B. Manual Maltez.
 
Për të aplikuar plotësoni formularin poshtë ose dërgoni një email tek [email mbrojtur]