Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Informacioni i Arritjes

Shërbimi ynë Takim dhe Përshëndetje në aeroport siguron që ju do të arrini në strehimin tuaj pa sherr të shoqëruar nga një nga përfaqësuesit e ESE.

Mbërritja në Aeroport

Pa dyshim që do të jeni të entuziazmuar për të mbledhur bagazhin tuaj dhe për të arritur në vendin tuaj të akomodimit dhe për t'u vendosur sa më shpejt që të jetë e mundur. Me të hyrë në zonën e mbërritjes së aeroportit, ju lutemi kërkoni përfaqësuesin tonë ESE i cili do të mbajë një Shenja ESE.  Ai/ajo do të jetë aty për t'ju përshëndetur dhe për t'ju ndihmuar me transferimin në vendin tuaj të akomodimit si dhe për t'ju dhënë paketa juaj e mirëseardhjes. Kjo paketë përfshin detajet tuaja dita e pare ne shkollen ESE, tuaj kurs dhe strehim, Një harta e zonës, e përkohshme karta e studentit, Një Letër mirëseardhjeje nga ESE, një javë të parë pyetësor argumentet e zbritjes.

 

Ju lutemi lexoni tuajin Letër e mirëpritur të cilin do ta gjeni në paketën tuaj pasi ju jep informacion të rëndësishëm.

 

A përfshihen/falas transfertat e aeroportit nëse rezervoj kursin dhe akomodimin?

Në paketat ESE që përfshijnë kursin dhe akomodimin, është transferimi në aeroport pas mbërritjes falas - ju mund të rezervoni kthimin tuaj me kontaktin tuaj në rezervime. Nëse e keni rezervuar tuajin vetëm kursi, ju gjithashtu mund të rezervoni transfertat tuaja, por për një tarifë. Në këtë rast, do t'ju duhet të mbërrini në shkollën ESE më e hëna juaj e parë në orën 08:00 dhe merrni paketën tuaj të mirëseardhjes në recepsionin ESE.

Plani i Aeroportit të Maltës 2020 i Shkollës Evropiane të Anglishtes Malta
Kabina e ESE në aeroport
(klikoni në imazh për një pamje më të madhe)
Transporti publik 

Ka autobusë të drejtpërdrejtë nga aeroporti në disa vende në Maltë, përfshirë autobusin stop "Ross" në St Julian, afër shkollës së gjuhëve ESE.

Planifikuesin e udhëtimit mund ta gjeni këtu: www.publictransport.com.mt

Aeroporti 2, Luqa ➔ Ross, Shën Julian

X2 - afërsisht 1 orë
TD2 - afërsisht 30 minuta
TD3 - afërsisht 30 minuta

Me kartën e autobusit lokal (tallinja) ju paguani vetëm 50% të tarifës së transportit të rregullt. 

Ju mund të aplikoni për kartën tuaj të personalizuar të autobusit në internet dhe ta dorëzoni atë në një adresë ose jashtë Maltës (zgjat 2 - 4 javë) ose tjetër në adresën tonë të shkollës: 

 

ESE - Shkolla Evropiane e Anglishtes, 

Avenue Paceville, 

Shën Juliani STJ3103, 

Maltë

 

Klikoni këtu për t'u regjistruar në kartën tuaj tallinja

Autobus publik Tal Linja Malta
Tallinja - Autobus i transportit publik
Harta e Shkollës & Akomodimeve

Adresa jone

ESE - Shkolla Evropiane e Anglishtes

Avenue Paceville,

Shën Juliani STJ3103, 

Maltë

 

Detaje të tjera të kontaktit:

t: +356 21373789

e: [email mbrojtur]

Dita juaj e parë në shkollë

Detajet e klasës tuaj të caktuar janë shtypur në Mirëseardhje paketë zarf dhe ju duhet të shkoni në tuaj klasë e caktuar në ditën tuaj të parë të shkollës. Drejtuesit e Grupit ESE në shkollë do t'ju ndihmojnë dhe drejtojnë që të shkoni në klasën tuaj.

 

Nëse nuk keni marrë testin e vendosjes shtatë ditë para mbërritjes, mund të uleni për të në shkollën tuaj të parë. Testimi i Vendosjes vlerëson saktë tuaj niveli i anglishtes në mënyrë që të vendoseni në një klasë që i përshtatet më së miri nivelit tuaj të anglishtes dhe moshës. Ju gjithashtu do të intervistoheni nga mësuesi juaj për të siguruar vendosjen tuaj në nivelin e duhur. Pasi të jetë ulur për Testin e Vendosjes, mësuesi juaj do t'ju japë informacione të rëndësishme për kursin tuaj me këshilla dhe udhëzime për t'ju ndihmuar të përfitoni sa më shumë nga rezultatet tuaja. pushime për mësimin e gjuhës në Maltë.

 

Drejtuesit e Grupit ESE do të vizitojnë klasën tuaj dhe do të shpjegojnë se çfarë keni programi i kohës së lirë dhe sociale përfshin. Do t'ju jepen detaje në lidhje me të gjitha aktivitetet tuaja të parapaguara, aktivitetet opsionale të ofruara, vendndodhjen e pikave të takimit, çmimet dhe kohën e marrjes. Drejtuesit tanë do të jenë të lumtur t'u përgjigjen çdo pyetjeje që mund të keni në lidhje me programin social.

Pritja ESE Malta

Informacion i dobishëm për studentët e vegjël

Me të mbërritur në aeroport do të takoni një anëtar të stafit tonë të ESE i cili do t'ju japë një Paketë Mirëseardhje që përmban informacion në lidhje me qëndrimin tuaj në Maltë. Ata gjithashtu do t'ju shoqërojnë në transferimin tuaj në aeroport në opsionin tuaj të rezervuar të akomodimit. Pakoja e Mirëseardhjes përfshin sa vijon:
 • detaje rreth shkollës që do të ndiqni,
 • akomodimi juaj,
 • një udhëzues i mirëseardhjes,
 • një letër mirëseardhje,
 • një hartë ESE,
 • bileta zbritje,
 • një kartë studentore e përkohshme ESE.
Detajet e shkollës dhe klasës tuaj të caktuar janë të shtypura në zarfin tuaj të Paketës së Mirëseardhjes. Të hënën në mëngjes, duhet të shkëmbeni kartën tuaj të përkohshme të studentit ESE me kartën tuaj të përhershme ESE në tavolinën e kohës së lirë të ESE. Kjo kartë do të përdoret për qëllime identifikimi në shkollë dhe në disa institucione. Këtë kartë duhet ta mbani gjithmonë me vete pasi përfshin informacione të rëndësishme si emri juaj, adresa e akomodimit në Maltë, si dhe numrat e telefonit të kontaktit të urgjencës. ESE rezervon të drejtën të paguajë një tarifë zëvendësimi prej 5 € për kartat e humbura.

Informacion i dobishëm për studentët e rritur

Me të mbërritur në aeroport, ju do të priteni dhe përshëndeteni në sallonin e Arritjeve të Aeroportit nga një anëtar i stafit të ESE. Do t'ju jepet një Paketë Mirëseardhje që përfshin sa vijon:
 • detajet e kursit dhe akomodimit tuaj të rezervuar,
 • një udhëzues për mirëseardhjen e ESE,
 • një hartë zonë,
 • një kartë studentore e përkohshme,
 • një letër mirëseardhjeje ESE,
 • një pyetësor të javës së parë,
 • argumentet e zbritjes.
Letra e mirëseardhjes në paketën tuaj do t'ju japë informacion për qëndrimin tuaj. Në ditën tuaj të parë të shkollës, një takim i mirëseardhjes mbahet menjëherë pas testit të gjuhës.  Gjatë takimit, Stafi ynë i kohës së lirë ju informon për aktivitetet sociale dhe të kohës së lirë të disponueshme atë javë dhe të gjitha shërbimet e ofruara në shkollë.     Për më tepër, ju jeni i ftuar të merrni pjesë në një shëtitje informuese orientuese pas mësimeve tuaja dhe një Mbrëmje Mirëseardhje për t'u takuar me studentë të tjerë dhe stafin tonë.