Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Rregullat e Shtëpisë

Akomodimi në ESE

Mirësevini në ESE

Për të ndihmuar ESE të garantojë mirëqenien, sigurinë, privatësinë dhe sigurinë tuaj gjatë qëndrimit në një rezidencë ESE, ju lutemi ndiqni rregullat e shtëpisë ESE të renditura më poshtë.

Ju lutemi lexoni, nënshkruani dhe ktheni formularin e Rregullave të Shtëpisë në momentin e regjistrimit tuaj.

 

Check-in dhe Check-out
Orari i hyrjes është në orën 15.00:11.00 dhe ora e daljes në orën XNUMX:XNUMX.
Nëse keni nevojë për një check-in të hershëm ose check-out vonë ju lutemi kontrolloni me Menaxhimin e ESE. Mund të zbatohet një tarifë minimale prej 25.00 €.

 

Depozita / Dëme
Ju duhet të bëni një depozitë në para prej 100.00 € kur të bëni check-in. Kjo depozitë do të rimbursohet pas nisjes me paraqitjen e fletë depozitimit për sa kohë nuk është bërë dëmtim në orendi/pajisje/pajisje në rezidencën tuaj. Në rast dëmtimi, depozitimi i plotë ose pjesërisht do të mbahet nga ESE. Nëse kostoja e dëmit është më shumë se 100.00 €, ju duhet të paguani bilancin përpara nisjes tuaj. Do të aplikohet një tarifë prej 25.00 € për zëvendësimin e çelësit të humbur.

 

Zhurma / shqetësimi
Ju lutemi respektoni GJITHMONË bashkëshortët dhe fqinjët tuaj të sheshtë. Mbani nivelet e zhurmës në një nivel respektues.

  • Ndalohen rreptësisht festat, zhurma e tepërt dhe dëgjimi i muzikës me zë të lartë. Në rast të grumbullimeve të tilla ose zhurmës së tepërt, ESE rezervon të drejtën të vendosë një gjobë prej 50 € për banor të banesës dhe/ose të dëbojë banorin/banorët nga apartamenti pa rimbursim të tarifës së akomodimit.
  • Ju nuk mund të bëni BBQ në asnjë pjesë të banesës - do të paguhet një gjobë prej 50 € për person nëse kapeni duke bërë BBQ.
  • Ju nuk mund të lëvizni asnjë mobilie ose pajisje në dhomë dhe/ose në një dhomë tjetër dhe/ose në tarracë – aplikohet një gjobë prej 50 € për person nëse kapeni duke lëvizur mobilje ose pajisje.

Termat dhe Kushtet ESE zbatohen në çdo kohë - mund t'i gjeni në: https://ese-edu.com/terms-and-conditions/ 

 

pirje duhani
Të gjitha akomodimet në ESE janë NUK DUHAN DUHAN. Ka një gjobë 100.00 € për person për çdo shkelje nëse studenti gjen duke pirë duhan brenda banesës. Pirja e duhanit lejohet vetëm në tarraca ose ballkone të jashtme.

 

Mysafirë dhe kafshë shtëpiake
Vizitorët lejohen vetëm nëse kanë një kartë studenti ESE. Lejohet vetëm një vizitor për student dhe duhet të largohet nga banesa deri në orën 23.00. Çdo vizitor që qëndron më vonë se ora 23.00:50.00 ose gjatë natës do të tarifohet me një gjobë prej XNUMX € për person për natë.
Kafshët shtëpiake nuk lejohen.

 

 

Shërbimi i Mirëmbajtjes

Mirëmbajtja ofrohet një herë në javë. Mos harroni se apartamentin e ndani me studentë të tjerë. Ju DUHET t'i RESPEKTONI ato në çdo kohë duke e mbajtur apartamentin të pastër dhe të rregullt. Të gjitha apartamentet janë të pajisura me materiale bazë pastrimi, por ju duhet të blini vetë detergjentët/sapunët dhe letrën higjienike. Nëse nuk arrini ta mbani dhomën/apartamentin tuaj të pastër, do t'ju jepet një paralajmërim dhe kostoja e pastrimit do të tarifohet me një tarifë prej 25.00 € për orë pastrimi - do të paguhet minimumi 50 €. Orët shtesë do të tarifohen me 25 €/orë. Këto tarifa duhet të paguhen përpara pastrimit, përndryshe apartamenti nuk do të pastrohet.

! Mbeturinat / mbeturinat duhet të mbahen në zonat e caktuara.
! Zonat e përbashkëta duhet të mbahen të pastra.
! Asnjë peshqir dhe/ose rroba nuk duhet të varen në ballkone (përdorni zonën e caktuar).
! Ju lutemi qëndroni në shtratin e caktuar – Ju lutemi, vini re se (nëse nuk është në përdorim) krevati tjetër në dhomën tuaj duhet të lihet i pastër dhe gati për të pritur një student të ri. ESE do të paguajë një gjobë prej 50 € nëse përdorni ose prishni shtratin e pacaktuar.

 

 

SHËNIM: Koordinatori i Rezidencës ESE do të kryejë inspektime të rastësishme gjatë javës.

Kushtëzimi dhe WiFi
ESE synon të jetë miqësore me mjedisin dhe të zvogëlojë gjurmën e saj të karbonit, ju lutemi, jini të kujdesshëm me konsumin e ujit dhe energjisë elektrike duke fikur të gjithë kondicionerët kur nuk jeni në dhomë ose apartament. Një gjobë prej 50.00 € për person zbatohet për ajër të kondicionuar të lënë ndezur.

ESE ofron WiFi në të gjitha apartamentet. Gjerësia e brezit është e kufizuar dhe jo e përshtatshme për transmetim. Fuqia e sinjalit WiFi mund të ndryshojë nga një
sipërfaqja e banesës në një tjetër. Ju mund të blini shërbimin tuaj të internetit nga ofruesit e palëve të treta.

 

Ndryshimi i Akomodimit
Nëse kërkoni ndryshim apartamenti ose akomodimi, do të tarifoheni 50 € pa përfshirë transportin. 

 

Nëse keni ndonjë problem me banesën tuaj, ESE do të bëjë çmos për të zgjidhur problemin brenda 48 orëve nga marrja e një ankese me shkrim që i dërgohet [email mbrojtur]