Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Anglisht e përgjithshme 30 për 30+

30 mësime javore për grupin e moshës 30+.
Ky kurs është në dispozicion në shkollën tonë motër ETI brenda ndërtesës së shkollës ESE.

€425


çmimi fillestar

në javë

General English 30+ është krijuar posaçërisht për studentët e rritur në grupin e moshës 30+. Kursi është delivered në shkollën simotra të ESE-së, FTE, brenda të njëjtës ndërtesë shkollore ESE. ETI është një anëtar i akredituar i Quality English dhe IALC.
 
ETI – Instituti i Trajnimit të Ekzekutivëve, ofron mjedisin perfekt për studentët e rritur që dëshirojnë të mësojnë dhe përmirësojnë anglishten e tyre në një mjedis profesional dhe ekskluziv me studentë të tjerë me të njëjtin mendim.

 

Ky kurs është për ata nxënës që duhet të përmirësojnë rrjedhshmërinë e tyre dhe të flasin më lehtë dhe me siguri në anglisht. Kursi zhvillohet në të gjitha nivelet dhe pjesëmarrësit ndahen në grup/klasë në nivelin përkatës të gjuhës angleze. Ky kurs ofrohet kryesisht për kursantët që vijnë për jo më shumë se 1-3 javë.

Të gjitha klasat ETI janë të pajisura me teknologjinë më të fundit në Smart Boards. Përveç kësaj, klasat janë më të vogla me një mesatare prej 5-6 të trajnuarve në të njëjtin nivel për grup (maksimumi 10 studentë për nivel/klasë) duke ofruar më shumë vëmendje personale dhe mundësi për më shumë ndërveprim midis kursantëve dhe trajnerit të tyre.

TI DO T

  • përmirësoni saktësinë tuaj në përdorimin e gramatikës
  • zgjeroni fjalorin tuaj
  • zhvillojnë aftësitë e komunikimit
  • bëhen më të rrjedhshëm
  • rrisni besimin tuaj kur flisni anglisht

Ndani këtë faqe

Fakte te shpejta

Niveli i hyrjes

A2 - C2

Mosha minimale

30 vjet

Kohëzgjatja e kursit

Minimumi 1 javë, Maksimumi 4 javë

Data e fillimit

Çdo të hënë

Madhësia e klasës

Maksimumi 8 studentë

Mësimet / javë

GE 30 - 30 mësime në javë (22.5 orë)

Ky kurs ofron 30 orë mësimi në javë me secilin orë mësimi të gjatë 45 minuta. Mësimet do të përqendrohen në përmirësimin e tuaj saktësinë, rrjedhshmërinë dhe besimin në përdorimin tuaj të gjuhës angleze. Ju do të keni mundësinë të rifreskoni njohuritë tuaja të gramatikës dhe t'i vini në praktikë, të përsosni ato shqiptim dhe zgjeroni tuajin fjalor. Për më tepër, ju do zhvilloni të gjitha aftësitë tuaja kryesore gjuhësore (të dëgjuarit, të folurit, të lexuarit dhe të shkruarit) dhe të përmirësoni nivelin tuaj të përgjithshëm të anglishtes. Në fund të kursit tuaj mund të prisni të jeni një përdorues më i sigurt, i saktë dhe i rrjedhshëm i anglishtes.

 

Ju mund të vazhdoni të përmirësoni anglishten tuaj përmes vetë-studimit duke hyrë në tonë Programi e-Mësimi ETI nga koha kur regjistroheni deri në tre muaj pasi të keni mbaruar kursin. E-Learning përfshihet në çmimin e kursit për të gjithë studentët ETI.

Orari

Orari në të djathtë është një orar tipik për këtë kurs. Sidoqoftë, studentët duhet të arrijnë në ESE dhe ETI në 8:15 në ditën e tyre të parë të shkollës.
Orari intensiv i anglishtes GE30

* ky orar ndryshon në një festë publike në Malteze

Opsionet tona të përgjithshme angleze

General Engish 20 Mësime në javë

Anglisht i Përgjithshëm 20

mëngjes       mësimet 4
Pasditeve    pa mësime

20 mësime në javë, të rekomanduara për këdo që dëshiron të përmirësojë anglishten e tyre në një klasë me studentë nga e gjithë bota në të njëjtin nivel anglisht. Ky është një kurs i njohur për studentët që kanë nevojë pastroni anglishten e tyre në një periudhë të shkurtër (1 -3 javë) ose me të vërtetë  përmirësojnë anglishten e tyre në nivele më të larta  në ESE për një periudhë të gjatë (4 - 24 javë) por me më shumë kohë të lirë. 

General Engish 30 Mësime në javë

Anglisht i Përgjithshëm 30

mëngjes       mësimet 4
Pasditeve    mësimet 2

30 mësime në javë, të rekomanduara për këdo që dëshiron ose ka nevojë kushtojini më shumë kohë mësimit të anglishtes.  Më shumë mësime do të thotë përparim më i shpejtë në përmirësimin e nivelit tuaj anglisht.  Mësimet në mëngjes janë të ngjashme me mësimet GE 20 ndërsa orët e pasdites janë më fleksibile dhe priren të jenë më bisedor sipas nevojave dhe kërkesave të studentëve. 

Anglisht intensive

Anglisht intensive

mëngjes       mësimet 4
Pasditeve    Shkollim një për një

30 mësime në javë, të rekomanduara për këdo që dëshiron të ndërthurë mësimet në grup me mësimet një për një. Ky kurs është shumë i njohur për studentët që duan ose kanë nevojë përmirësojnë anglishten e tyre në një periudhë më të shkurtër kohore (1 - 3 javë). Isshtë gjithashtu e njohur për studentët që kanë një qëllimi i përcaktuar mirë i të nxënit dhe kujt i duhet kjo vëmendja personale dhe shkollimi nga një mësues profesionist.

Nëse preferoni të kombinoni një kurs grupi të Anglishtes së Përgjithshme me një shkollim një për një ndërsa mësoni anglisht, atëherë Intensiv (Anglisht i Përgjithshëm) opsioni është për ju.

 

Kur rezervoni opsionin Intensiv, ju ndiqni mësimet në grup në mëngjes dhe keni mundësinë për të praktikuar dhe përmirësuar rrjedhshmërinë tuaj me nxënës të tjerë të gjuhës Angleze të të njëjtit nivel gjuhe. Pasdite, përfitoni nga vëmendja individuale një nga një nga mësuesi juaj. Gjatë këtij mësimi, ju mund të kërkoni që mësuesi juaj të përqendrohet në çdo fushë të gjuhës që ju pëlqen ose thjesht të shfrytëzoni rastin për të praktikuar më shumë duke folur në bazë një-për-një. Stafi ynë akademik siguron që ju të ndiqni kursin në nivelin e duhur gjuhësor për ju. 

 

Kur rezervoni një nga kurset tona angleze të Përgjithshme për të rritur, ju mund të vazhdoni të përmirësoni anglishten tuaj përmes vetë-studimit duke hyrë në programin tonë falas ESE-mësimor nga koha kur regjistroheni deri në tre muaj pasi të keni mbaruar kursin.

Çfarë tjetër përfshihet në kursin tuaj?

Ikona e mbrëmjes së mirëseardhjes

Mirëseardhje mbrëmje

Ikona e materialeve të kursit

Materialet e kursit

Ikona e certifikatës

Certifikata e kursit

Ikona e Wi-Fi

WiFi falas në shkollë

Ikona e të mësuarit elektronik

ETI eLearning

Ikona e librit

Fletore personale

ESE Maltë

Cili është niveli juaj i anglishtes?

Mos u shqetësoni - ne do ta kuptojmë atë për ju. Para mbërritjes duhet të bëni Testi i vendosjes në internet të ESE, e cila duhet të dorëzohet të paktën 7 ditë para se të filloni kursin tuaj.  Nëse nuk arrini ta bëni testin tuaj nga shtëpia, atëherë do t'ju kërkohet të uleni për një test të shkurtër vendosjeje ditën tuaj të parë në shkollë. Stafi ynë akademik do të sigurojë që ju të ndiqni kursin tuaj në nivelin e duhur gjuhësor për ju.
Tabela e niveleve të anglishtes

A jeni i interesuar për këtë kurs?

Bëni hapin tjetër dhe klikoni në butonin më poshtë për të marrë një vlerësim. Çmimet bazohen në kohëzgjatjen tuaj dhe mundësitë e akomodimit.