Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Program për Familje Adoleshentësh

Programi Familjar Adoleshent Familjar në ESE është një paketë gjithëpërfshirëse për Gjuhën Angleze, akomodimin dhe kohën e lirë për adoleshentët.

€555

çmimi fillestar

në javë

Pranohen rezervime individuale për verën

Programi i ESE Teen Host Family është një paketa gjithpërfshirëse për 13 - 17 vjeç. Me pak fjalë, paketa përfshin anglisht dinamike dhe interaktive mësime, akomodim me një nga të zgjedhurit tanë me kujdes Familja nikoqire, veprimtari të përshtatshme për moshën emocionuese, transferime në aeroport dhe transport nga / në shkollë dhe të gjitha aktivitetet e organizuara nga ESE. Programi ynë Familjar Adoleshentësh Familjar është veçanërisht i popullarizuar me shumë kombësi të ndryshme siç ofron standarde të shkëlqyera dhe eshte vlera shumë e mirë për para

TI DO T 

  • flas më rrjedhshëm
  • përmirësojnë aftësitë e dëgjimit
  • zgjeroni fjalorin tuaj
  • bashkëveprojnë shoqërisht duke përdorur anglisht

Ndani këtë faqe

Fakte te shpejta

Data e fillimit:

Çdo të hënë

 

2024 

Pashke: 23.03.2024 – 06.04.2024 (Vetëm grupet)

Summer: 18.05.2024 - 01.09.2024

Vjeshte: 05.10.2024 – 02.11.2024 (Vetëm grupet)

Niveli i hyrjes

Fillues - C2

Mosha minimale

13 vjet 

Kohëzgjatja e kursit

Minimumi 1 javë

Mësimet / javë

20 mësime në javë (15 orë) ose azhurnoni në 30 mësime në javë (22.5 orë) ose Intensive 20 orë mësimore në grup (15 orë) + 10 orë individuale (7.5 orë)

Madhësia e klasës

Maksimumi 15 studentë
Vendbanim

Familja pritëse 

KOHT E LINDJES

13 & 14 vjeç: deri në orën 23:00

15 - 17 vjeç: nga mesnata (e diel deri të enjte) & 01:00 (të premte dhe të shtunë)

Mësime  

A Anglisht i Përgjithshëm 20 kursi përfshihet në programin Familja Pritëse me 4 orë mësimi, secila prej 45 minutash, të mbajtura çdo ditë jave në mëngjes ose pasdite. Studentët e Familjes Mikpritëse mund gjithashtu përmirësuar kursin e tyre për të ose Anglisht i Përgjithshëm 30 (6 mësime në ditë) ose Anglisht intensive kurs i cili kombinon anglishten e përgjithshme 20 me 10 orë gjysmë / private një-për-një.  

 

Studentët të përmirësojnë nivelin e tyre të përgjithshëm të anglishtes me më shumë fokus në aftësitë e tyre thelbësore gjuhësore (të folurit, të lexuarit, të shkruarit dhe të dëgjuarit) gramatikën dhe fjalorin. Mësimet bazohen në tema emocionuese që janë të rëndësishme për moshat e studentëve. Ata gjithashtu inkurajohen që zhvillojnë rrjedhshmërinë e tyre duke iu përgjigjur këtyre temave, si dhe materialeve të tjera stimuluese mësimore siç janë azhurnimet e ngjarjeve aktuale që ndihmon në krijimin e besimit ndërsa ata shprehin mendimin e tyre në anglisht.

 

Studentët tanë Adoleshentë që qëndrojnë në Familjet Pritëse kanë mësimet e tyre ose në shkollën kryesore në Shën Julian,  ku të gjitha klasat janë gjithashtu të klimatizuara dhe të pajisura me tabela inteligjente ose brenda një nga shkollat ​​aneks të ESE-së.

Një ditë tipike

7:30

Telefononi / dushet për zgjim

8:30

Mëngjesi

9:30

Mësime në mëngjes ose një aktivitet 

13:00

Dreka (Dreka e paketuar)

14:00

Aktivitete

19:00

Darka në Familjet Pritëse

20:00

Aktiviteti i mbrëmjes

23:00

Kthimi në akomodim

* Kjo është vetëm një tabelë kohore shembullore. Mësimet mund të zhvillohen në mëngjes ose pasdite.

Opsionet tona të përgjithshme angleze

General Engish 20 Mësime në javë

Anglisht i Përgjithshëm 20

4 Mësime në grup / ditë

20 mësime në javë, të rekomanduara për këdo që dëshiron të përmirësojë anglishten e tyre në një klasë me studentë nga e gjithë bota në të njëjtin nivel anglisht. Ky është kursi më i popullarizuar me studentët e Teen Club që kanë nevojë pastroni anglishten e tyre në një periudhë të shkurtër (1 -3 javë). 

General Engish 30 Mësime në javë

Anglisht i Përgjithshëm 30

6 Mësime në grup / ditë

30 mësime në javë, të rekomanduara për këdo që dëshiron ose ka nevojë kushtojini më shumë kohë mësimit të anglishtes.  Më shumë mësime do të thotë përparim më i shpejtë në përmirësimin e nivelit tuaj anglisht.  

Anglisht intensive

Anglisht intensive

4 Mësime në grupe / ditë &
2 Mësime një për një / ditë

30 mësime në javë, të rekomanduara për këdo që dëshiron të ndërthurë mësimet në grup me mësimet një për një. Ky kurs është shumë i njohur për studentët që duan ose kanë nevojë përmirësojnë anglishten e tyre në një periudhë të shkurtër kohe. Isshtë gjithashtu e njohur për studentët që kanë një qëllimi i përcaktuar mirë i të nxënit dhe kujt i duhet kjo vëmendja personale dhe shkollimi.

Orar

Orari ynë i klasave u lejon studentëve që zgjedh ose 20 mësime ose 30 orë mësimore (grupore ose individuale) në javë. Mësimet mund të zhvillohen në mëngjes ose pasdite.
Orari i klubit të adoleshentëve

* ky orar ndryshon në një festë publike në Malteze

Nëse preferoni të kombinoni një kurs grupi të Anglishtes së Përgjithshme me një shkollim një për një ndërsa mësoni anglisht, atëherë Intensiv (Anglisht i Përgjithshëm) opsioni është për ju.

 

Kur rezervoni opsionin Intensiv, ju ndiqni mësimet në grup në mëngjes dhe keni mundësinë për të praktikuar dhe përmirësuar rrjedhshmërinë tuaj me nxënës të tjerë të gjuhës Angleze të të njëjtit nivel gjuhe. Pasdite, përfitoni nga vëmendja individuale një nga një nga mësuesi juaj. Gjatë këtij mësimi, ju mund të kërkoni që mësuesi juaj të përqendrohet në çdo fushë të gjuhës që ju pëlqen ose thjesht të shfrytëzoni rastin për të praktikuar më shumë duke folur në bazë një-për-një. Stafi ynë akademik siguron që ju të ndiqni kursin në nivelin e duhur gjuhësor për ju. 

Cili është niveli juaj i anglishtes?

Mos u shqetëso - ne do ta kuptojmë atë për ju.

 

Para mbërritjes ju mund të bëni Testi i vendosjes në internet të ESE, e cila duhet të dorëzohet të paktën 14 ditë para se të filloni kursin tuaj.

 

Përndryshe, stafi ynë akademik do t'ju kërkojë të uleni për një test të shkurtër vendosjeje ditën tuaj të parë në shkollë.

Tabela e niveleve të anglishtes

Çfarë tjetër është përfshirë në programin tuaj?

Ikona e transferimit të aeroportit

Marrja nga aeroporti

Ikona e materialeve të kursit

Materialet e kursit

Ikona e certifikatës

Certifikata e kursit

Ikona e librit

Fletore personale

Ikona e paketës së mirëseardhjes

Paketa e mirëseardhjes

Ikona e mbrëmjes së mirëseardhjes

Mirëseardhje mbrëmje

Ikona e akomodimit

Akomodimi ashtu si është rezervuar

Ikona e Wi-Fi

WiFi falas në rezidencat

ikonë bluzë

Bluzë ESE

Aktivitetet e kohës së lirë

Programi i kohës së lirë

ikona e autobusit

Transport ditor

Ikona 24/7

Mbështetja dhe mirëqenia e studentëve

Programi i kohës së lirë

Studentët e Klubit të Adoleshentëve ndjekin një program aktiviteti të ESE me aktivitete të zgjedhura për të qenë argëtuese, edukative kënaqshme të përshtatshme për grupmoshën e tyre.

 

Programi i kohës së lirë ESE është një program i plotë javor me aktivitete të organizuara çdo ditë nga e hëna në të premte në mëngjes / pasdite dhe një tjetër në mbrëmje. E shtuna është një aktivitet ditor i plotë dhe e diela është një ditë pushimi e fituar mirë edhe pse ofrohen aktivitete shtesë opcionale.

 

Aktivitetet e përfshira në paketë përfshijnë Festa e Mirëseardhjes, aktivitete sportive, udhëtime në disa nga më të Maltat plazhe me rërë të njohura, hyrje falas në Klubin e Plazhit ESE (sezonale), udhëtime me varka turne kulturore. Programi i aktivitetit ndryshon nga një javë në tjetrën dhe disa aktivitete i nënshtrohen kushteve të motit.

 

Aktivitetet e ESE janë gjithashtu a mënyrë dhe mundësi e shkëlqyeshme për të praktikuar anglisht bej shoke me nxënës të tjerë të kombësive të ndryshme në një mjedis të shoqërueshëm dhe të kënaqshëm.  Kliko këtu për më shumë informacion.

Opsioni i akomodimit

Familje nikoqire për adoleshentë

Qëndroni në një nga familjet tona pritëse të zgjedhura që ofrojnë një pritje të ngrohtë, ushqime të bëra në shtëpi dhe siguri.

Të gjitha vaktet e përfshira

dhomë të përbashkët

Transporti ditor i siguruar për Shkollën ESE dhe aktivitetet

Fakte te shpejta

Grupmosha
Adoleshentët 13 - 17 vjeç

i fjetur

Shared Room
(Gjatë sezonit të lartë, një familje nikoqire mund të presë deri në 4 studentë në të njëjtën kohë)

Bazë

Bordi i plotë

Monitorimi

Vëzhgimi në klasë

Datat

Pashke: 23.03.2024 – 06.04.2024 (Vetëm grupet)

Summer: 18.05.2024 - 01.09.2024

Vjeshte: 05.10.2024 – 02.11.2024 (Vetëm grupet)

Zbatohet orari i mbërritjes

13 - 14 vjeç: Kthimi në vendbanim deri në orën 23:00
15 - 17 vjeç: Kthimi në vendbanim nga mesnata (e diel deri të enjte) & 01:00 (të premte dhe të shtunë)
Praktikoni anglisht në sigurinë e një shtëpie

Të jetosh me një familje nikoqire i ofron fëmijës tuaj mundësinë për të praktikuar anglisht jashtë shkollës në një mjedis të sigurt familjar.


Përveç që është i zhytur plotësisht në gjuhë dhe duke përfituar nga mundësitë jashtë klase për të mësuar anglisht, fëmija juaj do të përjetojë gjithashtu të jetojë në një shtëpi malteze dhe të mësojë për kulturën, ushqimin dhe traditat malteze nga dora e parë.

Ekipi ynë me përvojë i shërbimeve të akomodimit është përgjegjës për zgjedhjen e familjeve pritëse që mund t'i sigurojnë fëmijës tuaj një qëndrim mikpritës dhe të rehatshëm në Maltë. Përmes përzgjedhjes së kujdesshme të familjeve pritëse të ESE, ne sigurojmë që adoleshentët tanë të jenë të sigurt, të rehatshëm dhe të trajtohen si një anëtar i familjes. Transporti i organizuar nga ESE sigurohet nga / në shkollë, si dhe pika më e afërt e marrjes pas aktiviteteve të mbrëmjes.

Program alternativ

Studentët e moshës 14 – 17 vjeç mund të zgjedhin të bashkohen Klub Adoleshentësh Programi në Resorti Salini (4 yje) për një tarifë shtesë.

A jeni i interesuar për këtë program?

Bëni hapin tjetër dhe klikoni në butonin më poshtë për të rezervuar këtë program. Çmimet bazohen në kohëzgjatjen tuaj dhe mundësitë e akomodimit.