Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Kursi i vitit akademik

Një kurs i strukturuar dhe intensiv afatgjatë ideal për studentët që dëshirojnë të përmirësojnë nivelin e tyre të anglishtes

€310

çmimi fillestar

në javë

Nëse keni nevojë për të përmirësoni nivelin tuaj të përgjithshëm të anglishtes nëpër të gjitha aftësitë thelbësore të gjuhës (të dëgjuarit, të folurit, të lexuarit dhe të shkruarit) për qëllime karriere ose studimi, Kursi i Vitit Akademik (AYC 30) ju jep platformën për të arrini qëllimet tuaja
Datat e fillimit janë, ndryshe nga të gjitha kurset tona të tjera, çdo 6 javë me 4 javë pushime semestrale të shpërndara gjatë vitit. 
 

Për kursin e vitit akademik

Kursi i Vitit Akademik (30 mësime në javë) është a kurs i strukturuar dhe intensiv duke ofruar më shumë detyra shtëpie, projekte dhe udhëzime nga Drejtori ynë i Studimeve. Për ta përmbledhur, ka 30 mësime në javë, ose 6 mësime në ditë, me 2 mësime në ditë duke u përqëndruar në zgjedhjen tuaj të preferuar të Anglisht akademikeRrjedhshmëri, or Anglisht për punë. Prandaj është kursi ideal për të përshkruar progresin tuaj. Me teste më të shpeshta, ju lejon të personalizoni kursin tuaj në përputhje me objektivat tuaja të të nxënit.

TI DO T 

  •  Përmirësoni nivelin tuaj të përgjithshëm të anglishtes
  •  Arritni qëllimet tuaja të të nxënit
  •  Ndiqni një kurs të strukturuar dhe intensiv
  •  Zgjero fjalorin tënd
  •  Shijoni një rrugë mësimore fleksibël
  •  Zgjidhni një rrymë studimi që përshtatet me objektivat tuaja të të nxënit

Ndani këtë faqe

Fakte te shpejta

Niveli i hyrjes

Starter + për rrjedhshmëri

Minimumi Pre-Intermediate / B1 për t'u bashkuar me Akademik

ose Minimum Elementary / A2 për t'u bashkuar me Work Streams
Rrjedhat zhvillohen me një minimum prej 4 studentësh për rrjedhë.

Mosha minimale

17 vjet

Kohëzgjatja e kursit

12 / 18 / 24 / 30 / 36 / 42 / 48 javë

Data e fillimit

Datat e fillimit të 2024 (çdo 6 javë)

08.01.2024/19.02.2024 /
01.04.2024/13.05.2024 /
01.07.2024/12.08.2024 /
30.09.2024/11.11.2024 /
06.01.2025

Madhësia e klasës

Maksimumi 12 studentë

Mësimet / javë

30 mësime në javë (22.5 orë)

Anëtarësimi në kursin e vitit akademik

Ju mund të zgjidhni të bashkoheni në Kursin e Vitit Akademik në cilindo nga tonë 8 poi hyrjeNTS gjatë gjithë vitit dhe ndiqni programin për 12, 18, 24, 30 ose 36 javë. Për studentët që kanë nevojë të përparojnë për arsyet akademike në një kurs përgatitje provimesh (IELTS, TOEFL iBT, TOEIC, Cambridge), ky kurs ju lejon të kaloni në kursin tuaj të kërkuar të përgatitjes së provimit në modulin e fundit të AYC pa ndonjë kosto shtesë. Sidoqoftë, ekziston një kusht për ndërrimin - duhet të jeni në nivelin e kërkuar për të filluar kursin e përgatitjes së provimit. Kjo do të sigurojë suksesin tuaj në arritjen e notës tuaj të kërkuar.

 

Përndryshe, ju thjesht mund të dëshironi të përmirësoni nivelin tuaj anglisht dhe komunikoni më mirë për arsye karriere ose personale. Në këtë rast, atëherë Rrjedhat e rrjedhshme ose të punës janë opsionet më të mira për ju. Ju lutemi rishikoni grafikun më poshtë për më shumë informacion.

 

Përveç kësaj, Kursi i Vitit Akademik (AYC) është një nga tonat vlera më e mirë për para kurse, veçanërisht nëse bëni edhe rezervime Akomodimi i ESEation Ne ofrojme apartamente vetë-furnizim ushqimi të cilat janë të njohura për studentët tanë afatgjatë nga e gjithë bota.

Kursi i Vitit Akademik Rruga fleksibile e të mësuarit

Shkolla Evropiane e Anglishtes Malta

Rryma Akademike

Nëse doni të uleni për të IELTS, Kembrixh or TOEFL iBT provim ose synoni të vazhdoni studimet tuaja në universitet, kjo rrymë ju lejon të përqendroheni në studimet akademike. Ju zhvilloni aftësi të rëndësishme, të tilla si aftësi studimi, përmbledhje, planifikim dhe shkrim ese, parafrazim, prezantime përveç mësimit të aftësive të tjera për të cilën keni nevojë suksesi akademik.

 

Rryma e punës

Nëse doni të përmirësoni tuajin Anglisht për punë qëllime, kjo rrymë ju lejon të përqendroheni në përdorimin Anglisht për biznes. Aftësitë përfshijnë, por nuk janë të kufizuara në shkrimin e një CV të mirë, aplikimin për një vend pune, shkrimin e korrespondencës së biznesit, përgjigjen e pyetjeve në një intervistë dhe aftësi të tjera të dobishme për avancimin e karrierës në çdo sektor. Për më tepër, është ideal edhe për studentët që duan të përgatiten për një provim biznesi siç janë BEC ose BULATS.

 

Rrjedha e rrjedhshmërisë

Kjo ju jep një alternativë më të strukturuar ndaj afatgjatë Përgjithshëm Anglisht. Duke ndjekur Rrjedhën e Rrjedhshëm, ju bëheni më të rrjedhshëm dhe rrjedhimisht bëheni një folës i sigurt të gjuhës angleze, ndërsa merreni me veprimtari komunikimi gojor bazuar në tema të fundit dhe interesante në klasat shumëkombëshe.

 

 

Çdo Stream drejtohet me një minimum prej katër (4) studentësh për Stream.

Pushimet semestrale

Në varësi të datës së fillimit të kursit dhe kohëzgjatjes së qëndrimit tuaj, ju mund të keni një një ose dy javë pushim gjatë kursit. Çmimet e paketave që përfshijnë kursin e vitit akademik dhe akomodimin nuk përfshijnë ndonjë strehim gjatë këtyre pushimeve semestrale dhe mund të zbatohet një tarifë shtesë.

 

Pushimet semestrale janë këto:

  • Verë 2024:  24.06.2024 - 28.06.2024
  • Vjeshtë 2024:  23.09.2024 - 27.09.2024
  • Dimër 2024/5:  23.12.2024 - 03.01.2025
Anglisht në York

Dy destinacione tërheqëse

Pse të mos kombinohen 12 javë të kursit të Vitit Akademik në Maltë me disa javë në tonë motra shkollë Anglisht në YorkUK? Ju mund të zgjidhni të ndiqni disa javë anglisht të Përgjithshëm ose para ose pas kursit tuaj të Vitit Akademik. Për këtë qëllim, ju do të përfitoni nga studimi në dy destinacione tërheqëse në Evropë. Vizitoni www.english-in-york.co.uk për më shumë informacion në lidhje me shkollën tonë në Jork.

Rreth Jorkut

Vetëm një udhëtim me tren dy orë larg Londrës, York është një nga Anglia është më e bukura qytete historike dhe të famshme. Përveç kësaj, kohët e fundit u votua Qyteti i Turizmit Evropian i Vitit dhe u rendit i pari Qyteti i 4-të më i sigurt në MB në Udhëzuesin e plotë të Universitetit 'Sa i sigurt është qyteti juaj?' renditja. York tani është një qytet i lulëzuar studentor që tërheq mbi 25,000 studentë shumëkombësh çdo vit.

Çfarë tjetër përfshihet në kursin tuaj?

Ikona e materialeve të kursit

Materialet e kursit

Ikona e certifikatës

Certifikata e kursit

Ikona e librit

Fletore personale

Ikona e të mësuarit elektronik

ESE të mësuarit

Ikona e Wi-Fi

WiFi falas në shkollë

Ikona e mbrëmjes së mirëseardhjes

Mirëseardhje mbrëmje

ESE Maltë

Cili është niveli juaj i anglishtes?

Mos u shqetësoni - ne do ta kuptojmë atë për ju. Para mbërritjes duhet të bëni Testi i vendosjes në internet të ESE, e cila duhet të dorëzohet të paktën 7 ditë para se të filloni kursin tuaj.  Nëse nuk arrini ta bëni testin tuaj nga shtëpia, atëherë do t'ju kërkohet të uleni për një test të shkurtër vendosjeje ditën tuaj të parë në shkollë. Stafi ynë akademik do të sigurojë që ju të ndiqni kursin tuaj në nivelin e duhur gjuhësor për ju.
Tabela e niveleve të anglishtes

A jeni i interesuar për këtë kurs?