Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Blog ESE

Mirësevini në Blogun ESE. Artikujt mund të jenë lajme të ESE, pjesë akademike të shkruara nga ekipi ynë ose ngjarje në Maltë me interes të përgjithshëm. Ju lutem mos ngurroni të na shkruani me ndonjë sugjerim ose ndonjë artikull që mund të keni shkruar dhe të cilin dëshironi të ndani me ne dhe studentët tanë.

Monumenti i Ditës së Lirisë në Sheshin Birgu

Një udhëzues për festat publike në Maltë

Kombi ishullor i Maltës ka më shumë pushime publike në Bashkimin Evropian. Këto kanë rëndësi kombëtare dhe fetare për Maltën pasi përkujtojnë ngjarjet historike, duke përfshirë lindjen e Kishës në Maltë, largimin e kolonizatorëve të Maltës, krishterimin në Maltë dhe momente të tjera të rëndësishme.

Lexo më shumë »
Poster i ngjarjes për Festivalin e Librit të Maltës në anglisht

Festivali i Librit në Maltë 2022 - 23-27 nëntor

Kthehu në Blog Ndani këtë post Edicioni i 38-të i Festivalit të Librit të Maltës do të mbahet nga e mërkura, 23 nëntor deri të dielën, 27 nëntor, në bashkëpunim me Këshillin Kombëtar të Librit të Maltës si dhe Ministrinë e Arsimit, Sportit të Maltës, Rinia, Kërkimi dhe Inovacioni. Ky festival pret autorë dhe botues vendor dhe ndërkombëtar dhe kjo pritet

Lexo më shumë »