Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Përgjithshëm Anglisht

Kurset e përgjithshme angleze për të rriturit janë ideale për ata që dëshirojnë të përmirësojnë nivelin e tyre të përgjithshëm të anglishtes dhe të bëhen më të rrjedhshëm.

€215

çmimi fillestar

në javë

Kurset e përgjithshme të anglishtes për të rritur janë jashtëzakonisht të njohura. Duke ndjekur a Kurs i përgjithshëm i anglishtes në grup me 20 ose 30 orë mësimi në javë, ju zhvilloni të gjitha aftësitë tuaja themelore gjuhësore (të dëgjuarit, të folurit, të lexuarit dhe të shkruarit) dhe të përmirësoni niveli i përgjithshëm i anglishtes dhe mirëkuptimi në të gjitha fushat të njohurive gjuhësore.

 

Përveç kësaj, ju do të studioni dhe përmirësoni gramatikën tuaj, zgjeroni tuajin fjalorin rreth temave të përditshme dhe përmirësoni shqiptimin tuaj. Në fund të kursit tuaj mund të prisni të jeni një përdorues më i sigurt dhe i rrjedhshëm i anglishtes.


Studentët që dëshirojnë të përmirësojnë më tej gjuhën angleze mund të zgjedhin atë Anglishtja e Përgjithshme Afatgjatë kurs.

TI DO T

  • përmirësoni saktësinë tuaj në përdorimin e gramatikës
  • zgjeroni fjalorin tuaj 
  • zhvillojnë aftësitë e komunikimit
  • bëhen më të rrjedhshëm
  • zhvilloni besimin tuaj kur flisni anglisht

Ndani këtë faqe

Fakte te shpejta

Data e fillimit

Çdo të hënë

Niveli i hyrjes

Starter +

Mosha minimale

18 vjet

Kohëzgjatja e kursit

Minimumi 1 javë

Madhësia e klasës

Maksimumi 12 studentë

Mësimet / javë

GE 20: 20 mësime / javë (15 orë)
ose GE 30: 30 mësime në javë (22.5 orë)

fakultativ

10 mësime private shtesë (7.5 orë) Online
ose Ballë për Ballë

Orar

Orari ynë i klasës i lejon studentët të zgjedhin midis 20 ose 30 mësimeve në javë.

Anglisht e përgjithshme 30 Orari

* ky orar ndryshon në një festë publike në Malteze
**Ky është vetëm një shembull i tabelës kohore. Mësimet mund të zhvillohen në mëngjes ose pasdite.

Opsionet tona të përgjithshme angleze

General Engish 20 Mësime në javë

Anglisht i Përgjithshëm 20

mëngjes       mësimet 4
Pasditeve    pa mësime

20 mësime në javë, të rekomanduara për këdo që dëshiron të përmirësojë anglishten e tyre në një klasë me studentë nga e gjithë bota në të njëjtin nivel anglisht. Ky është një kurs i njohur për studentët që kanë nevojë pastroni anglishten e tyre në një periudhë të shkurtër (1 -3 javë) ose me të vërtetë  përmirësojnë anglishten e tyre në nivele më të larta  në ESE për një periudhë të gjatë (4 - 24 javë) por me më shumë kohë të lirë.  

General Engish 30 Mësime në javë

Anglisht i Përgjithshëm 30

mëngjes       mësimet 4
Pasditeve    mësimet 2

30 mësime në javë, të rekomanduara për këdo që dëshiron ose ka nevojë kushtojini më shumë kohë mësimit të anglishtes.  Më shumë mësime do të thotë përparim më i shpejtë në përmirësimin e nivelit tuaj anglisht.  Mësimet në mëngjes janë të ngjashme me mësimet GE 20 ndërsa orët e pasdites janë më fleksibile dhe priren të jenë më bisedor sipas nevojave dhe kërkesave të studentëve. 

Anglisht intensive

Anglisht intensive

mëngjes       mësimet 4
Pasditeve    Mësime një për një

30 mësime në javë, të rekomanduara për këdo që dëshiron të ndërthurë mësimet në grup me mësimet një për një. Ky kurs është shumë i njohur për studentët që duan ose kanë nevojë përmirësojnë anglishten e tyre në një periudhë më të shkurtër kohore (1 - 3 javë). Isshtë gjithashtu e njohur për studentët që kanë një qëllimi i përcaktuar mirë i të nxënit dhe kujt i duhet kjo vëmendja personale dhe shkollimi nga një mësues profesionist.

Një kurs tjetër popullor afatgjatë është Kursi i vitit akademik 30 që është 30 mësime në javë, më intensiv me më shumë detyra shtëpie dhe projekte dhe më shumë këshillime nga Drejtori ynë i Studimeve. Ky kurs është vlerë e madhe për para dhe është ideal për studentët që vërtet dëshirojnë të përmirësojnë nivelin e tyre të anglishtes për qëllime karriere ose studimi.  Lexo më shumë.

Kur rezervoni një nga kurset tona të përgjithshme angleze për të rritur, ju mund të vazhdoni të përmirësoni anglishten tuaj përmes vetë-studimit duke hyrë në tonë program falas ESE-e-Learning nga koha kur regjistroheni deri në tre muaj pasi të keni mbaruar kursin.

Anglishtja e Përgjithshme Afatgjatë

 

Zgjedhja për të studiuar Anglishten e Përgjithshme për një periudhë të zgjatur kohe do të thotë që ju do të jeni të zhytur plotësisht në një kontekst që flet anglisht. Ju do të përfitoni nga mësimi ballë për ballë dhe shumë mundësi për të praktikuar gjuhën angleze jashtë shkollës. Qëndrimi juaj i zgjatur ju jep një përvojë arsimore, shoqërore dhe kulturore e cila do të qëndrojë me ju për gjithë jetën.

 

Duke ndjekur kursin afatgjatë të ESE të Anglishtes të Përgjithshme, ju do të bëni përmirësim të ndjeshëm në rrjedhshmërinë dhe saktësinë tuaj dhe do të bëheni më të sigurt kur komunikoni në gjuhën angleze me folës të tjerë jo-vendas. Përveç kësaj, ju do të përmirësoni të gjitha aftësitë tuaja kryesore gjuhësore, do të zgjeroni fjalorin tuaj dhe do të punoni në shqiptimin tuaj.

 

Kohëzgjatja e bashkëshortit në këtë rast është minimumi 8 javë.

Fakte te shpejta

Data e fillimit

Çdo të hënë

Niveli i hyrjes

Starter +

Mosha minimale

18 vjet

Kohëzgjatja e kursit

Minimumi 8 javë, maksimumi 52 javë

Madhësia e klasës

Maksimumi 12 studentë

Mësimet / javë

GE 20: 20 mësime / javë (15 orë)
ose GE 30: 30 mësime në javë (22.5 orë)

fakultativ

10 mësime private shtesë (7.5 orë) Online
ose Ballë për Ballë

Çfarë tjetër përfshihet në kursin tuaj?

Ikona e materialeve të kursit

Materialet e kursit

Ikona e certifikatës

Certifikata e kursit

Ikona e librit

Fletore personale

Ikona e të mësuarit elektronik

ESE të mësuarit

Ikona e Wi-Fi

WiFi falas në shkollë

Ikona e mbrëmjes së mirëseardhjes

Mirëseardhje mbrëmje

Dy studentë në zonën e kohës së lirë

Cili është niveli juaj i anglishtes?

Mos u shqetëso - ne do ta kuptojmë atë për ju.

 

Para mbërritjes duhet të bëni Testi i vendosjes në internet të ESE, e cila duhet të dorëzohet të paktën 7 ditë para se të filloni kursin tuaj.  Nëse nuk arrini ta bëni testin tuaj nga shtëpia, atëherë do t'ju kërkohet të uleni për një test të shkurtër vendosjeje ditën tuaj të parë në shkollë.

 

Stafi ynë akademik do të sigurojë që ju të ndiqni kursin tuaj në nivelin e duhur gjuhësor për ju.

Nivelet e gjuhës angleze

A jeni i interesuar për këtë kurs?

Bëni hapin tjetër dhe klikoni në butonin më poshtë për të marrë një vlerësim. Çmimet bazohen në kohëzgjatjen tuaj dhe mundësitë e akomodimit.