Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

TOEFL iBT

Testi mat aftësinë tuaj për të përdorur dhe kuptuar anglisht në nivelin universitar ... një pjesë e rëndësishme e udhëtimit tuaj për të studiuar në një vend anglishtfolës!

€310

çmimi fillestar

në javë

TOEFL iBT - Test i anglishtes si gjuhë e huaj administrohet përmes internetit

TOEFL iBT (Test i anglishtes si gjuhë e huaj - e bazuar në internet) është për studentët që kanë nevojë për një certifikatë e njohur ndërkombëtarisht si provë e nivelit të tyre të gjuhës angleze aftësi për më tej studim akademik, punë dhe qëllimet e imigracionit. TOEFL është një kërkesë e pranimit për folësit jo-amtare në mbi 10,000 universitete në të gjithë botën.

Testi mat aftësinë tuaj për të përdorur dhe kuptuar anglishten akademike dhe është një vërtetim i nivelit tuaj.

TI DO T

  • familjarizohuni me përmbajtjen e testit
  • praktikoni me mësuesit tanë 
  • përgatituni për sukses
  • ndjehuni të sigurt në aftësinë tuaj për të pasur sukses

Ndani këtë faqe

Fakte te shpejta

Niveli i hyrjes

B1 – C2

Mosha minimale

17 vjet

Kohëzgjatja e kursit

Minimumi 4 javë (kërkohet niveli B2 gjatë hyrjes)

Minimumi 6 javë (kërkohet niveli B1 gjatë hyrjes)

Data e fillimit

Çdo të hënë

Madhësia e klasës

Maksimumi 12 studentë

Mësimet / javë

30 mësime në javë (22.5 orë)

Ky kurs ofron 30 orë mësimi në javë me secilin orë mësimi të gjatë 45 minuta. Mësimet do të përqendrohen në përmirësimin e tuaj saktësinë, rrjedhshmërinë dhe besimin në përdorimin tuaj të gjuhës angleze. Ju do të keni mundësinë të rifreskoni njohuritë tuaja të gramatikës dhe t'i vini në praktikë, të përsosni ato shqiptim dhe zgjeroni tuajin fjalor. Për më tepër, ju do zhvilloni të gjitha aftësitë tuaja kryesore gjuhësore (të dëgjuarit, të folurit, të lexuarit dhe të shkruarit) dhe të përmirësoni nivelin tuaj të përgjithshëm të anglishtes. Në fund të kursit tuaj mund të prisni të jeni një përdorues më i sigurt, i saktë dhe i rrjedhshëm i anglishtes. Në këtë mënyrë, ju do të bëheni më të njohur me strukturën e provimit TOEFL iBT ndërsa praktikoni letrat e kaluara dhe përfitoni nga reagimet e mësuesve tanë me përvojë. Klasa juaj e përgatitjes së provimit përfshin udhëheqje se si të bëhemi më shumë nxënës i pavarur, pjesëmarrja në podiumin e studentit (duke bërë prezantime dhe mësimdhënie nga kolegët) dhe mësime mujore.

Provimet TOEFL iBT 

Ju lutem vini re se aktualisht ka jo TEEFL qendrat e testimit në Maltë kështu që do të duhet të rezervoni provën tuaj në vendin tuaj në përfundim të kursit tuaj të përgatitjes së provimit. Si pasojë, ESE rekomandon që të rezervoni datën tuaj të provimit sa më afër përfundimit të kursit tuaj që të jetë e mundur, në mënyrë që të arrini rezultatet më të mira kur jepni provimin. 

Çfarë tjetër përfshihet në kursin tuaj?

Ikona e materialeve të kursit

Materialet e kursit

Ikona e të mësuarit elektronik

ESE të mësuarit

Ikona e librit

Fletore personale

Ikona e certifikatës

Certifikata e kursit

Ikona e Wi-Fi

WiFi falas në rezidencat

Ikona e paketës së mirëseardhjes

Paketa e mirëseardhjes

Ikona e mbrëmjes së mirëseardhjes

Mbrëmja e Mirëseardhjes

Cili është niveli juaj i anglishtes?

Mos u shqetëso - ne do të të ecim nëpër të.

 

Përpara se të rezervoni, ju kërkohet të paraqisni një ese me 250 fjalë për një titull të caktuar, i cili do të shqyrtohet nga koordinatori ynë i provimit. Sidoqoftë, do të jetë testi juaj i dytë që përcakton alokimin në një klasë. Kjo mbahet në ditën tuaj të parë në shkollë për të rikonfirmuar nivelin tuaj. Këto teste kryhen me qëllimin e vetëm për t'u siguruar që ju të ndiqni kursin tuaj në nivelin e duhur për të arritur qëllimet tuaja akademike.

 

 

Merrni kontakt me ekipin tonë të shitjeve sot për të marrë titullin tuaj ese dhe për të filluar kursin tuaj të përgatitjes së provimit.

Tabela e niveleve të anglishtes

A jeni i interesuar për këtë kurs?

Bëni hapin tjetër dhe klikoni në butonin më poshtë për të marrë një vlerësim. Çmimet bazohen në kohëzgjatjen tuaj dhe mundësitë e akomodimit.