Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

ESE SUPERIOR PLUS – APARTAMENT I PËRBASHKËT

Apartamente Claret

Apartamente të mëdha luksoze

Apartament i përbashkët me vetë-furnizim ushqimi

Ndarje dhomë teke / dyshe

Mins 15

në shkollën ESE

Apartament

Një bllok i ri e 5 apartamenteve të vendosura në një zonë të qetë banimi brenda një distancë e shkurtër në këmbë deri në shkollën ESE.  Të gjitha dhomat e gjumit kanë privat bdhomat.  Këto apartamente janë të ndritshme dhe shumë të veçantë duke ofruar një mjedis ideal për në i pjekur studenti.

Ndani këtë faqe

Lehtesirat dhe sherbimet

Kuzhinë e pajisur plotësisht

Lavanderi

Dining dhe zonat e jetesës

TV

Pa pagesë Wi-Fi

Dhoma gjumi me ajër të kondicionuar dhe zona e jetesës

Përfshihet në çmimin tuaj
  WiFi
  Ujë
  Elektricitet
  Gaz
  Klimatizim / ngrohje
  Pastrimi javor i apartamenteve
  Enë kuzhine
  Makinë larëse dhe pjatalarëse
  Ndryshimet javore të shtratit dhe të peshqirëve
  Eko-tatimi
Info shtesë
Mbërritja
çdo ditë pas orës 15:00
Largimi
çdo ditë para orës 11:00
Tarifa e çelësit të dhomës së humbur
€25
Ndryshimet e dhomës
50 € tarifë administrimi

Depozitë
100 € në check-in
(e rimbursueshme në pritje të dëmeve JO dhe / ose gjobat)

Nuk ka akuza të fshehura. Të gjitha rregullat e shtëpisë zbatohen si botuar në faqen tonë të internetit dhe shfaqet në të gjitha apartamentet.

Lokacioni

Ky bllok apartamentesh i sapo ndërtuar ndodhet pikërisht 15 minuta në këmbë nga Shkolla kryesore ESE. Ka një numër stacionesh autobusi afër së bashku me komoditetet e tjera duke përfshirë supermarkete, farmaci, ATM si dhe bare dhe restorante.

A ju pëlqen ky strehim?

Zgjidhni Claret kur rezervoni kursin tuaj të gjuhës ESE.