Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

ESE Superior SELF-CATERING Apartament i përbashkët

Apartamente Astolat

Këto apartamente të reja janë të bollshme dhe të ndritshme dhe afër shkollës kryesore ESE.

Apartament i përbashkët me vetë-furnizim ushqimi

Ndarje dhomë teke / dyshe

Mins 15

në shkollën ESE

Apartament

Një bllok i ri e 9 apartamenteve të vendosura në një zonë të qetë banimi brenda një distancë e shkurtër në këmbë deri në shkollën ESE, përfunduar dhe mobiluar për të Standardet e larta të ESE. Vendosja është ideale për ata studentë që duan të kthehen në strehimin e tyre dhe të vazhdojnë me studimet e tyre. 

Këto apartamente janë te ndritshme dhe shume te bollshme me një ballkon apo tarracë të madhe.

Ndani këtë faqe

Lehtesirat dhe sherbimet

Kuzhinë e pajisur plotësisht

Lavanderi

Dining dhe zonat e jetesës

TV

Pa pagesë Wi-Fi

Dhoma gjumi me ajër të kondicionuar dhe zona e jetesës

Banjo të përbashkëta ose en-suite

Përfshihet në çmimin tuaj
WiFi
Ujë
Elektricitet
Gaz
Klimatizim / ngrohje
Pastrimi javor i apartamenteve
Enë kuzhine
Makinë larëse
Ndryshimet javore të shtratit dhe të peshqirëve
Eko-tatimi
Info shtesë
Mbërritja
çdo ditë pas orës 15:00
Largimi
çdo ditë para orës 11:00
Tarifa e çelësit të dhomës së humbur
€25
Ndryshimet e dhomës
50 € tarifë administrimi

Depozitë
100 € në check-in
(e rimbursueshme në pritje të dëmeve JO dhe / ose gjobat)

Nuk ka akuza të fshehura. Të gjitha rregullat e shtëpisë zbatohen si botuar në faqen tonë të internetit dhe shfaqet në të gjitha apartamentet.

Lokacioni

Apartamentet e përbashkëta të Astolat janë të vendosura mirë në zonën e qetë të banimit të Swieqi dhe janë afërsisht 15 minuta në këmbë nga shkolla e të rriturve ESE.

 

Stacioni kryesor i autobusit është 5 deri në 10 minuta larg në këmbë dhe plazhi më i afërt me rërë dhe klubi i plazhit për të rritur ESE është gjithashtu afër me rreth 10 minuta larg.

A ju pëlqen ky strehim?

Zgjidhni Astolat Apartments kur rezervoni kursin tuaj të gjuhës ESE.