Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Programi Familjar

Kombinoni pushimet tuaja familjare me studimin e anglishtes në Maltë.

€745

çmimi fillestar

në javë

E mrekullueshme Programi i familjes ESE është një mënyrë e shkëlqyeshme për të kombinuar një pushime me studimin e anglishtes në Maltë. Programi ynë Familjar është hartuar për të kujdesur për të gjithë familjen, duke kombinuar një kurs të anglishtes së përgjithshme 20 me strehim në Resorti Salini ku ne drejtojmë programet ESE Teen dhe Junior.
Si prindër ju thjesht mund të relaksoheni ose të zgjidhni të ndiqni kursin e përgjithshëm të anglishtes ose të përmirësoni në ndonjë kurs tjetër në ESE, ose në shkollën tonë simotër ETI, ndërsa fëmijët (9 -17 vjeç) marrin pjesë në i ri or Klub Adoleshentësh Programet.

DO T LE MARSONI

  • flas më rrjedhshëm
  • lexoni në mënyrë më efektive
  • kuptojnë thekse të ndryshme
  • zgjeroni fjalorin tuaj
  • përjetoni kulturën malteze
  • bëni miq të rinj

Ndani këtë faqe

Fakte të Shpejta - Adoleshent & i Ri

datat

2024 

Pashke: 23.03.2024 - 06.04.2024 (Kampi i të rinjve & Klub Adoleshentësh)

Summer: 18.05.2024 - 01.09.2024 (Kampi i të rinjve & Klub Adoleshentësh)

Vjeshte: 05.10.2024 - 02.11.2024 (Kampi i të rinjve & Klub Adoleshentësh)

Niveli i hyrjes

Të gjitha nivelet - grupe të përziera të aftësive për studentët e Kampit Junior dhe nga Starter + për studentët e Teen Club

Mësimet / javë

GE 20 - 20 mësime (15 orë) për të gjitha programet Teen & Junior.


Opsionet e azhurnimit VETEM për Teen Club:
GE 30: 30 / javë (22.5 orë) & anglisht intensiv 30 duke kombinuar 20 grupe mësimesh (15 orë) + 10 mësime një për një (7.5 orë)

Mosha minimale

9 vjet

Mosha maksimale

17 vjet

Madhësia e klasës

Maksimumi 15 studentë

Kohëzgjatja e kursit

Minimumi 1 javë

Akomodimi

Resorti Salini në FB nga e hëna në të premte dhe HB të shtunën dhe të dielën për Juniors & Adoleshentët.

Aktivitete për Prindërit

Kur qëndroni në Resort i qetë Salini, prindërit mund të zgjedhin të regjistrohen në një kurs në ESE (ose ETI) ose të shijojnë disa liria e merituar mirë ndërsa fëmijët janë në shkollë ose në aktivitete në programet e tyre përkatëse të bazuara në moshë.  Ose kombinoni all: përmirësoni anglishten tuaj, bëni pak pushim gjatë ditës dhe kaloni kohë me fëmijët në mbrëmje. Çfarëdo që të zgjidhni ne mund t'ju ofrojmë mbështetje dhe ndihmë për t'ju drejtuar gjatë pushimeve tuaja me aktivitete, vende për të parë, restorante ose ndonjë informacion tjetër që mund t'ju nevojitet. Ju mund të bashkoheni me aktivitetet tona ditore opcionale ose të bëni gjërat tuaja.


Për më shumë informacion ju lutem merrni kontakt me ne.

Faktet e Shpejta - Të rriturit

datat

Pashke: 23.03.2024 - 06.4.2024 (Kampi i të rinjve & Klub Adoleshentësh)

Summer: 18.05.2024 - 01.09.2024 (Kampi i të rinjve & Klub Adoleshentësh)

Vjeshte: 05.10.2024 - 02.11.2024 (Kampi i të rinjve & Klub Adoleshentësh)

Niveli i hyrjes

Starter +

Mësimet / javë

GE20: 20 / javë (15 orë) ose azhurnoni në çdo kurs të ofruar në ESE dhe shkollën motër ETI.

Mosha minimale

18 vjet

Madhësia e klasës

Maksimumi 12 studentë

Kohëzgjatja e kursit

Minimumi 1 javë

Akomodimi

Salini Përdorë në gjysmë bordi

Cili është niveli juaj i anglishtes?

Mos u shqetëso - ne do ta kuptojmë atë për ju.

 

Para mbërritjes duhet të bëni Testi i vendosjes në internet të ESE, e cila duhet të dorëzohet të paktën 7 ditë para se të filloni kursin tuaj.  Nëse nuk arrini ta bëni testin tuaj nga shtëpia, atëherë do t'ju kërkohet të uleni për një test të shkurtër vendosjeje ditën tuaj të parë në shkollë.

 

Stafi ynë akademik do të sigurojë që ju të ndiqni kursin tuaj në nivelin e duhur gjuhësor për ju.

Tabela e niveleve të anglishtes

A jeni i interesuar për këtë program?

Bëni hapin tjetër dhe klikoni në butonin më poshtë për të marrë një vlerësim. Çmimet bazohen në kohëzgjatjen tuaj dhe mundësitë e akomodimit.