Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Anglisht intensive

Kursi ynë popullor i Kombinimit që ofron mësime grupore dhe personale një me një për t'u përqëndruar në nevojat tuaja të gjuhës Angleze.

€605

çmimi fillestar

në javë

Kursi ynë intensiv i anglishtes është një nga kurset më të njohura në ESE në Maltë. Ky kurs është ideal për të rriturit që kanë më pak kohë, për çfarëdo arsye, dhe që dëshirojnë të përmirësojnë anglishten e tyre në kohë më e shkurtër kornizë Duke kombinuar klasa në grupe me mësime një për një, ju gëzoni përfitimin e ndërveprimit në grup ndërsa përmirësoni aftësitë tuaja të përgjithshme thelbësore, gramatikën dhe fjalorin, si dhe mundësinë për të përqendrohuni në ndonjë fushë specifike të gjuhës angleze gjatë seancave tuaja një me një me mësuesin tuaj.

TI DO T 

  • flas më rrjedhshëm
  • lexoni në mënyrë më efikase
  • përmirësoni aftësitë tuaja të dëgjimit
  • zgjeroni fjalorin tuaj
  • punoni në nevojat dhe kërkesat tuaja specifike

Ndani këtë faqe

Fakte te shpejta

Niveli i hyrjes

Starter +

Mosha minimale

17 vjet

Kohëzgjatja e kursit

Minimumi 1 javë

Data e fillimit

Çdo të hënë

Madhësia e klasës

Maksimumi 12 in Klasat e përgjithshme të grupeve angleze dhe  1-të-1 në orë intensive 

Mësimet / javë

20 mësime në grup (15 orë) + 10 orë individuale (7.5 orë)

Mësimet në grup pjesë e këtij kursi do t'ju ndihmojnë të përmirësoni rrjedhshmërinë tuaj, nivelin tuaj të përgjithshëm të anglishtes dhe t'ju japë një kuptim më të mirë të gjuhës angleze. Ju gjithashtu do të zhvilloni fjalorin tuaj rreth temave me interes të përgjithshëm që janë të rëndësishme për jetën e përditshme dhe do të zhvilloni katër aftësitë thelbësore të gjuhës - të dëgjuarit, të folurit, të lexuarit dhe të shkruarit. Të mësoni anglisht në një grup shumëkombësh studentësh të një niveli të ngjashëm gjuhësor me veten do të thotë se përfitoni nga praktika e jetës reale. Ndërsa mësoheni me thekse dhe nivele të ndryshme të gjuhës angleze, do ta keni më të lehtë të komunikoni në anglisht jashtë klasës.

 

Në kombinim me seancat tuaja në grup, ju do të ndiqni seanca një me një me një mësues pasditeve.  Varet nga ju të vendosni me mësuesin tuaj se cilën fushat e gjuhës do të dëshironit të punonit. Ju mund të dëshironi një praktikë shtesë të rrjedhshmërisë, disa këshilla praktike për të shkruar ose fjalorin ndërtimi rreth një teme specifike sipas zgjedhjes suaj.

 

Si një mësues intensiv i anglishtes, ju do të ndiqni 20 orë mësimi në përgjithësi në grupe të anglishtes (me 45 minuta secili) dhe 10 mësime individuale ose një me një (me 45 minuta secili) në javë. 

 

Ju mund të vazhdoni të përmirësoni anglishten tuaj përmes vetë-studimit duke hyrë në tonë ESE-mësim falas ESE programi nga koha kur regjistroheni deri në tre muaj pasi të keni mbaruar kursin.

 

Në mënyrë tipike, studentët regjistrohen në këtë kurs për 1 në javë 3 por çdo numër i javëve është i mundur.

Orari

Ky orar klasash ju ofron 20 orë mësimore në grupe dhe 10 mësime individuale në javë.
Orari intensiv i anglishtes GE30

* ky orar ndryshon në një festë publike në Malteze

Studentët që prenotuan këtë kurs gjithashtu morën parasysh kurset vijuese

General Engish 20 Mësime në javë

Anglisht i Përgjithshëm 20

mëngjes       mësimet 4
Pasditeve    pa mësime

20 mësime në javë, të rekomanduara për këdo që dëshiron të përmirësojë anglishten e tyre në një klasë me studentë nga e gjithë bota në të njëjtin nivel. Ky kurs është shumë i njohur për studentët që vijnë për të mësuar anglisht në ESE për një periudhë të gjatë kohore.

General Engish 30 Mësime në javë

Anglisht i Përgjithshëm 30

mëngjes       mësimet 4
Pasditeve    mësimet 2

30 mësime në javë, të rekomanduara për këdo që dëshiron kushtojini më shumë kohë mësimit të anglishtes dhe bashkëveprojnë me mësuesin e tyre dhe studentët e tjerë në një grup të klasësing. Tkursi i tij është shumë i popullarizuar nga studentët që vijnë për të mësuar anglisht në ESE për një periudhë të gjatë kohore. 

Anglisht intensive

Anglisht intensive

mëngjes       mësimet 4
Pasditeve    Shkollim një për një

30 mësime në javë, të rekomanduara për këdo që dëshiron të ndërthurë mësimet në grup me mësimet një për një. Ky kurs është shumë i njohur për studentët që duan të përmirësojnë anglishten e tyre në një periudhë më të shkurtër kohe. Isshtë gjithashtu e njohur për studentët që kanë një qëllim të përcaktuar mirë të të mësuarit.

Çfarë tjetër përfshihet në kursin tuaj?

Ikona e mbrëmjes së mirëseardhjes

Mirëseardhje mbrëmje

Ikona e materialeve të kursit

Materialet e kursit

Ikona e certifikatës

Certifikata e kursit

Ikona e Wi-Fi

WiFi falas në shkollë

Ikona e të mësuarit elektronik

ESE të mësuarit

Ikona e librit

Fletore personale

Cili është niveli juaj i anglishtes?

Mos u shqetësoni - ne do ta kuptojmë atë për ju. Para mbërritjes duhet të bëni Testi i vendosjes në internet të ESE, e cila duhet të dorëzohet të paktën 7 ditë para se të filloni kursin tuaj.  Nëse nuk arrini ta bëni testin tuaj nga shtëpia, atëherë do t'ju kërkohet të uleni për një test të shkurtër vendosjeje ditën tuaj të parë në shkollë. Stafi ynë akademik do të sigurojë që ju të ndiqni kursin tuaj në nivelin e duhur gjuhësor për ju.
Tabela e niveleve të anglishtes

A jeni i interesuar për këtë kurs?

Bëni hapin tjetër dhe klikoni në butonin më poshtë për të marrë një vlerësim. Çmimet bazohen në kohëzgjatjen tuaj dhe mundësitë e akomodimit.