Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Shkollimi privat

Shkollimi privat

Bëni vëmendje të përqendruar dhe personale në çdo fushë të gjuhës angleze që dëshironi të përmirësoni në kohën më të shkurtër të mundshme.

€205

për pesë mësime

Merrni përfitimin e vëmendja personale dhe përmirësoni anglishten tuaj atje ku ka më shumë rëndësi për ju.  Mësime individuale me një mësues ju lejojnë të përqendroheni në nevojat tuaja specifike për të mësuar dhe objektivat.
Mësuesi juaj do të kryejë një analiza e nevojave me ju në fillim të kursit tuaj për të përcaktuar aftësitë gjuhësore dhe fushat e gjuhës që dëshironi fokus në mënyrë që përmbajtja e kursit të zhvillohet tërësisht rreth nevojave tuaja.

TI DO T 

  • punoni në nevojat dhe kërkesat tuaja specifike
  • bëhuni më të sigurt
  • përmirësoni perspektivat tuaja të punës

Ndani këtë faqe

Fakte te shpejta

Niveli i hyrjes

Starter +

Mosha minimale

8 vjet

Kohëzgjatja e kursit

Elastik

Data e fillimit

Çdo të hënë ose fleksibël

Madhësia e klasës

Student 1

Mësimet / javë

Elastik

Duke ndjekur një kurs të shkollimit privat, ju përmirësoheni në fushat e njohurive të gjuhës (gramatikë, fjalor dhe shqiptim) në të cilat preferoni të përqendroheni, ju zhvilloni aftësitë tuaja kryesore gjuhësore: të dëgjuarit, të folurit, të lexuarit dhe të shkruarit dhe të përqendroheni në fushat e gjuhën angleze që dëshironi të përmirësoni. Përmbajtja e një shkollimi privat kursi është plotësisht fleksibël dhe përcaktohet nga nevojat tuaja dhe stilin tuaj të preferuar të mësimit.


Kur të rezervoni kursin tuaj të shkollimit privat për të studiuar anglisht me ESE, mundeni zgjidhni sa orë një javë preferoni të studioni. Do t'ju kërkohet të plotësoni një Formular të Profilit të Studentit për të na ndihmuar të fillojmë planifikimin e kursit tuaj. Kursi është në dispozicion gjatë gjithë vitit në të gjitha nivelet gjuhësore.

 

Niveli juaj i anglishtes përcaktohet nga stafi ynë Akademik ose përmes testit të vendosjes në internet ESE (i cili duhet të dorëzohet të paktën 7 ditë para se të filloni kursin tuaj) ose përmes një testi të shkurtër për të cilin do të qëndroni në ditën tuaj të parë në shkollë. Ju mund të vazhdoni të përmirësoni anglishten tuaj përmes vetë-studimit duke hyrë në tonë e-Learning programi nga koha kur regjistroheni deri në tre muaj pas përfundimit të kursit.

Shkollimi gjysmë privat

Nëse preferoni të ndiqni një kurs të shkollimit privat me një mik apo anëtar të familjes, mund të rezervoni një kurs të shkollimit gjysmë privat. Kjo do të thotë që të dy do të përfitoni nga mundësitë maksimale për të praktikuar anglishten, fokusohuni në tuajën qëllimet e përbashkëta të të nxënit dhe merrni reagime të individualizuara.

Çfarë tjetër përfshihet në kursin tuaj?

Ikona e materialeve të kursit

Materialet e kursit

Ikona e certifikatës

Certifikata e kursit

Ikona e librit

Fletore personale

Ikona e të mësuarit elektronik

ESE të mësuarit

Ikona e Wi-Fi

WiFi falas në shkollë

Cili është niveli juaj i anglishtes?

Mos u shqetësoni - ne do ta kuptojmë atë për ju. Para mbërritjes duhet të bëni Testi i vendosjes në internet të ESE, e cila duhet të dorëzohet të paktën 7 ditë para se të filloni kursin tuaj.  Nëse nuk arrini ta bëni testin tuaj nga shtëpia, atëherë do t'ju kërkohet të uleni për një test të shkurtër vendosjeje ditën tuaj të parë në shkollë. Stafi ynë akademik do të sigurojë që ju të ndiqni kursin tuaj në nivelin e duhur gjuhësor për ju.
Nivelet e gjuhës angleze

A jeni i interesuar për këtë kurs?

Bëni hapin tjetër dhe klikoni në butonin më poshtë për të marrë një vlerësim. Çmimet bazohen në kohëzgjatjen tuaj dhe mundësitë e akomodimit.