Kurs Online privat i shkollimit

Mësoni anglisht në internet me një mësues me përvojë në ESE në një klasë virtuale të drejtpërdrejtë.

€190

çmimi fillestar

në javë

Nëse nuk mund të vini në ESE, ESE do të vijë tek ju përmes Zoom!
Hyni në klasën tonë nga komoditeti i shtëpisë tuaj dhe ndiqni një kurs ESE në internet. Ju mund të zgjidhni ose një kurs në grupin e Anglishtes së Përgjithshme ose nëse dëshironi të zhvilloni një zonë të veçantë zgjidhni një numër të seancave të Mesimit Privat. 
Mësuesit tanë janë të gjithë të kualifikuar me vite përvojë në klasë dhe janë trajnuar për të ofruar të njëjtën shkollë me cilësi në internet. Ju do të zhyteni virtualisht në mësime interaktive, argëtuese dhe stimuluese për të përmirësuar dhe zhvilluar nivelin tuaj anglisht dhe për t'u bërë një komunikues më i mirë i anglishtes.

JU DO TË KENI:

 • Vëmendje individuale
 • Koha fleksibile
 • Mësimet janë përshtatur për t'iu përshtatur nevojave të secilit student

Ndani këtë faqe

Fakte te shpejta

Niveli i hyrjes

Motorino

Mosha minimale

18 vjet

Kohëzgjatja e kursit

Minimumi 1 javë

Data e fillimit

Çdo të hënë

Madhësia e klasës

1 (Mësim privat)

Mësimet / javë

5 mësime/3 orë 45 minuta + detyra të caktuara jashtë linje (mund të rezervohen më shumë mësime)

Mësimet tona në grup do t'ju ndihmojnë të përmirësoni aftësitë tuaja thelbësore të leximit, shkrimit, dëgjimit dhe të folurit të përziera me mësimin e gramatikës dhe fjalorit, të gjitha aftësitë kryesore për t'ju ndihmuar të përmirësoni nivelin tuaj anglisht.

 

Nëse dëshironi të përqendroheni në ndonjë aspekt të veçantë të gjuhës angleze, duhet të keni parasysh mësimet tona një me një me një nga mësuesit tanë të kualifikuar, i cili do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja.

 

La mësimet e drejtpërdrejta në internet janë interaktive dhe dinamike sesione me fokus zhvillimin e dëgjimit, të folurit dhe shqiptimit me vështrim të fjalorit dhe gramatikës. Çdo punë e caktuar nga mësuesi është krijuar për të nxitur të mësuarit të pavarur dhe për të zhvilluar aftësi leximi, shkrimi dhe mendimi kritik.

Çfarë ju duhet për t'u bashkuar me mësimet tona online?

Ne përdorim Zoom për t'ju sjellë në klasën virtuale. Më e rëndësishmja, ju rekomandojmë që të përdorni një PC / laptop me mikrofon dhe aparat fotografik ose ndonjë pajisje tjetër siç është tableti ose telefoni inteligjent me lidhje interneti.

Si funksionon kjo gjë?

Kur të rezervoni kursin tuaj në internet, do të merrni të dhënat tuaja të hyrjes për t'u ulur në testin tuaj të vendosjes. Kjo duhet të bëhet të paktën 72 orë përpara se të filloni kursin tuaj. Pasi të marrim rezultatin, do t'ju caktojmë në një klasë online të nivelit tuaj. Më pas do të merrni orarin tuaj me informacione të tilla si lidhja për të hyrë në kursin tuaj online, nivelin tuaj, orarin e mësimit dhe emrin e mësuesit tuaj. Përveç kësaj, me përfundimin e Testit të Vendosjes, do të keni akses në platformën e Mësimit elektronik të ESE-së pa pagesë. Kjo qasje do të jetë falas për kohëzgjatjen e kursit tuaj.

Çfarë përfshihet?

 • Testimi i Vendosjes
 • Materiali i kursit
 • Klasa Virtual Live me mësuesit tanë të kualifikuar
 • 2 mësime në ditë
 • Akses i plotë në platformën eLearning të ESE gjatë kursit
 • Detyrat e caktuara jashtë linje
 • Mundësia për të shtuar mësime private një me një
 • Hyrja në platformën eLearning për tre muaj pas datës tuaj të përfundimit të kursit
 • Certifikata ESE në fund të kursit tuaj

Cili është niveli juaj i anglishtes?

Mos u shqetësoni - ne do ta kuptojmë atë për ju. Para mbërritjes mund të bëni Testi i vendosjes në internet të ESE, i cili duhet të dorëzohet të paktën 14 ditë përpara se të filloni kursin tuaj. Përndryshe, stafi ynë akademik do t'ju kërkojë të uleni për një test të shkurtër vendosjeje në ditën tuaj të parë në shkollë. Kështu që ju jeni të garantuar të jeni në kursin që është niveli i duhur për ju.
Tabela e niveleve të anglishtes

Hapat tuaj të ardhshëm

 1. Plotësoni formularin e kërkimit më poshtë
 2. Ne do të konfirmojmë regjistrimin tuaj dhe do t'ju dërgojmë një lidhje për pagesa me kartë krediti
 3. Ne do t'ju dërgojmë të dhënat tuaja të hyrjes në mënyrë që të bëni testin tuaj të vendosjes në mënyrë që të vlerësojmë nivelin tuaj të saktë të anglishtes dhe t'ju caktojmë në një klasë në atë nivel. Testi i vendosjes duhet të bëhet të paktën 72 orë përpara datës së fillimit të kursit.
 4. Ne do të konfirmojmë datat dhe orët e fillimit për mësimet tuaja të para të gjuhës angleze, si dhe informacione të tjera të rëndësishme.

A jeni i interesuar për këtë kurs?

Bëni hapin tjetër dhe klikoni në butonin më poshtë për të marrë një vlerësim. Çmimet bazohen në kohëzgjatjen tuaj dhe mundësitë e akomodimit.