Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Opsioni i akomodimit

Strehim familjar

Qëndroni me një nga familjet tona pritëse të zgjedhura që ofrojnë një mirëseardhje të ngrohtë.

Bordi i plotë (Adoleshentë)

Gjysmëpransion (të rinjtë e rritur)

dhomë të përbashkët

Transporti ditor i ofruar për Shkollën ESE dhe aktivitetet (Adoleshentët)
Transporti i ofruar për aktivitetet

Fakte te shpejta

Grupmosha

Adoleshentët 13 - 17 vjeç
or

Të rinjtë e rritur 17 – 22 vjeç

i fjetur

Shared Room
(Gjatë sezonit të lartë, një familje nikoqire mund të presë deri në 4 studentë në të njëjtën kohë)

Bazë

Bordi i plotë

Monitorimi

Vëzhgimi në klasë

Datat

adoleshencë

Pranvera: 01.04.2023 15.04.2023-

Summer: 27.05.2023 02.09.2023-

Vjeshte: 30.09.2023 - 04.11.2023

Të rriturit e rinj
01.04.2023 04.11.2023-

Zbatohet orari i mbërritjes

13 - 14 vjeç: Kthimi në vendbanim deri në orën 23:00
15 - 17 vjeç: Kthimi në vendbanim nga mesnata (e diel deri të enjte) & 01:00 (të premte dhe të shtunë)
Praktikoni anglisht në sigurinë e një shtëpie

Të jetosh me një familje pritëse u ofron studentëve tanë mundësinë për të praktikuar anglisht jashtë shkollës në një mjedis të sigurt familjar.

Përveç që është i zhytur plotësisht në gjuhë dhe duke përfituar nga mundësitë jashtë klase për të mësuar anglisht, fëmija juaj do të përjetojë gjithashtu të jetojë në një shtëpi malteze dhe të mësojë për kulturën, ushqimin dhe traditat malteze nga dora e parë.

Ekipi ynë me përvojë i shërbimeve të akomodimit është përgjegjës për zgjedhjen e familjeve pritëse që mund t'u ofrojnë studentëve tanë një qëndrim mikpritës dhe të rehatshëm në Maltë. Nëpërmjet përzgjedhjes së kujdesshme të familjeve pritëse ESE, ne sigurojmë që adoleshentët tanë të jenë të sigurt, të rehatshëm dhe të trajtohen si një anëtar i familjes. Transporti i organizuar nga ESE ofrohet nga/në shkollë si dhe pika më e afërt e marrjes pas aktiviteteve të mbrëmjes.

A ju pëlqen ky opsion akomodimi?

Nëse jeni duke kërkuar zhytje të plotë në gjuhën angleze, zgjidhni Familja Familjare kur rezervoni kursin tuaj të gjuhës ESE.