Favicon i logos ESE

Mësoni anglisht në Maltë

Zbuloni ekselencën në mësimin e gjuhës në Shkollën Evropiane të Anglishtes

Na lejoni t'ju ndihmojmë të arrini qëllimet tuaja në gjuhën angleze!

Pse të zgjidhni ESE?

Ikona moderne e klasës

Vendndodhja e shkëlqyeshme e shkollës me pajisje moderne mësimore

E vendosur në qendër në St Julian me qasje të lehtë në plazhe, kafene, restorante dhe klube nate. Shkolla është plotësisht e pajisur me klasa të mëdha, moderne dhe të ndritshme të shpërndara në tre kate.   

Ikona e komunikimit

Qasja komunikuese komunikuese e përqendruar te studentët

ESE ka mbi 25 vjet përvojë mësimore për tu mburrur. Të gjithë mësuesit tanë janë folës amtare të gjuhës angleze ose të nivelit amtare. Përveç kësaj, ata mbajnë kualifikime profesionale të mësimdhënies.

Ikona e akomodimit

Akomodimi që i përshtatet të gjitha buxheteve

Ne ofrojmë një sërë opsionesh akomodimi që i përshtaten preferencave dhe buxhetit tuaj. Nga familjet pritëse deri tek apartamentet me ushqim me të gjitha komoditetet dhe komoditetin, qëndrimi i studentëve në B&B deri tek hotelet me katër yje, ka diçka për të gjithë.

Ikona e vlerës së Maltës së Shkollës Evropiane të Anglishtes

Vlera e parase €€€

Përfitoni nga çmimet e shkëlqyera të paketave të cilat përfshijnë kursin, akomodimin me objekte të shkëlqyera. Këto në thelb përfshijnë Wi-Fi, AC, pastrim javor, shërbime, transferime në aeroport, libër kursi dhe certifikatë. Shtojeni atë sigurimit dhe fluturimit për një lehtësi me një ndalesë.

Ikona 24/7

Shërbim i personalizuar - mbështetje studentore dhe mirëqenie 24/7

Stafi ynë mbështetës miqësor dhe profesional në zyrën e mirëqenies së shkollës janë në dispozicion ditë e natë për t'ju ndihmuar gjatë pushimeve tuaja të studimit në ESE. Për atë paqe të shtuar të mendjes, mirëqenia është gjithashtu në dispozicion 24/7 në pritjen e shkollës sonë dhe me telefon.

Aktivitetet e kohës së lirë

Koha e lirë argëtuese dhe emocionuese aktivitete për të gjitha moshat 

ESE ofron programe emocionuese, të bazuara në moshë dhe aktivitete sociale të cilat ndryshojnë nga një javë në tjetrën. Ekipi ynë i kohës së lirë me siguri do t'ju udhëzojë se çfarë të bëni dhe shihni kur jeni në Maltë. Na flisni për udhëtime të detyrueshme në Valletta, Gozo dhe më shumë.

Njihuni me shkollën tonë

Studioni në një mjedis modern dhe miqësor

WiFi

Pa pagesë Wi-Fi

Student Lounge

Rri kot Student

Kompjuter

Aksesi në kompjuter

Kafene

Mensë

Smartboard

Bordet inteligjente

Tarracë

Tarracat studentore

Merr një turne virtual i ESE.

Çfarë thonë studentët tanë për ne

Akreditimet ESE - EAQUALS, IALC, Quality English, ELT Council, Trinity, CEN, IATA, Feltom, MSA, NCC, Alto

Shkolla e Gjuhës Angleze shumë e akredituar

Lista jonë e gjatë e akreditimeve tregon njohjen e angazhimit tonë ndaj cilësisë dhe standardeve të larta në të gjitha shërbimet që ne ofrojmë në ESE.

AKOMODIMI ESE

Një gamë e gjerë opsionesh që i përshtaten preferencave dhe buxhetit tuaj

Ne ofrojmë qëndrim ESE, apartamente vetë-hotelierike, Familjet pritëse dhe hotele me tre dhe katër yje.

Shkolla Evropiane e Anglishtes Malta

Resorti Salini

I ndodhur në një shpat të butë me pamje të hapur të Detit Mesdhe dhe ambiente të ndryshme duke përfshirë pishina të brendshme dhe të jashtme, banjë, sauna, palestër dhe më shumë.

Rreth këtij hoteli »

Ku Jemi Ne

Shkolla Evropiane e Anglishtes


Avenue Paceville,
St Julian's STJ3103
Maltë