Мова веб-сайту

Політика конфіденційності

Ми поважаємо вашу конфіденційність і ми прагнемо захистити ваші персональні дані.

Ласкаво просимо Повідомлення про політику конфіденційності Європейської школи англійської мови

Ми поважаємо вашу конфіденційність і ми прагнемо захистити ваші персональні дані. Це повідомлення про конфіденційність повідомляє вас про те, як ми доглядаємо за вашими особистими даними під час відвідування нашого веб-сайту (незалежно від того, звідки ви його відвідуєте), а також про ваші права на конфіденційність та те, як закон захищає вас.

 

Мета цього Політики конфіденційності

Це повідомлення про конфіденційність має на меті надати вам інформацію про те, як ми збираємо та обробляємо ваші персональні дані під час використання вами цього веб-сайту, включаючи будь-які дані, які ви можете надати через цей веб-сайт, коли ви підписуєтесь на нашу розсилку або купуєте продукт або послугу.
Цей веб-сайт не призначений для дітей, і ми свідомо не збираємо дані, що стосуються дітей.
Важливо, щоб ви прочитали це повідомлення про конфіденційність разом з будь-яким іншим повідомленням про конфіденційність або повідомленням про чесну обробку, яке ми можемо надати у конкретних випадках, коли ми збираємо або обробляємо про вас особисті дані, щоб ви були в повній мірі в курсі того, як і чому ми використовуємо ваші дані . Це повідомлення про конфіденційність доповнює інші сповіщення і не має на меті їх замінити.

 

контролер

Європейська школа англійської мови є контролером та відповідальним за ваші персональні дані.
Якщо у вас є які-небудь запитання щодо цього повідомлення про конфіденційність, включаючи запити щодо здійснення ваших законних прав, будь ласка Зв'яжіться з нами використовуючи деталі, викладені нижче.

 

Контактні дані

Ми маємо на увазі Європейська школа англійської мови Limited, компанія, зареєстрована на Мальті з номером компанії C19714.
Ви можете написати нам в Європейській школі англійської мови, будівля ESE, Paceville Avenue, St Julians, STJ 3103, Мальта. Наш зареєстрований номер ПДВ - MT 1447 6227.
Ви також можете зв’язатися з нами електронною поштою study@ese-edu.com.
Ви маєте право подати скаргу в будь-який час до Управління уповноваженого з питань інформації та захисту даних (IDPC), мальтійського наглядового органу з питань захисту даних (https://idpc.org.mt/). Однак ми були б вдячні за можливість вирішити ваші проблеми до того, як ви звернетесь до IDPC, тому, будь ласка, зв'яжіться з нами в першу чергу.

 
Зміни до Повідомлення про конфіденційність та Ваш обов'язок інформувати нас про зміни

У цьому повідомленні про конфіденційність викладено більшість Ваших прав, що містяться в Загальних правилах захисту даних ЄС (GDPR), що діють з 25 травня 2018 року.
Важливо, щоб особисті дані, які ми зберігаємо про вас, були точні та актуальні. Будь ласка, повідомляйте нас, якщо ваші особисті дані змінюються під час спілкування з нами.

 

Сторонні посилання

Цей веб-сайт може містити посилання на сторонні веб-сайти, плагіни та програми. Натискання цих посилань або включення цих з'єднань може дозволити стороннім особам збирати або обмінюватися даними про вас. Ми не контролюємо ці сторонні веб-сайти та не несемо відповідальності за їх заяви про конфіденційність. Коли ви виходите з нашого веб-сайту, радимо вам ознайомитись із повідомленням про конфіденційність кожного веб-сайту, який ви відвідуєте.

 

Дані, які ми збираємо про вас

Особисті дані або особиста інформація - це будь-яка інформація про особу, з якої ця особа може бути ідентифікована. Вона не включає дані, у яких ідентифікація була видалена (анонімні дані).
Ми можемо збирати, використовувати, зберігати та передавати різні види персональних даних про вас, які ми згрупували наступним чином:

  • Дані про особу включають ім’я, прізвище, ім’я користувача чи подібний ідентифікатор, сімейний стан, звання, дату народження та стать.
  • Контактні дані включають адресу виставлення рахунку, адресу доставки, адресу електронної пошти та номери телефонів.
  • Фінансові дані включають дані банківського рахунку та платіжної картки.
  • Дані про транзакції включають інформацію про платежі вам та від вас, а також інші деталі продуктів та послуг, які ви придбали у нас.
  • Технічні дані включають адресу Інтернет-протоколу (IP), дані для входу, тип і версію браузера, налаштування та розташування часового поясу, типи та версії плагінів браузера, операційну систему та платформу та інші технології на пристроях, якими ви користуєтесь для доступу до цього веб-сайту.
  • Дані профілю включають будь-яке ім’я користувача та пароль, покупки чи замовлення, зроблені вами, ваші інтереси, уподобання, відгуки та відповіді на опитування.
  • Дані про використання включають інформацію про те, як ви використовуєте наш веб-сайт, продукти та послуги.
  • Дані маркетингу та комунікацій включають ваші уподобання щодо отримання маркетингу від нас та наших третіх сторін та ваші комунікаційні уподобання.

Ми також збираємо, використовуємо та обмінюємо зведені дані, такі як статистичні або демографічні дані, для будь-яких цілей. Сукупні дані можуть бути отримані з ваших особистих даних, але не вважаються персональними даними закону, оскільки ці дані прямо чи опосередковано не показують вашу особу. Наприклад, ми можемо об'єднувати ваші дані користування, щоб обчислити відсоток користувачів, які мають доступ до певної функції веб-сайту. Однак, якщо ми об'єднуємо або об'єднуємо зведені дані з вашими особистими даними, щоб вони могли прямо чи опосередковано ідентифікувати вас, ми розглядаємо об'єднані дані як особисті дані, які будуть використовуватися відповідно до цього повідомлення про конфіденційність.

Ми не збираємо про вас жодних спеціальних категорій персональних даних (сюди входять дані про вашу расу чи етнічну приналежність, релігійні чи філософські переконання, статеве життя, сексуальну орієнтацію, політичні думки, членство в профспілках, інформацію про ваше здоров’я та генетичні та біометричні дані) . Також ми не збираємо жодної інформації про кримінальні засудження та правопорушення.

 

Якщо Ви не надаєте особисті дані

Якщо нам потрібно збирати особисті дані згідно із законом або відповідно до умов договору, який ми маємо з вами, і ви не надаєте ці дані за запитом, ми можемо не мати можливості виконувати контракт, який ми маємо або намагаємося укласти з вами (наприклад, щоб забезпечити вас товарами або послугами). У цьому випадку нам, можливо, доведеться скасувати продукт чи послугу, яку ви маєте у нас, але ми сповістимо вас, якщо це буде справжнім часом.

 

Як збираються ваші особисті дані?

Ми використовуємо різні методи для збору даних від вас і про вас, у тому числі за допомогою: Прямих взаємодій. Ви можете надати нам свої особисті дані, контактні та фінансові дані, заповнивши форми або переписавшись з нами поштою, телефоном, електронною поштою або іншим способом. Сюди входять особисті дані, які ви надаєте, коли:

  • подати заявку на наші товари або послуги;
  • створити обліковий запис на нашому веб-сайті;
  • попросіть надіслати вам маркетинг;
  • увійти в акцію або опитування; або
  • дайте нам якийсь відгук.
  • Автоматизовані технології або взаємодії. Під час взаємодії з нашим веб-сайтом ми можемо автоматично збирати Технічні дані про ваше обладнання, дії та шаблони перегляду. Ми збираємо ці персональні дані за допомогою файлів cookie, журналів сервера та інших подібних технологій. Ми також можемо отримати Технічні дані про вас, якщо ви відвідуєте інші веб-сайти, що використовують наші файли cookie.

 

Як ми використовуємо ваші особисті дані

Ми будемо використовувати ваші особисті дані лише тоді, коли нам це дозволено. Найчастіше ми будемо використовувати ваші особисті дані в наступних випадках:

  • Там, де нам потрібно виконати контракт, який ми збираємось укласти або уклали з вами.
  • Там, де це необхідно для наших законних інтересів (або інтересів третьої сторони), і ваші інтереси та основні права не перевершують ці інтереси.
  • Там, де нам потрібно дотримуватись юридичного чи нормативного зобов’язання.

Як правило, ми не покладаємося на згоду як юридичну основу для обробки ваших персональних даних, крім випадків, коли ми надсилаємо вам прямі маркетингові повідомлення третіх сторін електронною поштою або текстовим повідомленням. Ви маєте право в будь-який час відкликати згоду на маркетинг, зв’язавшись з нами на нашому сайті Контактна сторінка або електронною поштою study@ese-edu.com.

 
Цілі, для яких ми будемо використовувати ваші особисті дані

Нижче ми виклали опис усіх способів, якими ми плануємо використовувати ваші персональні дані, а також на яку правову базу ми покладаємось. Ми також визначили, якими є наші законні інтереси, де це доречно.
Зауважте, що ми можемо обробляти ваші персональні дані більш ніж на одній законній основі, залежно від конкретної мети, для якої ми використовуємо ваші дані. Будь ласка, зв'яжіться з нами на нашому Контактна сторінка або електронною поштою study@ese-edu.com якщо вам потрібні подробиці про конкретну правову підставу, на яку ми покладаємось для обробки ваших персональних даних, якщо в таблиці нижче наведено кілька підстав.

МЕТА / ДІЯЛЬНІСТЬ

ТИП ДАНИХ

ЗАКОНОДАВНА ОСНОВА ОБРОБКИ
Включаючи ОСНОВУ ЗАКОННИХ ІНТЕРЕСІВ

МЕТА / ДІЯЛЬНІСТЬ

Зареєструвати Вас як нового клієнта

ТИП ДАНИХ

Особистість
Контакти

ЗАКОНОДАВНА ОСНОВА ОБРОБКИ
Включаючи ОСНОВУ ЗАКОННИХ ІНТЕРЕСІВ

Виконання договору з вами

МЕТА / ДІЯЛЬНІСТЬ

Для обробки та доставки вашого замовлення в тому числі
Керуйте платежами, зборами та платежами
Збирайте та повертайте заборгованість перед нами

ТИП ДАНИХ

Ідентифікаційний контакт Фінансові операції Маркетинг та комунікації

ЗАКОНОДАВНА ОСНОВА ОБРОБКИ
Включаючи ОСНОВУ ЗАКОННИХ ІНТЕРЕСІВ

Виконання договору з вами

Необхідно для наших законних інтересів (для стягнення заборгованості, яка належить нам)

МЕТА / ДІЯЛЬНІСТЬ

Для управління нашими відносинами з вами, які включатимуть:
Повідомляти вас про зміни наших умов або політики конфіденційності
Прохання залишити відгук або взяти участь в опитуванні

ТИП ДАНИХ

Особистість
Контакти
профіль
Маркетинг та комунікації

ЗАКОНОДАВНА ОСНОВА ОБРОБКИ
Включаючи ОСНОВУ ЗАКОННИХ ІНТЕРЕСІВ

Виконання договору з вами
Необхідно виконувати юридичне зобов'язання
Необхідно для наших законних інтересів (для постійного оновлення нашої документації та вивчення того, як клієнти використовують наші продукти / послуги)

МЕТА / ДІЯЛЬНІСТЬ

Для адміністрування та захисту нашого бізнесу та цього веб-сайту (включаючи усунення несправностей, аналіз даних, тестування, обслуговування системи, підтримку, звітування та розміщення даних)

ТИП ДАНИХ

Особистість
Контакти
технічний

ЗАКОНОДАВНА ОСНОВА ОБРОБКИ
Включаючи ОСНОВУ ЗАКОННИХ ІНТЕРЕСІВ

Необхідно для наших законних інтересів (для ведення нашого бізнесу, надання адміністративних та ІТ-послуг, мережевої безпеки, для запобігання шахрайству та в контексті реорганізації бізнесу або реструктуризації групи)
Необхідно виконувати юридичне зобов'язання

МЕТА / ДІЯЛЬНІСТЬ

Використовувати аналітику даних для покращення нашого веб-сайту, продуктів / послуг, маркетингу, відносин із клієнтами та досвіду

ТИП ДАНИХ

технічний
Використання

ЗАКОНОДАВНА ОСНОВА ОБРОБКИ
Включаючи ОСНОВУ ЗАКОННИХ ІНТЕРЕСІВ

Необхідно для наших законних інтересів (визначити типи клієнтів для наших продуктів та послуг, постійно оновлювати та актуалізувати наш веб-сайт, розвивати наш бізнес та інформувати про нашу маркетингову стратегію)

МЕТА / ДІЯЛЬНІСТЬ

Вносити вам пропозиції та рекомендації щодо товарів чи послуг, які можуть вас зацікавити

ТИП ДАНИХ

Особистість
Контакти
технічний
Використання
профіль

ЗАКОНОДАВНА ОСНОВА ОБРОБКИ
Включаючи ОСНОВУ ЗАКОННИХ ІНТЕРЕСІВ

Необхідно для наших законних інтересів (для розвитку наших продуктів / послуг та розвитку нашого бізнесу

маркетинг

Ми прагнемо надати вам вибір щодо певного використання персональних даних, особливо щодо маркетингу та реклами.
Ми можемо використовувати ваші ідентифікаційні дані, контактні дані, технічні дані, дані про використання та дані профілю, щоб створити представлення того, що ми думаємо, вам може знадобитися або потрібно, або що може вас зацікавити. Саме тому ми вирішуємо, які продукти, послуги та пропозиції можуть бути для вас актуальними (ми називаємо цей маркетинг).
Ви отримаєте від нас маркетингові повідомлення, якщо ви запитували інформацію у нас або купували у нас товари чи послуги [або якщо ви надавали нам свої дані в інший час, і в кожному випадку ви не відмовлялися від отримання цього маркетингу .
Ми отримаємо вашу явну згоду на згоду, перш ніж ділитися вашими персональними даними з будь-якою компанією, що не входить до нашої групи компаній, з маркетинговою метою.

 

 
Відмова відмови

Ви можете попросити нас або третіх осіб припинити надсилання вам маркетингових повідомлень у будь-який час, зв’язавшись із нами в будь-який час.
Якщо ви відмовляєтесь від отримання цих маркетингових повідомлень, це не стосуватиметься персональних даних, що надаються нам в результаті придбання продукту / послуги, реєстрації гарантії, досвіду продукту / послуги або інших операцій.

 

 
Кукi

Ви можете налаштувати свій браузер на відмову від усіх або деяких файлів cookie браузера, або попереджати вас, коли веб-сайти встановлюють файли cookie або отримують доступ до них. Якщо ви відключите або відхилите файли cookie, зверніть увагу, що деякі частини цього веб-сайту можуть стати недоступними або не працювати належним чином.

 

 
Зміна цілі

Ми використовуватимемо ваші персональні дані лише в тих цілях, для яких ми їх зібрали, за винятком випадків, коли ми обґрунтовано вважаємо, що нам потрібно використовувати їх з іншої причини, і ця причина сумісна з початковою метою. Якщо ви хочете отримати пояснення щодо того, як обробка для нової мети сумісна з початковою метою, будь ласка, зв’яжіться з нами.
Якщо нам потрібно використовувати ваші особисті дані для незв'язаних цілей, ми повідомимо вас, і ми пояснимо юридичну основу, яка дозволяє нам це зробити.
Будь-ласка, майте на увазі, що ми можемо обробляти ваші особисті дані без вашого відома або згоди відповідно до вищезазначених правил, якщо це вимагається або дозволено законом.

 

 
Розголошення Ваших персональних даних

Ми не будемо розголошувати ваші персональні дані третім особам без вашої конкретної згоди, якщо:
Ми зобов’язані це робити за законом; або
Де ми вирішимо продати, передати або об’єднати частини нашого бізнесу чи наших активів.
Як варіант, ми можемо прагнути придбати інші підприємства або об’єднатися з ними. Якщо в нашому бізнесі відбудеться зміна, то нові власники можуть використовувати ваші персональні дані так само, як зазначено в цьому повідомленні про конфіденційність.
Ми вимагаємо від усіх третіх сторін поважати безпеку ваших особистих даних та розглядати її відповідно до закону. Ми не дозволяємо нашим стороннім сервісним службам використовувати ваші особисті дані у своїх власних цілях і дозволяємо їм обробляти ваші особисті дані лише з певними цілями та відповідно до наших інструкцій.

 

 
Міжнародні трансфери

Ми не передаємо ваші персональні дані за межі Європейського економічного простору (ЄЕЗ).

 

 
Безпека даних

Ми запровадили належні заходи безпеки, щоб ваші особисті дані не випадково не втрачались, не використовувались або не доступними, не змінювались та не розкривались. Крім того, ми обмежуємо доступ до вашої особистої інформації тим працівникам, агентам, підрядникам та іншим третім особам, які мають ділову компанію. Вони оброблятимуть ваші особисті дані лише згідно з нашими вказівками, і на них поширюється конфіденційність.
Ми запровадили процедури для вирішення будь-яких підозрюваних у порушенні персональних даних і повідомимо вас та будь-якого регулюючого органу про порушення, якщо ми цього вимагаємо на законних підставах.

 

 
Збереження даних

СКІЛЬКО ДО ВИ ВИКОРИСТОВУВАТИ МОЇ ОСОБИСТІ ДАНІ?
Ми зберігатимемо ваші особисті дані лише настільки, наскільки це необхідно для виконання цілей, які ми його збирали, в тому числі для виконання будь-яких юридичних, облікових або звітних вимог.
Для визначення відповідного періоду зберігання персональних даних ми розглядаємо кількість, характер та чутливість персональних даних, потенційний ризик заподіяння шкоди від несанкціонованого використання чи розголошення ваших особистих даних, цілі, за якими ми обробляємо ваші особисті дані, а також чи ми можемо досягти цих цілей за допомогою інших засобів та відповідних юридичних вимог.
За законом ми повинні зберігати основну інформацію про наших клієнтів (включаючи контактні дані, особисті дані, фінансові дані та дані про операції) протягом шести років після того, як вони перестануть бути клієнтами для цілей оподаткування.
За деяких обставин ви можете попросити нас видалити ваші дані: див. [Запит на видалення] нижче для отримання додаткової інформації.
За деяких обставин ми можемо анонімізувати Ваші особисті дані (щоб вони більше не були пов'язані з вами) для наукових досліджень або статистичних цілей, в цьому випадку ми можемо використовувати цю інформацію без обмежень без попередження.

 

 
Ваші юридичні права

За певних обставин ви маєте права згідно із законодавством про захист даних стосовно ваших персональних даних. Клацніть на посилання нижче, щоб дізнатись більше про ці права:

  • Попросіть виправлення ваших персональних даних
  • Попросіть видалити ваші персональні дані
  • Заперечуємо проти обробки ваших персональних даних
  • Подати запит на обмеження обробки ваших персональних даних
  • Подати запит на передачу ваших персональних даних
  • Право на відкликання згоди

Якщо ви хочете скористатися будь-яким з вищезазначених прав, будь ласка, будь-ласка зв'яжіться з нами (study@ese-edu.com).
Вам не доведеться платити збір за доступ до ваших персональних даних (або за використання будь-яких інших прав). Однак ми можемо стягувати розумну плату, якщо ваш запит є явно необґрунтованим, повторюваним або надмірним. Як варіант, ми можемо відмовити у виконанні вашого запиту за таких обставин.
Нам, можливо, буде потрібно запитати певну інформацію від вас, щоб ми могли підтвердити вашу особу та забезпечити ваше право на доступ до ваших особистих даних (або для здійснення будь-яких інших ваших прав). Це запобіжний захід для забезпечення того, щоб особисті дані не розкривались жодній особі, яка не має права отримувати її. Ми також можемо зв'язатися з вами, щоб попросити вас отримати додаткову інформацію щодо вашого запиту, щоб прискорити нашу відповідь.
Ми намагаємося відповісти на всі законні запити протягом одного місяця. Іноді це може зайняти нас більше місяця, якщо ваш запит є особливо складним або ви зробили ряд запитів. У цьому випадку ми повідомлятимемо вас про це та оновлюємо вас.

 
Ваші юридичні права

Ви маєте право:
Запитуйте доступ до своїх персональних даних (загальновідомий як "запит на доступ суб'єкта даних"). Це дозволяє вам отримати копію персональних даних, які ми зберігаємо про вас, і перевірити, чи ми обробляємо їх законно.
Попросіть виправити особисті дані, які ми маємо про вас. Це дає змогу виправити будь-які неповні або неточні дані, які ми маємо про вас, хоча нам може знадобитися перевірити точність нових даних, які ви нам надаєте.
Попросіть видалити ваші персональні дані. Це дозволяє вам попросити нас видалити або видалити персональні дані, якщо немає поважних причин для того, щоб ми продовжували їх обробляти. Ви також маєте право вимагати від нас видалення або видалення ваших персональних даних там, де ви успішно скористалися своїм правом заперечити проти обробки (див. Нижче), де ми могли обробити вашу інформацію незаконно або де нам потрібно стерти ваші дотримуватися місцевого законодавства. Однак зауважте, що ми не завжди можемо виконати ваш запит на видалення з конкретних юридичних причин, про які ми повідомимо вас, якщо це можливо, під час вашого запиту.
Заперечуємо проти обробки Ваших персональних даних, коли ми покладаємось на законний інтерес (або інтереси третьої сторони), і є щось у Вашій конкретній ситуації, що змушує Вас заперечити проти обробки на цій підставі, оскільки Ви вважаєте, що це впливає на Ваші основні права і свободи. Ви також маєте право заперечити, де ми обробляємо ваші персональні дані для цілей прямого маркетингу. У деяких випадках ми можемо продемонструвати, що маємо вагомі законні підстави обробляти вашу інформацію, що перекриває ваші права та свободи.
Подати запит на обмеження обробки ваших персональних даних. Це дозволяє вам попросити нас призупинити обробку ваших персональних даних у таких сценаріях: (а) якщо ви хочете, щоб ми встановили точність даних; (b) якщо використання нами даних є незаконним, але ви не хочете, щоб ми їх стерли; (c) де вам потрібно, щоб ми зберігали дані, навіть якщо ми більше не потребуємо їх, як це вам потрібно для встановлення, здійснення або захисту юридичних вимог; або (d) ви заперечували проти того, щоб ми використовували ваші дані, але нам потрібно перевірити, чи є у нас вищі законні підстави для їх використання.
Попросіть про передачу ваших персональних даних вам або третій стороні. Ми надамо вам або третій стороні, яку ви обрали, ваші персональні дані у структурованому, загальновживаному, машиночитаному форматі. Зверніть увагу, що це право поширюється лише на автоматизовану інформацію, яку ви спочатку дали нам згоду на використання, або де ми використовували цю інформацію для виконання з вами контракту.
Відкликати згоду в будь-який час, коли ми покладаємось на згоду на обробку ваших персональних даних. Однак це не вплине на законність будь-якої обробки, проведеної до того, як Ви відкличете свою згоду. Якщо ви відкличете свою згоду, ми не зможемо надати вам певні товари чи послуги. Ми повідомимо вас, якщо це так, коли ви відкликаєте свою згоду.

 
глосарій

Законний інтерес означає зацікавленість нашого бізнесу у веденні та управлінні нашим бізнесом, щоб ми могли надати Вам найкращий сервіс / продукт та найкращий та найбезпечніший досвід. Ми обов’язково враховуємо та балансуємо будь-який потенційний вплив на вас (як позитивний, так і негативний) та ваші права, перш ніж обробляти ваші персональні дані для наших законних інтересів. Ми не використовуємо ваші персональні дані для діяльності, де наші інтереси перекриваються впливом на вас (якщо ми не маємо вашої згоди або якщо це іншим чином не вимагається чи дозволено законом). Ви можете отримати додаткову інформацію про те, як ми оцінюємо наші законні інтереси щодо будь-якого потенційного впливу на вас стосовно конкретної діяльності, зв’язавшись з нами
Виконання контракту означає обробку ваших даних там, де це необхідно для виконання контракту, учасником якого ви є, або для вжиття заходів на ваш запит перед укладанням такого контракту.
Виконання юридичних чи регулятивних зобов’язань означає обробку ваших персональних даних там, де це необхідно для дотримання юридичного чи регуляторного зобов’язання, на яке ми поширюємось.

 
Треті сторони

Постачальники послуг, що виконують функції процесорів, які надають послуги ІТ та адміністрування систем.
Професійні консультанти, які виконують функції процесорів або спільних контролерів, включаючи юристів, банкірів, аудиторів та страховиків, які надають банківські, юридичні, страхові та бухгалтерські послуги.
Доходи та митниця, регуляторні органи та інші органи, які вимагають звітування про діяльність з обробки за певних обставин.

 

 
Файли cookie та інші технології, якими ми користуємось

Ми використовуємо файли cookie та / або подібні технології для аналізу поведінки клієнтів, адміністрування веб-сайту, відстеження руху користувачів та збору інформації про користувачів. Це робиться для того, щоб персоналізувати та покращити ваш досвід роботи з нами.
Файл cookie - це крихітний текстовий файл, що зберігається на вашому комп'ютері. Файли cookie зберігають інформацію, яка допомагає створювати сайти. Тільки ми можемо отримати доступ до файлів cookie, створених на нашому веб-сайті. Ви можете контролювати свої файли cookie на рівні браузера. Вибір відключення файлів cookie може перешкоджати використанню певних функцій.

 
Ми використовуємо файли cookie для наступних цілей

Необхідні файли cookie - ці файли потрібні для того, щоб ви могли використовувати деякі важливі функції на нашому веб-сайті, такі як вхід. Ці файли cookie не збирають жодної особистої інформації.
Функціональні файли cookie - ці файли cookie забезпечують функціональність, яка робить використання нашої послуги більш зручним та робить можливим надання більш персоналізованих функцій. Наприклад, вони можуть запам’ятати ваше ім’я та електронну пошту у формах коментарів, тому вам не доведеться повторно вводити цю інформацію наступного разу, коли коментуєте.
Файли cookie Analytics - ці файли використовуються для відстеження використання та продуктивності нашого веб-сайту та служб
Рекламні файли cookie - ці файли cookie використовуються для розміщення реклами, яка стосується Вас та Ваших інтересів. Крім того, вони використовуються для обмеження кількості переглядів реклами.

Зазвичай вони розміщуються на веб-сайті в рекламних мережах з дозволу оператора веб-сайту. Ці файли cookie пам’ятають, що ви відвідували веб-сайт, і ця інформація передається іншим організаціям, таким як рекламодавці. Часто цільові або рекламні файли cookie будуть пов'язані з функціональністю сайту, наданими іншою організацією.

Ви можете видалити файли cookie, що зберігаються на вашому комп'ютері, за допомогою параметрів веб-переглядача. Крім того, ви можете керувати деякими файлами cookie 3, використовуючи платформу для підвищення конфіденційності, таку як optout.aboutads.info  or  youronlinechoices.com. Для отримання додаткової інформації про кукі, відвідайте allaboutcookies.org.
Ми використовуємо Google Analytics для вимірювання трафіку на нашому веб-сайті. Google має свою політику конфіденційності, яку ви можете переглянути тут. Якщо ви хочете відмовитись від відстеження за допомогою Google Analytics, відвідайте Сторінка відмови від Google Analytics.

 
Контактна інформація

Наглядовий орган
E-mail: Commissioner.dataprotection@gov.mt
Телефон: + 356 2328 7100

 
Зміни до цієї Політики конфіденційності

Ми залишаємо за собою право вносити зміни до цієї Політики конфіденційності.
Була внесена остання зміна Травень 15, 2018.

Веб-сайт, створений Максом Допфмером у 2020 році.