Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

NILE Malta - Kursi CELTA

Kursi CELTA tani është i disponueshëm në ESE!

Certifikata e Kembrixhit në mësimdhënien e gjuhës angleze për folësit e gjuhëve të tjera (CELTA) është më në fund në dispozicion në ESE!

 

Ky kurs do t'ju ndihmojë të zhvilloni aftësitë e nevojshme për të mësuar anglisht si gjuhë e huaj.

 

Për të aplikuar ndiqni procedurën siç tregohet MËPOSHTME.

€1800

Kthyhet nëse plotësohen disa kritere

TI DO T 

 • Përvojë pune në një mjedis profesional
 • Reflektoni mbi aftësitë tuaja të mësimdhënies
 • Arritja e një çmimi prestigjioz në mësimdhënien e gjuhës angleze
 • Analizoni aftësitë gjuhësore dhe gjuhësore

Ndani këtë faqe

Çfarë është kursi CELTA?

Kursi i Certifikatës së Kembrixhit në mësimdhënien e gjuhës angleze për folësit e gjuhëve të tjera (CELTA) do t'ju ndihmojë të zhvilloni aftësitë e nevojshme për të mësuar anglisht si gjuhë e huaj.

Kualifikimi CELTA jepet nga Cambridge English e cila është pjesë e Universitetit të Kembrixhit. CELTA është kualifikimi TEFL më i njohur në botë.

 

Ju mund ta fitoni këtë kualifikim përmes NILE në ESE, Maltë si një kurs me modalitet të përzier. Ky kurs i përzier ofron mundësinë për të studiuar në internet si dhe për të mësuar studentë nga e gjithë bota ballë për ballë. Si praktikant, do të keni akses të plotë në burimet e NILE dhe mbështetjen e tutorizimit. Ju do të punoni në një mjedis profesional me kolegët tuaj, si dhe me tutorët tuaj CELTA.

Gjatë sesioneve hyrëse do të eksploroni se si funksionon gjuha angleze si dhe do të mësoni rreth metodologjive të mësimdhënies.

 

Do të ketë gjithashtu praktikë mësimore, ku do të eksperimentoni dhe shfrytëzoni atë që jeni ekspozuar gjatë sesioneve të hyrjes. Pas çdo sesioni të praktikës mësimore, do të merrni komente të hollësishme për performancën tuaj dhe planifikimin e mësimit. Ju gjithashtu do të keni mundësinë të reflektoni dhe komentoni përvojën tuaj në klasë përmes vëzhgimit të mësuesve me përvojë.

Vlerësim

Nuk ka asnjë vlerësim përfundimtar, pasi kandidatët vlerësohen vazhdimisht gjatë gjithë kursit përmes detyrave tuaja me shkrim si dhe praktikave të mësimdhënies. Një vlerësues i jashtëm caktohet nga Kembrixhi për të moderuar kursin. Përfundimi i kursit nuk garanton dhënien e certifikatës CELTA. Marrja e Certifikatës kërkon notë kaluese si në detyrat me shkrim ashtu edhe në praktikat e mësimdhënies. Ka tre nota kaluese: Kalimi A, Kalimi B dhe Kalimi.

Procesi i aplikimit

Zbatohen Kushtet dhe Kushtet

Pas plotësimit të formularit, do t'ju kërkohet të plotësoni një detyrë aplikimi e cila fokusohet në analizën e gjuhës dhe përvojën e mësimdhënies/mësimit të gjuhës. Më pas do të organizojmë një intervistë ose personalisht ose nëpërmjet Zoom.

Kursi juaj me një shikim

Lokacioni

Online dhe në ESE, Maltë

niveli i gjuhës

C1 / C2

Datat e Gara

14.10.2024 - 03.12.2024

MIN. Madhësia e klasës

10

certifikatë

Kembrixh CELTA

Kohëzgjatja e kursit

8 javë

mosha minimale

18 vjet

Çfarë tjetër përfshihet në kursin tuaj?

Ikona e materialeve të kursit

Kurs i udhëhequr nga tutori

Ikona e të mësuarit elektronik

Shumë ndërveprues me mësimdhënien e drejtpërdrejtë

Ikona e librit

Biblioteka e specializuar ELT

Ikona e certifikatës

Akredituar nga AQUEDUTO

ESE Maltë
 • Ballë për ballë në shkollë nga data 14.10.2024 – 25.10.2024 (e hënë – e premte 9:5 – 30:XNUMX)
 • Online nga data 29.10.2024 – 03.12.2024 çdo të martë, të enjte dhe të shtunë 
 • 6 orë praktikë mësimore dhe reagime
 • 6 orë vëzhgim në klasë
 • Rreth 50 orë sesione praktike të dhënash mbi metodologjinë, ndërgjegjësimin gjuhësor, fonologjinë dhe zhvillimin profesional
 • Rreth 20 orë përgatitje mësimore, fillimisht e mbikëqyrur nga tutorët e kursit
 • 4 detyrë me shkrim
 • Të paktën një tutorial privat
 • Të kuptuarit e marrëdhënies ndërmjet nxënësit, mësuesit dhe kontekstit të mësimdhënies/të nxënit
 • Analiza gjuhësore, ndërgjegjësimi dhe aftësitë
 • Planifikimi i mësimeve efektive për të rriturit dhe përdorimi i burimeve dhe materialeve

SHËNIM: Seancat e hyrjes dhe praktika mësimore do të zhvillohen si në internet ashtu edhe ballë për ballë. Më shumë detaje TBA.

Të interesuar për këtë kurs?

 1. Klikoni këtu për të shkarkuar formularin e aplikimit.
 2. Plotësoni formularin.
 3. Dërgo formularin e plotësuar në: [email mbrojtur]