European School of English Malta Salini Hotel Resort

Vendbanimi Junior Camp

Një hotel me 4 yje vetëm 20 minuta larg nga Shkolla Kryesore ESE.

 

 

Strehim i rehatshëm për të rinjtë në Maltë

 

Ne presim nxënësit tanë të rinj të moshës 8-10 dhe studentët adoleshentë të moshës 11–13 në Resortin me 4 yje Salini, në pronësi dhe drejtuar nga Claret Group. Resorti Salini është 10 minuta larg me makinë / autobus nga shkolla kryesore ESE në Paceville. Studentët flenë në dhoma me 4 shtretër plotësisht të kondicionuar me dhoma me pamje nga deti ose fshati. Përveç kësaj, studentët do të kenë përdorim ekskluziv të një pishine prej 600 metrash katrorë, një fushë tenisi dhe fushë futbolli / volejbolli / basketbolli, sallë pritjeje për studentë dhe zonë relaksimi. Klasat e shkollimit për studentët tanë Junior Camp mbahen në Salini Resort. Adoleshentët që jetojnë me familje pritëse ose që qëndrojnë në strehim të tjerë ESE mund të bashkohen me studentët tanë të Junior Camp për kurse angleze të mbajtura në një nga shkollat ​​tona aneks.