Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Mini Klasa e Përgjithshme Angleze 30

Klasa më të vogla duke ju dhënë më shumë vëmendje individuale në një mjedis për më shumë ndërveprime me mësuesin tuaj dhe shokët e klasës.

€435

çmimi fillestar

në javë

Në grupe të vogla me maksimum 6 pjesëmarrës ose më pak, ju përmirësoni nivelin tuaj të përgjithshëm të anglishtes në 4 aftësitë kryesore gjuhësore (të folurit, të dëgjuarit, të lexuarit dhe të shkruarit), të zgjeroni fjalorin tuaj, të përmirësoni gramatikën dhe shqiptimin tuaj ndërsa diskutoni tema që janë stimuluese dhe relevante për botën moderne.

Si student i Mini Class, ju përfitoni nga më shumë vëmendje individuale nga mësuesi juaj dhe më shumë mundësi për të folur dhe ndërvepruar me shokët tuaj të klasës shumëkombëshe për t'ju ndihmuar të zhvilloni besim dhe rrjedhshmëri më të madhe. Një madhësi më e vogël e klasës do të thotë që ju do të shijoni reagime më të personalizuara për prodhimin tuaj gjuhësor.

TI DO T 

  • flas më rrjedhshëm
  • lexoni në mënyrë më efikase
  • përmirësoni aftësitë tuaja të dëgjimit
  • zgjeroni fjalorin tuaj
  • merrni më shumë vëmendje personale

Ndani këtë faqe

Fakte te shpejta

Niveli i hyrjes

Starter +

Mosha minimale

18 vjet

Kohëzgjatja e kursit

Minimumi 1 javë

Data e fillimit

Çdo të hënë

Madhësia e klasës

Maksimumi 6 Studentë

Mësimet / javë

30 mësime në javë (22.5 orë)

Orar

Orari në të djathtë është tipik për kursin Mini Class 30. Mësimet janë të gjata 45 minuta.
Orari i shkollës evropiane të anglishtes Malta Miniclass 30

* ky orar ndryshon në një festë publike në Malteze

A është ky kurs për ju?

Mini Class 30 është i popullarizuar me studentë më të pjekur të cilët preferojnë klasa më të vogla dhe më shumë vëmendje. Mësimet janë 45 minuta të gjata dhe katër mësimet në mëngjes ndjekin një format të ngjashëm me Anglishten e Përgjithshme 20 me përqendrim në zhvillimin e aftësive tuaja themelore, gramatikës dhe fjalorit. Mësimet e pasdites janë më fleksibile me mësuesin më shumë të përgjegjshëm ndaj nevojave të studentëve dhe kërkesat me theks në bisedë dhe rrjedhshmëri. Ky kurs anglisht është i disponueshëm gjatë gjithë vitit.

Opsione të tjera të njohura të kursit të Anglishtes së Përgjithshme

General Engish 20 Mësime në javë

Anglisht i Përgjithshëm 20

mëngjes       mësimet 4
Pasditeve    pa mësime

20 mësime në javë, të rekomanduara për këdo që dëshiron të përmirësojë anglishten e tyre në një klasë me studentë nga e gjithë bota në të njëjtin nivel anglisht. Ky është një kurs i njohur për studentët që kanë nevojë pastroni anglishten e tyre në një periudhë të shkurtër (1 -3 javë) ose me të vërtetë  përmirësojnë anglishten e tyre në nivele më të larta  në ESE për një periudhë të gjatë (4 - 24 javë) por me më shumë kohë të lirë.  

General Engish 30 Mësime në javë

Anglisht i Përgjithshëm 30

mëngjes       mësimet 4
Pasditeve    mësimet 2

30 mësime në javë, të rekomanduara për këdo që dëshiron ose ka nevojë kushtojini më shumë kohë mësimit të anglishtes.  Më shumë mësime do të thotë përparim më i shpejtë në përmirësimin e nivelit tuaj anglisht.  Mësimet në mëngjes janë të ngjashme me mësimet GE 20 ndërsa orët e pasdites janë më fleksibile dhe priren të jenë më bisedor sipas nevojave dhe kërkesave të studentëve. 

Anglisht intensive

Anglisht intensive

mëngjes       mësimet 4
Pasditeve    Shkollim një për një

30 mësime në javë, të rekomanduara për këdo që dëshiron të ndërthurë mësimet në grup me mësimet një për një. Ky kurs është shumë i njohur për studentët që duan ose kanë nevojë përmirësojnë anglishten e tyre në një periudhë më të shkurtër kohore (1 - 3 javë). Isshtë gjithashtu e njohur për studentët që kanë një qëllimi i përcaktuar mirë i të nxënit dhe kujt i duhet kjo vëmendja personale dhe shkollimi nga një mësues profesionist.

Çfarë tjetër përfshihet në kursin tuaj?

Ikona e materialeve të kursit

Materialet e kursit

Ikona e certifikatës

Certifikata e kursit

Ikona e të mësuarit elektronik

ESE të mësuarit

Ikona e Wi-Fi

WiFi falas në shkollë

Ikona e librit

Fletore personale

Ikona e mbrëmjes së mirëseardhjes

Mirëseardhje mbrëmje

Cili është niveli juaj i anglishtes?

Mos u shqetësoni - ne do ta kuptojmë atë për ju. Para mbërritjes duhet të bëni Testi i vendosjes në internet të ESE, e cila duhet të dorëzohet të paktën 7 ditë para se të filloni kursin tuaj.  Nëse nuk arrini ta bëni testin tuaj nga shtëpia, atëherë do t'ju kërkohet të uleni për një test të shkurtër vendosjeje ditën tuaj të parë në shkollë. Stafi ynë akademik do të sigurojë që ju të ndiqni kursin tuaj në nivelin e duhur gjuhësor për ju.
Tabela e niveleve të anglishtes

A jeni i interesuar për këtë kurs?

Bëni hapin tjetër dhe klikoni në butonin më poshtë për të marrë një vlerësim. Çmimet bazohen në kohëzgjatjen tuaj dhe mundësitë e akomodimit.