Grupet e Mbyllura

ESE organizon Grupe të Mbyllura për studentët që ndajnë objektiva të përbashkëta të të nxënit.

€250

çmimi fillestar

në javë

Kurset në grupe të mbyllura janë krijuar për studentët që vijnë nga e njëjta klasë / përvojë mësimore me të njëjtat qëllime. Fuqia e këtij kursi është se mund të përshtatet sipas kërkesave të studentëve për të mësuar, për sa kohë që profili i grupit merret 4 javë para mbërritjes. Përndryshe, grupi mund të ndjekë Programin tonë të Grupit të Mbyllur, i cili është i bazuar në temë me një fokus të fortë në zhvillimin e rrjedhshmërisë.
Në varësi të objektivave të të mësuarit të grupit, mund të rezervohen nga 20 deri në 40 orë në javë, me secilin orë të zgjatur 45 minuta. Ju mund të rezervoni kursin tuaj për të filluar çdo ditë nga e hëna dhe e premtja midis shtatorit dhe qershorit edhe pse datat e tjera mund të merren parasysh.

TI DO T

  • flas më rrjedhshëm
  • zhvillojnë aftësitë thelbësore gjuhësore të të folurit, dëgjimit, leximit dhe shkrimit
  • lexoni në mënyrë më efektive
  • zgjeroni fjalorin tuaj

Ndani këtë faqe

Fakte te shpejta

Niveli i hyrjes

Starter +

Mosha minimale

10 Vite

Kohëzgjatja e kursit

Minimumi 1 javë
Data e Fillimit
Çdo të hënë

Akomodimi

Hotele me 3 dhe 4 Yje, Vendbanimi ESE & Pritës Opsionet e akomodimit të Familjes

Mbikëqyrje

Në shkollë dhe të gjitha aktivitetet e ESE.

Mësimet / javë

20 deri në 40 mësime në javë siç kërkohet
(1 mësim x 45 min)

Objektivat e kursit

Objektivat e kursit do të ndryshojnë nga një grup i mbyllur në tjetrin. Disa shembuj të objektivave të mësimit të gjuhës angleze për Grupet e Mbyllura që studiojnë anglisht në ESE në Maltë përfshijnë:
  • Gjuha intensive dhe/ ose përgatitja e provimit për provime të tilla si Cambridge, IELTS dhe Trinity GESE  
  • Zhvillimi i saktësisë dhe rrjedhshmërisë rreth temave me interes të përgjithshëm 
  • Biznes Anglisht
  • Përgatitja për punë

Programi Social

Aktivitetet tuaja të kohës së lirë, kulturore dhe sociale mund të planifikohen paraprakisht në përputhje me preferencat e grupit. Ju lutemi klikoni në seksionin Leisure për më shumë informacion në lidhje me opsionet në dispozicion.


Na kontaktoni

Meqenëse një program i Grupit të Mbyllur është bërë sipas kërkesave tuaja, ju lutem na kontaktoni duke na dhënë detaje për datën e fillimit, numrin e javëve, numrin e studentëve dhe moshat e tyre, numrin e mësuesve shoqërues / drejtuesve të grupeve, kërkesat e shkollimit dhe numrin e orëve të mësimit, detajet e akomodimit dhe aktivitetet e preferuara, duke përfshirë kërkesat për ndonjë ngjarje të veçantë vizitat institucionale.


Kurs falas, akomodim dhe aktivitete të kohës së lirë

Ju lutemi vini re se në sezonin e ulët, një mësuesi/drejtues grupi për 15 studentë i ofrohet një kurs falas i anglishtes së përgjithshme, si dhe akomodim falas dhe aktivitete të kohës së lirë.

Cili është niveli juaj i anglishtes?

Mos u shqetëso - ne do ta kuptojmë atë për ju.

 

Para mbërritjes ju mund të bëni Testi i vendosjes në internet të ESE, e cila duhet të dorëzohet të paktën 7 ditë para se të filloni kursin tuaj.

 

Përndryshe, stafi ynë akademik do t'ju kërkojë të uleni për një test të shkurtër të vendosjes në ditën tuaj të parë në shkollë, so ju jeni të garantuar të jeni në kursin që është niveli i duhur për ju.

Tabela e niveleve të anglishtes

A jeni i interesuar për këtë kurs?

Bëni hapin tjetër dhe klikoni në butonin më poshtë për të marrë një vlerësim. Çmimet bazohen në kohëzgjatjen tuaj dhe mundësitë e akomodimit.