Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Grupe të mbyllura për adoleshentë

ESE organizon Grupe të Mbyllura për studentët që ndajnë objektiva të përbashkëta të të nxënit.

€250

çmimi fillestar

në javë

Në varësi të objektivave mësimore të një grupi të mbyllur, mund të rezervohen nga 20 deri në 40 orë mësimore në javë, me kohëzgjatje të secilit mësim 45 minuta. Kurset fillojnë të hënën dhe janë të disponueshme midis shtatorit dhe qershorit, megjithëse mund të merren parasysh edhe data të tjera. Nëse preferoni një program të personalizuar, duhet të na dërgoni profilin e grupit katër javë përpara mbërritjes.

DO T LE MARSONI

  • flas më rrjedhshëm
  • zhvillojnë aftësitë thelbësore gjuhësore të të folurit, dëgjimit, leximit dhe shkrimit
  • lexoni në mënyrë më efektive
  • zgjeroni fjalorin tuaj

Ndani këtë faqe

Fakte te shpejta

Niveli i hyrjes

Starter +

Mosha minimale

10 Vite

Kohëzgjatja e kursit

Minimumi 1 javë
Data e Fillimit
Çdo të hënë

Akomodimi

Hotele me 3 dhe 4 Yje, Vendbanimi ESE & Pritës Opsionet e akomodimit të Familjes

Mbikëqyrje

Në shkollë dhe të gjitha aktivitetet e ESE.

Mësimet / javë

20 deri në 30 mësime në javë siç kërkohet
(1 mësim x 45 min)

Objektivat e kursit

Objektivat e kursit do të ndryshojnë nga një grup i mbyllur në tjetrin. Disa shembuj të objektivave të mësimit të gjuhës angleze për Grupet e Mbyllura që studiojnë anglisht në ESE në Maltë përfshijnë:

  • Përgatitje intensive e gjuhës dhe provimit për Certifikatën e Parë të Kembrixhit, një nga provimet kryesore të Kembrixhit të ESOL
  • Mësimdhënia e anglishtes për përmbajtje specifike të lëndëve për nxënësit në shkollën fillore ose të mesme (për shembull gjeografia ose historia)
  • Zhvillimi i saktësisë dhe rrjedhshmërisë rreth temave me interes të përgjithshëm
  • Anglisht i përgjithshëm për nxënësit me aftësi të kufizuara
  • Përgatitja e provimit për Trinity GESE & IELTS

Cili është niveli juaj i anglishtes?

Mos u shqetëso - ne do ta kuptojmë atë për ju.

Para mbërritjes ju mund të bëni Testi i vendosjes në internet të ESE, e cila duhet të dorëzohet të paktën 14 ditë para se të filloni kursin tuaj.

 

Përndryshe, stafi ynë akademik do t'ju kërkojë të uleni për një test të shkurtër të vendosjes në ditën tuaj të parë në shkollë, kështu që ju jeni të garantuar të jeni në kursin që është niveli i duhur për ju.

Tabela e niveleve të anglishtes
Programi Social

Aktivitetet tuaja të lira, kulturore dhe sociale mund të planifikohen paraprakisht sipas preferencave të grupit. Ju lutemi klikoni atëe për më shumë informacion rreth opsioneve të disponueshme.

 

Na kontaktoni

Meqenëse një program i Grupit të Mbyllur është përshtatur sipas kërkesave tuaja, ne do t'ju kërkojmë detajet e grupit tuaj. Ju lutem na kontaktoni duke na dhënë detaje për datën e fillimit, numrin e javëve, numrin e studentëve dhe moshat e tyre, numrin e mësuesve shoqërues / drejtuesve të grupeve, kërkesat e shkollimit dhe numrin e orëve të mësimit, detajet e akomodimit dhe aktivitetet e preferuara, duke përfshirë kërkesat për ndonjë ngjarje të veçantë vizitat institucionale.

 

Kurs falas, akomodim dhe aktivitete të kohës së lirë

Ju lutemi vini re se në sezonin e ulët, një mësuesi/drejtues grupi për 15 studentë i ofrohet një kurs falas i anglishtes së përgjithshme, si dhe akomodim falas dhe aktivitete të kohës së lirë.

A jeni i interesuar për këtë kurs?

Bëni hapin tjetër dhe klikoni në butonin më poshtë për të marrë një vlerësim. Çmimet bazohen në kohëzgjatjen tuaj dhe mundësitë e akomodimit.