Kërko
Mbyllni këtë kuti kërkimi.

Apartament i përbashkët ESE Superior Vetë-furnizim ushqimi

ESE Qendrore

Dy minuta në këmbë nga Shkolla ESE

Apartament i përbashkët me vetë-furnizim ushqimi

Ndarje dhomë teke / dyshe

Mins 2

në shkollën ESE

Apartament

Rinovuar rishtazi të vendosura në mënyrë të përshtatshme apartamente vetëm një e gurit hidhni larg nga Shkolla ESE.  Këto apartamente ofrojnë rehati maksimale dhe janë të vendosura në kumbues zona e Shën Julianit. Ky strehim është ideal për të gjithë ata që duan të jenë në Qendra e rrethit argëtues të Maltës.

Ndani këtë faqe

Lehtesirat dhe sherbimet

Kuzhinë e pajisur plotësisht

Lavanderi

Zona e jetesës dhe ngrënies komunale 
TV

Pa pagesë Wi-Fi

Dhoma gjumi me ajër të kondicionuar dhe zona e jetesës

 Banjo të përbashkëta ose en-suite

Përfshihet në çmimin tuaj
  WiFi
  Ujë
  Elektricitet
  Gaz
  Klimatizim / ngrohje
  Pastrimi javor i apartamenteve
  Enë kuzhine
  Makinë larëse 
  Ndryshimet javore të shtratit dhe të peshqirëve
  Eko-tatimi
Info shtesë

Mbërritja
çdo ditë pas orës 15:00


Largimi
çdo ditë para orës 11:00

Tarifa e çelësit të dhomës së humbur
€25

Ndryshimet e dhomës
50 € tarifë administrimi

Depozitë
100 € në check-in
(e rimbursueshme në pritje të dëmeve JO dhe / ose gjobat)

Nuk ka akuza të fshehura. Të gjitha rregullat e shtëpisë zbatohen si botuar në faqen tonë të internetit dhe shfaqet në të gjitha apartamentet.

Lokacioni
Apartamentet Qendrore me qendër në St.Julians, janë të vendosura në të njëjtën rrugë, vetëm 150 metra në këmbë nga Ndërtesa kryesore e Shkollës ESE.

A ju pëlqen ky strehim?

Nëse jeni duke kërkuar për strehim që ndodhet shumë afër shkollës në St. Julian's, zgjidhni ESE Central Apartment kur rezervoni kursin tuaj të gjuhës ESE.