WIJ STAAN OPEN VOOR FACE-TO-FACE LESSEN VOOR VOLLEDIG GEVACCINEERDE STUDENTEN 

Privacybeleid

We respecteren uw privacy en we doen er alles aan om uw persoonlijke gegevens te beschermen.

Welkom de Kennisgeving inzake het privacybeleid van de European School of English

We respecteren uw privacy en we doen er alles aan om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Deze privacyverklaring zal u informeren over hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens wanneer u onze website bezoekt (ongeacht waar u deze bezoekt) en u vertellen over uw privacyrechten en hoe de wet u beschermt.

 

Doel van deze privacyverklaring

Deze privacyverklaring is bedoeld om u informatie te geven over hoe wij uw persoonlijke gegevens verzamelen en verwerken door uw gebruik van deze website, inclusief alle gegevens die u via deze website verstrekt wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief of een product of dienst aanschaft.
Deze website is niet bedoeld voor kinderen en we verzamelen niet bewust gegevens over kinderen.
Het is belangrijk dat u deze privacykennisgeving samen met andere privacykennisgevingen of eerlijke verwerkingskennisgevingen die we kunnen verstrekken op specifieke gelegenheden leest wanneer wij persoonlijke gegevens over u verzamelen of verwerken, zodat u volledig weet hoe en waarom wij uw gegevens gebruiken . Deze privacyverklaring is een aanvulling op de andere kennisgevingen en is niet bedoeld om deze te overschrijven.

 

Controller

Euorpean School of English is de verwerkingsverantwoordelijke en verantwoordelijk voor uw persoonsgegevens.
Als u vragen heeft over deze privacyverklaring, inclusief verzoeken om uw wettelijke rechten uit te oefenen, gelieve Neem contact op met behulp van de onderstaande gegevens.

 

Contactgegevens

We bedoelen European School of English Limited, een bedrijf geregistreerd in Malta met ondernemingsnummer C19714.
U kunt ons schrijven op European School of English, ESE Building, Paceville Avenue, St Julians, STJ 3103, Malta. Ons geregistreerde btw-nummer is MT 1447 6227.
U kunt ook contact met ons opnemen door te e-mailen op study@ese-edu.com.
U hebt het recht om te allen tijde een klacht in te dienen bij de Information and Data Protection Commissioner's Office (IDPC), de Maltese toezichthoudende autoriteit voor gegevensbeschermingskwesties (https://idpc.org.mt/). We zouden echter graag de kans krijgen om uw zorgen te behandelen voordat u de IDPC benadert, dus neem in eerste instantie contact met ons op.

 
Wijzigingen in de privacyverklaring en Uw plicht om ons op de hoogte te brengen van wijzigingen

In deze privacyverklaring worden de meeste van uw rechten uiteengezet die zijn opgenomen in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van de EU die van kracht zijn vanaf 25 mei 2018.
Het is belangrijk dat de persoonlijke gegevens die we over u bijhouden correct en actueel zijn. Houd ons op de hoogte als uw persoonlijke gegevens veranderen tijdens uw relatie met ons.

 

Links van derden

Deze website kan links bevatten naar websites van derden, plug-ins en applicaties. Als u op die koppelingen klikt of deze verbindingen inschakelt, kunnen derden gegevens over u verzamelen of delen. We hebben geen controle over deze websites van derden en zijn niet verantwoordelijk voor hun privacyverklaringen. Wanneer u onze website verlaat, raden we u aan de privacyverklaring van elke website die u bezoekt te lezen.

 

De gegevens die we over u verzamelen

Persoonlijke gegevens, of persoonlijke informatie, betekent alle informatie over een persoon van waaruit die persoon kan worden geïdentificeerd. Het bevat geen gegevens waarvan de identiteit is verwijderd (anonieme gegevens).
We kunnen verschillende soorten persoonlijke gegevens over u verzamelen, gebruiken, opslaan en overdragen die we hebben gegroepeerd:

  • Identiteitsgegevens omvatten voornaam, achternaam, gebruikersnaam of soortgelijke identificatie, burgerlijke staat, titel, geboortedatum en geslacht.
  • Contactgegevens omvatten factuuradres, afleveradres, e-mailadres en telefoonnummers.
  • Financiële gegevens omvatten bankrekening- en betaalkaartgegevens.
  • Transactiegegevens omvatten details over betalingen van en naar u en andere details van producten en diensten die u bij ons hebt gekocht.
  • Technische gegevens omvatten het internetprotocol (IP) -adres, uw inloggegevens, browsertype en -versie, tijdzone-instelling en -locatie, typen en versies van browserplug-ins, besturingssysteem en platform en andere technologie op de apparaten die u gebruikt om toegang te krijgen tot deze website.
  • Profielgegevens omvatten elke gebruikersnaam en wachtwoord, aankopen of bestellingen die door u zijn gedaan, uw interesses, voorkeuren, feedback en antwoorden op enquêtes.
  • Gebruiksgegevens omvatten informatie over hoe u onze website, producten en diensten gebruikt.
  • Marketing- en communicatiegegevens omvatten uw voorkeuren voor het ontvangen van marketing van ons en onze derde partijen en uw communicatievoorkeuren.

We verzamelen, gebruiken en delen ook geaggregeerde gegevens zoals statistische of demografische gegevens voor welk doel dan ook. Geaggregeerde gegevens kunnen worden afgeleid van uw persoonlijke gegevens, maar worden niet beschouwd als persoonsgegevens in de wet aangezien deze gegevens niet direct of indirect uw identiteit onthullen. We kunnen bijvoorbeeld uw gebruiksgegevens samenvoegen om het percentage gebruikers te berekenen dat toegang heeft tot een specifieke websitefunctie. Als we echter Geaggregeerde gegevens combineren met uw persoonlijke gegevens zodat deze u direct of indirect kunnen identificeren, behandelen we de gecombineerde gegevens als persoonlijke gegevens die worden gebruikt in overeenstemming met deze privacyverklaring.

We verzamelen geen speciale categorieën persoonlijke gegevens over u (dit omvat details over uw ras of etniciteit, religieuze of filosofische overtuigingen, seksleven, seksuele geaardheid, politieke opvattingen, lidmaatschap van een vakbond, informatie over uw gezondheid en genetische en biometrische gegevens) . We verzamelen ook geen informatie over strafrechtelijke veroordelingen en overtredingen.

 

Als u geen persoonlijke gegevens verstrekt

Wanneer we persoonsgegevens bij wet moeten verzamelen, of op basis van een contract dat we bij u hebben en u die gegevens niet verstrekt wanneer daarom wordt gevraagd, zijn we mogelijk niet in staat het contract dat we hebben of proberen met u aan te gaan, uit te voeren (bijvoorbeeld om u goederen of diensten te leveren). In dit geval moeten we mogelijk een product of service annuleren die u bij ons heeft, maar we zullen u op de hoogte stellen als dit op dat moment het geval is.

 

Hoe worden uw persoonlijke gegevens verzameld?

We gebruiken verschillende methoden om gegevens van en over u te verzamelen, onder meer via: Directe interacties. U kunt ons uw identiteits-, contact- en financiële gegevens verstrekken door formulieren in te vullen of door met ons te corresponderen per post, telefoon, e-mail of anderszins. Dit omvat persoonlijke gegevens die u verstrekt wanneer u:

  • aanmelden voor onze producten of diensten;
  • een account aanmaken op onze website;
  • verzoek om marketing naar u te verzenden;
  • een actie of enquête invullen; of
  • Geef ons wat commentaar.
  • Geautomatiseerde technologieën of interacties. Tijdens uw interactie met onze website kunnen we automatisch technische gegevens verzamelen over uw apparatuur, browse-acties en patronen. We verzamelen deze persoonlijke gegevens met behulp van cookies, serverlogboeken en andere vergelijkbare technologieën. We kunnen ook technische gegevens over u ontvangen als u andere websites bezoekt die onze cookies gebruiken.

 

Hoe wij uw persoonlijke gegevens gebruiken

We zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken als de wet ons dat toestaat. Meestal zullen we uw persoonlijke gegevens gebruiken in de volgende omstandigheden:

  • Waar we het contract moeten uitvoeren, staan ​​we op het punt om met u in zee te gaan of met u te zijn begonnen.
  • Waar dit noodzakelijk is voor onze legitieme belangen (of die van een derde partij) en uw belangen en fundamentele rechten prevaleren niet boven die belangen.
  • Waar we moeten voldoen aan een wettelijke of regelgevende verplichting.

Over het algemeen vertrouwen we niet op toestemming als wettelijke basis voor het verwerken van uw persoonlijke gegevens, behalve met betrekking tot het verzenden van directmarketingcommunicatie van derden naar u via e-mail of sms. U hebt het recht om uw toestemming voor marketing op elk moment in te trekken door contact met ons op te nemen op onze Contact pagina of via e-mail study@ese-edu.com.

 
Doeleinden waarvoor we uw persoonlijke gegevens zullen gebruiken

We hebben hieronder een beschrijving uiteengezet van alle manieren waarop we van plan zijn uw persoonlijke gegevens te gebruiken, en op welke van de rechtsgrondslagen we ons daarbij baseren. We hebben ook vastgesteld wat onze legitieme belangen zijn, waar van toepassing.
Houd er rekening mee dat we uw persoonsgegevens voor meer dan één wettige grond kunnen verwerken, afhankelijk van het specifieke doel waarvoor we uw gegevens gebruiken. Neem dan contact met ons op via onze Contact pagina of via e-mail study@ese-edu.com als u details nodig heeft over de specifieke rechtsgrond waarop wij vertrouwen om uw persoonlijke gegevens te verwerken wanneer meer dan één reden is uiteengezet in de onderstaande tabel.

DOEL / ACTIVITEIT

TYPE GEGEVENS

WETTELIJKE BASIS VOOR VERWERKING
MET INBEGRIP VAN RECHTMATIG BELANG

DOEL / ACTIVITEIT

Om u als nieuwe klant te registreren

TYPE GEGEVENS

Identiteit
Contact

WETTELIJKE BASIS VOOR VERWERKING
MET INBEGRIP VAN RECHTMATIG BELANG

Uitvoering van een contract met u

DOEL / ACTIVITEIT

Om uw bestelling te verwerken en te bezorgen, inclusief
Beheer betalingen, vergoedingen en kosten
Verzamel en recupereer geld dat aan ons verschuldigd is

TYPE GEGEVENS

Identiteit Contact Financiële Transactie Marketing en Communicatie

WETTELIJKE BASIS VOOR VERWERKING
MET INBEGRIP VAN RECHTMATIG BELANG

Uitvoering van een contract met u

Noodzakelijk voor onze legitieme belangen (om schulden aan ons te innen)

DOEL / ACTIVITEIT

Om onze relatie met u te beheren, waaronder:
U informeren over wijzigingen in onze voorwaarden of ons privacybeleid
U vragen om een ​​recensie achter te laten of een enquête in te vullen

TYPE GEGEVENS

Identiteit
Contact
Profiel
Marketing en Communicatie

WETTELIJKE BASIS VOOR VERWERKING
MET INBEGRIP VAN RECHTMATIG BELANG

Uitvoering van een contract met u
Noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting
Noodzakelijk voor onze legitieme belangen (om onze administratie up-to-date te houden en om te bestuderen hoe klanten onze producten / diensten gebruiken)

DOEL / ACTIVITEIT

Om ons bedrijf en deze website te beheren en te beveiligen (inclusief probleemoplossing, data-analyse, testen, systeemonderhoud, ondersteuning, rapportage en hosting van gegevens)

TYPE GEGEVENS

Identiteit
Contact
Technisch

WETTELIJKE BASIS VOOR VERWERKING
MET INBEGRIP VAN RECHTMATIG BELANG

Noodzakelijk voor onze legitieme belangen (voor het runnen van ons bedrijf, het verlenen van administratie en IT-diensten, netwerkbeveiliging, om fraude te voorkomen en in de context van een bedrijfsreorganisatie of groepsherstructurering)
Noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting

DOEL / ACTIVITEIT

Gegevensanalyse gebruiken om onze website, producten / services, marketing, klantrelaties en ervaringen te verbeteren

TYPE GEGEVENS

Technisch
Gebruik

WETTELIJKE BASIS VOOR VERWERKING
MET INBEGRIP VAN RECHTMATIG BELANG

Noodzakelijk voor onze legitieme belangen (om soorten klanten voor onze producten en diensten te definiëren, om onze website actueel en relevant te houden, om ons bedrijf te ontwikkelen en om onze marketingstrategie te informeren)

DOEL / ACTIVITEIT

Om u suggesties en aanbevelingen te doen over goederen of diensten die voor u van belang kunnen zijn

TYPE GEGEVENS

Identiteit
Contact
Technisch
Gebruik
Profiel

WETTELIJKE BASIS VOOR VERWERKING
MET INBEGRIP VAN RECHTMATIG BELANG

Noodzakelijk voor onze legitieme belangen (om onze producten / diensten te ontwikkelen en ons bedrijf te laten groeien

Marketing

We streven ernaar om u keuzes te bieden met betrekking tot bepaalde gebruik van persoonlijke gegevens, met name rond marketing en reclame.
We kunnen uw Identiteits-, Contact-, Technische-, Gebruiks- en Profielgegevens gebruiken om een ​​beeld te vormen van wat wij denken dat u wilt of nodig heeft, of wat u mogelijk van belang zou kunnen zijn. Op deze manier bepalen we welke producten, diensten en aanbiedingen relevant voor u kunnen zijn (we noemen dit marketing).
U ontvangt marketingcommunicatie van ons als u informatie bij ons heeft aangevraagd of goederen of diensten van ons heeft gekocht [of als u ons uw gegevens op een ander moment heeft verstrekt en u zich in elk geval niet hebt afgemeld voor het ontvangen van die marketing. .
We zullen uw uitdrukkelijke toestemming krijgen voordat we uw persoonlijke gegevens delen met een bedrijf buiten onze bedrijvengroep voor marketingdoeleinden.

 

 
Uitschrijven

U kunt ons of derden te allen tijde vragen om te stoppen met het verzenden van marketingberichten door contact met ons op te nemen.
Als u zich afmeldt voor het ontvangen van deze marketingberichten, is dit niet van toepassing op persoonlijke gegevens die aan ons worden verstrekt als gevolg van een product / service-aankoop, garantieregistratie, product / service-ervaring of andere transacties.

 

 
Cookies

U kunt uw browser instellen om alle of sommige browsercookies te weigeren, of om u te waarschuwen wanneer websites cookies plaatsen of openen. Als u cookies uitschakelt of weigert, houd er dan rekening mee dat sommige delen van deze website ontoegankelijk kunnen worden of niet goed kunnen functioneren.

 

 
Verandering van doel

We zullen uw persoonsgegevens alleen gebruiken voor de doeleinden waarvoor we ze hebben verzameld, tenzij we redelijkerwijs van mening zijn dat we ze voor een andere reden moeten gebruiken en die reden verenigbaar is met het oorspronkelijke doel. Als u uitleg wilt krijgen over hoe de verwerking voor het nieuwe doel compatibel is met het oorspronkelijke doel, neem dan contact met ons op.
Als we uw persoonlijke gegevens moeten gebruiken voor een niet-gerelateerd doel, zullen we u hiervan op de hoogte stellen en zullen we de juridische basis toelichten die ons daartoe in staat stelt.
Houd er rekening mee dat we uw persoonlijke gegevens kunnen verwerken zonder uw medeweten of toestemming, in overeenstemming met de bovenstaande regels, waar dit wettelijk vereist of toegestaan ​​is.

 

 
Openbaarmaking van uw persoonlijke gegevens

We zullen uw persoonlijke gegevens niet aan derden bekendmaken zonder uw specifieke toestemming, tenzij:
We zijn hiertoe wettelijk verplicht; of
Waar we ervoor kiezen om delen van ons bedrijf of onze activa te verkopen, over te dragen of samen te voegen.
Als alternatief kunnen we proberen andere bedrijven over te nemen of met hen te fuseren. Als er iets verandert in ons bedrijf, kunnen de nieuwe eigenaren uw persoonlijke gegevens op dezelfde manier gebruiken als uiteengezet in deze privacyverklaring.
We eisen van alle externe partijen dat ze de veiligheid van uw persoonlijke gegevens respecteren en deze in overeenstemming met de wet behandelen. Wij staan ​​niet toe dat onze externe dienstverleners uw persoonlijke gegevens voor hun eigen doeleinden gebruiken en staan ​​hen alleen toe uw persoonlijke gegevens te verwerken voor specifieke doeleinden en in overeenstemming met onze instructies.

 

 
Internationale overschrijvingen

Wij dragen uw persoonlijke gegevens niet over buiten de Europese Economische Ruimte (EER).

 

 
Gegevensveiligheid

We hebben passende veiligheidsmaatregelen genomen om te voorkomen dat uw persoonlijke gegevens per ongeluk verloren gaan, gebruikt of geopend op een ongeoorloofde manier, gewijzigd of openbaar gemaakt. Bovendien beperken we de toegang tot uw persoonlijke gegevens tot die werknemers, agenten, contractanten en andere derde partijen die een zakelijke behoefte hebben om te weten. Zij zullen uw persoonlijke gegevens alleen in onze instructies verwerken en zijn onderworpen aan een geheimhoudingsplicht.
We hebben procedures ingesteld voor het omgaan met vermoede inbreuken op persoonlijke gegevens en stellen u en elke toepasselijke regelgevende instantie op de hoogte van een schending als dit wettelijk verplicht is.

 

 
Dataretentie

HOE LANG ZAL U MIJN PERSOONSGEGEVENS GEBRUIKEN?
We zullen uw persoonlijke gegevens alleen bewaren voor zolang als nodig is om de doelen te bereiken waarvoor we deze hebben verzameld, inclusief met het oog op het voldoen aan wettelijke, boekhoudkundige of rapportagevereisten.
Om de juiste bewaarperiode voor persoonlijke gegevens te bepalen, houden wij rekening met de hoeveelheid, aard en gevoeligheid van de persoonsgegevens, het potentiële risico van schade door ongeoorloofd gebruik of openbaarmaking van uw persoonlijke gegevens, de doeleinden waarvoor wij uw persoonlijke gegevens verwerken en of we kunnen die doelen bereiken met andere middelen en de toepasselijke wettelijke vereisten.
Volgens de wet moeten we basisinformatie over onze klanten (inclusief contact-, identiteits-, financiële en transactiegegevens) bewaren gedurende zes jaar nadat ze niet langer klant zijn voor belastingdoeleinden.
In sommige gevallen kunt u ons vragen om uw gegevens te verwijderen: zie [Verzoek tot verwijdering] hieronder voor meer informatie.
In sommige omstandigheden kunnen we uw persoonlijke gegevens anoniem maken (zodat deze niet langer aan u kunnen worden gekoppeld) voor onderzoeks- of statistische doeleinden, in welk geval wij deze informatie onbeperkt kunnen gebruiken zonder voorafgaande kennisgeving aan u.

 

 
Uw wettelijke rechten

Onder bepaalde omstandigheden heeft u rechten op grond van gegevensbeschermingswetten met betrekking tot uw persoonlijke gegevens. Klik op de onderstaande links voor meer informatie over deze rechten:

  • Verzoek om correctie van uw persoonlijke gegevens
  • Verzoek om verwijdering van uw persoonlijke gegevens
  • Voorwerp voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens
  • Verzoek om beperking van de verwerking van uw persoonlijke gegevens
  • Verzoek om overdracht van uw persoonlijke gegevens
  • Recht om toestemming te herroepen

Als u een van de bovenstaande rechten wilt uitoefenen, alstublieft neem contact met ons op (study@ese-edu.com).
U hoeft geen vergoeding te betalen voor toegang tot uw persoonlijke gegevens (of om andere rechten uit te oefenen). We kunnen echter een redelijke vergoeding in rekening brengen als uw verzoek duidelijk ongegrond, repetitief of overdreven is. Als alternatief kunnen we onder deze omstandigheden weigeren om aan uw verzoek te voldoen.
Mogelijk moeten we specifieke informatie van u vragen om ons te helpen uw identiteit te bevestigen en uw recht op toegang tot uw persoonlijke gegevens te waarborgen (of om uw andere rechten uit te oefenen). Dit is een beveiligingsmaatregel om ervoor te zorgen dat persoonlijke gegevens niet worden bekendgemaakt aan personen die er geen recht op hebben om het te ontvangen. We kunnen ook contact met u opnemen om u om verdere informatie te vragen met betrekking tot uw verzoek om onze reactie te versnellen.
We proberen binnen een maand op alle legitieme verzoeken te reageren. Af en toe kan het langer duren dan een maand als uw verzoek bijzonder complex is of als u een aantal verzoeken hebt gedaan. In dit geval zullen we u op de hoogte stellen en u op de hoogte houden.

 
Uw wettelijke rechten

U hebt het recht om:
Verzoek om toegang tot uw persoonlijke gegevens (algemeen bekend als een "verzoek om toegang tot de betrokkene"). Dit stelt u in staat om een ​​kopie te ontvangen van de persoonlijke gegevens die we over u bewaren en om te controleren of we deze rechtmatig verwerken.
Verzoek om correctie van de persoonlijke gegevens die we over u bewaren. Hierdoor kunt u eventuele onvolledige of onjuiste gegevens die we over u hebben, corrigeren, hoewel we mogelijk de juistheid moeten verifiëren van de nieuwe gegevens die u ons verstrekt.
Verzoek om verwijdering van uw persoonlijke gegevens. Dit stelt u in staat om ons te vragen om persoonlijke gegevens te verwijderen of te verwijderen als er geen goede reden is om deze verder te verwerken. U hebt ook het recht om ons te vragen uw persoonlijke gegevens te verwijderen of te verwijderen wanneer u uw recht op bezwaar tegen verwerking hebt uitgeoefend (zie hieronder), waar we uw informatie mogelijk onrechtmatig hebben verwerkt of waar we uw persoonlijke gegevens moeten wissen voldoen aan de lokale wetgeving. Houd er echter rekening mee dat we om specifieke juridische redenen niet altijd aan uw verzoek tot verwijdering kunnen voldoen, dat u op het moment van uw aanvraag wordt meegedeeld.
Voorwerp van de verwerking van uw persoonlijke gegevens wanneer we vertrouwen op een legitiem belang (of die van een derde partij) en er is iets aan uw specifieke situatie waardoor u bezwaar wilt maken tegen verwerking op deze grond, omdat u vindt dat dit van invloed is op uw fundamentele rechten en vrijheden. U hebt ook het recht om bezwaar aan te tekenen waar wij uw persoonsgegevens verwerken voor direct marketingdoeleinden. In sommige gevallen kunnen we aantonen dat we dwingende legitieme redenen hebben om uw informatie te verwerken die uw rechten en vrijheden schendt.
Verzoek om beperking van de verwerking van uw persoonlijke gegevens. Hierdoor kunt u ons vragen om de verwerking van uw persoonsgegevens op te schorten in de volgende scenario's: (a) als u wilt dat wij de juistheid van de gegevens vaststellen; (b) wanneer ons gebruik van de gegevens onwettig is, maar u niet wilt dat wij deze wissen; (c) waar u ons nodig heeft om de gegevens te bewaren, zelfs als we deze niet langer nodig hebben, omdat u ze nodig heeft om juridische claims vast te stellen, uit te oefenen of te verdedigen; of (d) u ​​hebt bezwaar gemaakt tegen ons gebruik van uw gegevens, maar we moeten controleren of we doorslaggevende legitieme redenen hebben om deze te gebruiken.
Vraag de overdracht van uw persoonlijke gegevens naar u of naar een derde partij. Wij zullen u, of een derde partij die u heeft gekozen, uw persoonlijke gegevens verstrekken in een gestructureerd, veelgebruikt, machinaal leesbaar formaat. Houd er rekening mee dat dit recht alleen van toepassing is op geautomatiseerde informatie die u aanvankelijk toestemming hebt gegeven voor ons om te gebruiken of waar we de informatie hebben gebruikt om een ​​contract met u te sluiten.
Intrekking intrekken op elk moment waarop we vertrouwen op toestemming om uw persoonlijke gegevens te verwerken. Dit heeft echter geen invloed op de rechtmatigheid van verwerkingen die worden uitgevoerd voordat u uw toestemming intrekt. Als u uw toestemming intrekt, zijn we mogelijk niet in staat om bepaalde producten of diensten aan u te leveren. We zullen u adviseren als dit het geval is op het moment dat u uw toestemming intrekt.

 
Begrippenlijst

Gerechtvaardigd belang betekent het belang van ons bedrijf bij het leiden en beheren van ons bedrijf, zodat wij u de beste service / product en de beste en veiligste ervaring kunnen bieden. We zorgen ervoor dat we mogelijke gevolgen voor u (zowel positief als negatief) en uw rechten in overweging nemen en afwegen voordat we uw persoonsgegevens verwerken voor onze legitieme belangen. We gebruiken uw persoonsgegevens niet voor activiteiten waarbij onze belangen zwaarder wegen dan de impact op u (tenzij we uw toestemming hebben of anderszins wettelijk verplicht of toegestaan ​​zijn). U kunt meer informatie krijgen over hoe we onze legitieme belangen beoordelen tegen mogelijke gevolgen voor u met betrekking tot specifieke activiteiten door contact met ons op te nemen
Uitvoering van een contract betekent het verwerken van uw gegevens waar dit nodig is voor de uitvoering van een contract waarbij u partij bent of om op uw verzoek stappen te ondernemen alvorens een dergelijk contract aan te gaan.
Voldoen aan een wettelijke of regelgevende verplichting betekent het verwerken van uw persoonlijke gegevens waar dit nodig is om te voldoen aan een wettelijke of regelgevende verplichting waaraan wij zijn onderworpen.

 
Derden

Dienstverleners die optreden als verwerkers die IT- en systeembeheerdiensten verlenen.
Professionele adviseurs die optreden als verwerkers of gezamenlijke controllers, waaronder advocaten, bankiers, auditors en verzekeraars die bank-, juridische, verzekerings- en boekhoudkundige diensten verlenen.
Inkomsten en douane, toezichthouders en andere autoriteiten die onder bepaalde omstandigheden rapportage van verwerkingsactiviteiten vereisen.

 

 
Cookies en andere technologieën die we gebruiken

We gebruiken cookies en / of vergelijkbare technologieën om klantgedrag te analyseren, de website te beheren, de bewegingen van gebruikers te volgen en informatie over gebruikers te verzamelen. Dit wordt gedaan om uw ervaring met ons te personaliseren en te verbeteren.
Een cookie is een klein tekstbestand dat op uw computer is opgeslagen. Cookies slaan informatie op die wordt gebruikt om sites te laten werken. Alleen wij hebben toegang tot de cookies die door onze website zijn gemaakt. U kunt uw cookies beheren op browserniveau. Als u ervoor kiest om cookies uit te schakelen, kan dit uw gebruik van bepaalde functies belemmeren.

 
We gebruiken cookies voor de volgende doeleinden

Noodzakelijke cookies - deze cookies zijn nodig om een ​​aantal belangrijke functies op onze website te kunnen gebruiken, zoals inloggen. Deze cookies verzamelen geen persoonlijke informatie.
Functionaliteitscookies - deze cookies bieden functionaliteit die het gebruik van onze service gemakkelijker maakt en meer gepersonaliseerde functies mogelijk maakt. Ze kunnen bijvoorbeeld uw naam en e-mailadres onthouden in reactieformulieren, zodat u deze informatie de volgende keer niet opnieuw hoeft in te voeren wanneer u een opmerking plaatst.
Analytics cookies - deze cookies worden gebruikt om het gebruik en de prestaties van onze website en diensten bij te houden
Advertentiecookies - deze cookies worden gebruikt om advertenties weer te geven die voor u en uw interesses relevant zijn. Bovendien worden ze gebruikt om het aantal keren dat u een advertentie ziet, te beperken.

Ze worden meestal op de website geplaatst door advertentienetwerken met toestemming van de websitebeheerder. Deze cookies onthouden dat je een website hebt bezocht en deze informatie wordt gedeeld met andere organisaties zoals adverteerders. Vaak worden targeting- of advertentiecookies gekoppeld aan sitefuncties die door de andere organisatie worden aangeboden.

U kunt cookies die op uw computer zijn opgeslagen verwijderen via uw browserinstellingen. Als alternatief kunt u sommige 3rd-partycookies besturen met behulp van een platform voor privacyverbetering, zoals optout.aboutads.info  or  youronlinechoices.com. Ga naar voor meer informatie over cookies allaboutcookies.org.
We gebruiken Google Analytics om verkeer op onze website te meten. Google heeft zijn eigen privacybeleid dat u kunt bekijken CDL Super Session.. Als u zich wilt afmelden voor tracking door Google Analytics, gaat u naar de Afmeldingspagina van Google Analytics.

 
Contactinformatie

Toezichthoudende autoriteit
E-mail: commissaris.dataprotection@gov.mt
Telefoon: + 356 2328 7100

 
Wijzigingen in dit privacybeleid

We behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacybeleid.
De laatste wijziging is aangebracht 15 mei 2018.