Zoek
Sluit dit zoekvak.

Privacy Policy

We respecteren uw privacy en we doen er alles aan om uw persoonlijke gegevens te beschermen.

Welkom op het Kennisgeving inzake het privacybeleid van de European School of English
We respecteren uw privacy en we doen er alles aan om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Deze privacyverklaring zal u informeren over hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens wanneer u onze website bezoekt (ongeacht waar u deze bezoekt) en u vertellen over uw privacyrechten en hoe de wet u beschermt.

Doel van deze privacyverklaring
Deze privacyverklaring is bedoeld om u informatie te geven over hoe we uw persoonlijke gegevens verzamelen en verwerken door uw gebruik van deze website, inclusief alle gegevens die u via deze website verstrekt wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief of een product of dienst koopt. Deze website is niet bedoeld voor kinderen en we verzamelen niet bewust gegevens over kinderen. Het is belangrijk dat u deze privacyverklaring leest samen met elke andere privacyverklaring of eerlijke verwerkingsverklaring die we kunnen verstrekken bij specifieke gelegenheden wanneer we persoonlijke gegevens over u verzamelen of verwerken, zodat u volledig op de hoogte bent van hoe en waarom we uw gegevens gebruiken . Deze privacyverklaring is een aanvulling op de andere kennisgevingen en is niet bedoeld om deze te negeren.

Controller
Euorpean School of English is de verwerkingsverantwoordelijke en verantwoordelijk voor uw persoonsgegevens. Als u vragen heeft over deze privacyverklaring, inclusief verzoeken om uw wettelijke rechten uit te oefenen, neem dan a.u.b contact opnemen. met behulp van de onderstaande gegevens.

Contactgegevens
We bedoelen Europese School van Engels Limited, een bedrijf geregistreerd in Malta met ondernemingsnummer C19714. U kunt ons schrijven op European School of English, ESE Building, Paceville Avenue, St Julians, STJ 3103, Malta. Ons geregistreerde btw-nummer is MT 1447 6227. U kunt ook contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar: [e-mail beveiligd]. U hebt het recht om te allen tijde een klacht in te dienen bij het Information and Data Protection Commissioner's Office (IDPC), de Maltese toezichthoudende autoriteit voor gegevensbeschermingskwesties (https://idpc.org.mt/). We zouden echter graag de kans krijgen om uw zorgen te behandelen voordat u de IDPC benadert, dus neem in eerste instantie contact met ons op.
Wijzigingen in de privacyverklaring en Uw plicht om ons op de hoogte te brengen van wijzigingen
In deze privacyverklaring worden de meeste van uw rechten uiteengezet die zijn opgenomen in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van de EU die van kracht zijn vanaf 25 mei 2018. Het is belangrijk dat de persoonlijke gegevens die we over u bewaren juist en actueel zijn. Houd ons op de hoogte als uw persoonlijke gegevens veranderen tijdens uw relatie met ons.

Links van derden
Deze website kan links bevatten naar websites van derden, plug-ins en applicaties. Als u op die koppelingen klikt of deze verbindingen inschakelt, kunnen derden gegevens over u verzamelen of delen. We hebben geen controle over deze websites van derden en zijn niet verantwoordelijk voor hun privacyverklaringen. Wanneer u onze website verlaat, raden we u aan de privacyverklaring van elke website die u bezoekt te lezen.

De gegevens die we over u verzamelen
Persoonlijke gegevens, of persoonlijke informatie, betekent alle informatie over een persoon aan de hand waarvan die persoon kan worden geïdentificeerd. Het bevat geen gegevens waarvan de identiteit is verwijderd (anonieme gegevens). We kunnen verschillende soorten persoonlijke gegevens over u verzamelen, gebruiken, opslaan en overdragen, die we als volgt hebben gegroepeerd:
  • Identiteitsgegevens omvatten voornaam, achternaam, gebruikersnaam of soortgelijke identificatie, burgerlijke staat, titel, geboortedatum en geslacht.
  • Contactgegevens omvatten factuuradres, afleveradres, e-mailadres en telefoonnummers.
  • Financiële gegevens omvatten bankrekening- en betaalkaartgegevens.
  • Transactiegegevens omvatten details over betalingen van en naar u en andere details van producten en diensten die u bij ons hebt gekocht.
  • Technische gegevens omvatten het internetprotocol (IP) -adres, uw inloggegevens, browsertype en -versie, tijdzone-instelling en -locatie, typen en versies van browserplug-ins, besturingssysteem en platform en andere technologie op de apparaten die u gebruikt om toegang te krijgen tot deze website.
  • Profielgegevens omvatten elke gebruikersnaam en wachtwoord, aankopen of bestellingen die door u zijn gedaan, uw interesses, voorkeuren, feedback en antwoorden op enquêtes.
  • Gebruiksgegevens omvatten informatie over hoe u onze website, producten en diensten gebruikt.
  • Marketing- en communicatiegegevens omvatten uw voorkeuren voor het ontvangen van marketing van ons en onze derde partijen en uw communicatievoorkeuren.
We verzamelen, gebruiken en delen ook geaggregeerde gegevens, zoals statistische of demografische gegevens, voor welk doel dan ook. Geaggregeerde gegevens kunnen worden afgeleid van uw persoonlijke gegevens, maar worden wettelijk niet als persoonlijke gegevens beschouwd, aangezien deze gegevens uw identiteit niet direct of indirect onthullen. We kunnen bijvoorbeeld uw gebruiksgegevens samenvoegen om het percentage gebruikers te berekenen dat toegang heeft tot een specifieke websitefunctie. Als we echter geaggregeerde gegevens combineren of verbinden met uw persoonlijke gegevens zodat deze u direct of indirect kunnen identificeren, behandelen we de gecombineerde gegevens als persoonlijke gegevens die zullen worden gebruikt in overeenstemming met deze privacyverklaring. We verzamelen geen speciale categorieën persoonsgegevens over u (dit omvat details over uw ras of etniciteit, religieuze of filosofische overtuigingen, seksleven, seksuele geaardheid, politieke opvattingen, vakbondslidmaatschap, informatie over uw gezondheid en genetische en biometrische gegevens) . We verzamelen ook geen informatie over strafrechtelijke veroordelingen en strafbare feiten.

Als u geen persoonlijke gegevens verstrekt
Wanneer we persoonsgegevens bij wet moeten verzamelen, of op basis van een contract dat we bij u hebben en u die gegevens niet verstrekt wanneer daarom wordt gevraagd, zijn we mogelijk niet in staat het contract dat we hebben of proberen met u aan te gaan, uit te voeren (bijvoorbeeld om u goederen of diensten te leveren). In dit geval moeten we mogelijk een product of service annuleren die u bij ons heeft, maar we zullen u op de hoogte stellen als dit op dat moment het geval is.

Hoe worden uw persoonlijke gegevens verzameld?
We gebruiken verschillende methoden om gegevens van en over u te verzamelen, onder meer via: Directe interacties. U kunt ons uw identiteits-, contact- en financiële gegevens verstrekken door formulieren in te vullen of door met ons te corresponderen per post, telefoon, e-mail of anderszins. Dit omvat persoonlijke gegevens die u verstrekt wanneer u:
  • aanmelden voor onze producten of diensten;
  • een account aanmaken op onze website;
  • verzoek om marketing naar u te verzenden;
  • een actie of enquête invullen; of
  • Geef ons wat commentaar.
  • Geautomatiseerde technologieën of interacties. Tijdens uw interactie met onze website kunnen we automatisch technische gegevens verzamelen over uw apparatuur, browse-acties en patronen. We verzamelen deze persoonlijke gegevens met behulp van cookies, serverlogboeken en andere vergelijkbare technologieën. We kunnen ook technische gegevens over u ontvangen als u andere websites bezoekt die onze cookies gebruiken.

Hoe wij uw persoonlijke gegevens gebruiken
We zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken als de wet ons dat toestaat. Meestal zullen we uw persoonlijke gegevens gebruiken in de volgende omstandigheden:
  • Waar we het contract moeten uitvoeren, staan ​​we op het punt om met u in zee te gaan of met u te zijn begonnen.
  • Waar dit noodzakelijk is voor onze legitieme belangen (of die van een derde partij) en uw belangen en fundamentele rechten prevaleren niet boven die belangen.
  • Waar we moeten voldoen aan een wettelijke of regelgevende verplichting.
Over het algemeen vertrouwen we niet op toestemming als wettelijke basis voor het verwerken van uw persoonlijke gegevens, behalve met betrekking tot het verzenden van directmarketingcommunicatie van derden naar u via e-mail of sms. U hebt het recht om uw toestemming voor marketing op elk moment in te trekken door contact met ons op te nemen op onze Contact pagina of via e-mail [e-mail beveiligd].
Doeleinden waarvoor we uw persoonlijke gegevens zullen gebruiken
We hebben hieronder een beschrijving gegeven van alle manieren waarop we van plan zijn uw persoonlijke gegevens te gebruiken en op welke rechtsgronden we ons baseren om dit te doen. We hebben ook vastgesteld wat onze legitieme belangen zijn, waar van toepassing. Houd er rekening mee dat we uw persoonlijke gegevens voor meer dan één wettelijke grond kunnen verwerken, afhankelijk van het specifieke doel waarvoor we uw gegevens gebruiken. Neem dan contact met ons op via onze Contact pagina of via e-mail [e-mail beveiligd] als u details nodig heeft over de specifieke rechtsgrond waarop wij vertrouwen om uw persoonlijke gegevens te verwerken wanneer meer dan één reden is uiteengezet in de onderstaande tabel.
DOEL / ACTIVITEIT
TYPE GEGEVENS
WETTELIJKE BASIS VOOR VERWERKING MET INBEGRIP VAN RECHTMATIG BELANG

DOEL / ACTIVITEIT

Om u als nieuwe klant te registreren

TYPE GEGEVENS

Identiteit
Contact

WETTELIJKE BASIS VOOR VERWERKING
MET INBEGRIP VAN RECHTMATIG BELANG

Uitvoering van een contract met u

DOEL / ACTIVITEIT

Om uw bestelling te verwerken en te bezorgen, inclusief
Beheer betalingen, vergoedingen en kosten
Verzamel en recupereer geld dat aan ons verschuldigd is

TYPE GEGEVENS

Identiteit Contact Financiële Transactie Marketing en Communicatie

WETTELIJKE BASIS VOOR VERWERKING
MET INBEGRIP VAN RECHTMATIG BELANG

Uitvoering van een contract met u

Noodzakelijk voor onze legitieme belangen (om schulden aan ons te innen)

DOEL / ACTIVITEIT

Om onze relatie met u te beheren, waaronder:
U informeren over wijzigingen in onze voorwaarden of ons privacybeleid
U vragen om een ​​recensie achter te laten of een enquête in te vullen

TYPE GEGEVENS

Identiteit
Contact
Profiel
Marketing en Communicatie

WETTELIJKE BASIS VOOR VERWERKING
MET INBEGRIP VAN RECHTMATIG BELANG

Uitvoering van een contract met u
Noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting
Noodzakelijk voor onze legitieme belangen (om onze administratie up-to-date te houden en om te bestuderen hoe klanten onze producten / diensten gebruiken)

DOEL / ACTIVITEIT

Om ons bedrijf en deze website te beheren en te beveiligen (inclusief probleemoplossing, data-analyse, testen, systeemonderhoud, ondersteuning, rapportage en hosting van gegevens)

TYPE GEGEVENS

Identiteit
Contact
Technisch

WETTELIJKE BASIS VOOR VERWERKING
MET INBEGRIP VAN RECHTMATIG BELANG

Noodzakelijk voor onze legitieme belangen (voor het runnen van ons bedrijf, het verlenen van administratie en IT-diensten, netwerkbeveiliging, om fraude te voorkomen en in de context van een bedrijfsreorganisatie of groepsherstructurering)
Noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting

DOEL / ACTIVITEIT

Gegevensanalyse gebruiken om onze website, producten / services, marketing, klantrelaties en ervaringen te verbeteren

TYPE GEGEVENS

Technisch
Gebruik

WETTELIJKE BASIS VOOR VERWERKING
MET INBEGRIP VAN RECHTMATIG BELANG

Noodzakelijk voor onze legitieme belangen (om soorten klanten voor onze producten en diensten te definiëren, om onze website actueel en relevant te houden, om ons bedrijf te ontwikkelen en om onze marketingstrategie te informeren)

DOEL / ACTIVITEIT

Om u suggesties en aanbevelingen te doen over goederen of diensten die voor u van belang kunnen zijn

TYPE GEGEVENS

Identiteit
Contact
Technisch
Gebruik
Profiel

WETTELIJKE BASIS VOOR VERWERKING
MET INBEGRIP VAN RECHTMATIG BELANG

Noodzakelijk voor onze legitieme belangen (om onze producten / diensten te ontwikkelen en ons bedrijf te laten groeien

Marketing
We streven ernaar u keuzes te bieden met betrekking tot het gebruik van bepaalde persoonlijke gegevens, met name op het gebied van marketing en reclame. We kunnen uw identiteits-, contact-, technische, gebruiks- en profielgegevens gebruiken om een ​​beeld te vormen van wat wij denken dat u mogelijk wilt of nodig heeft, of wat voor u interessant kan zijn. Zo bepalen we welke producten, diensten en aanbiedingen voor jou relevant kunnen zijn (dit noemen we marketing). U ontvangt marketingcommunicatie van ons als u informatie bij ons hebt aangevraagd of goederen of diensten bij ons hebt gekocht [of als u ons uw gegevens op een ander tijdstip hebt verstrekt en u zich er in elk geval niet voor heeft afgemeld om die marketing te ontvangen. . We zullen uw uitdrukkelijke opt-in-toestemming krijgen voordat we uw persoonlijke gegevens delen met een bedrijf buiten onze groep van bedrijven voor marketingdoeleinden.
Uitschrijven
U kunt ons of derden op elk moment vragen om te stoppen met het verzenden van marketingberichten door op elk gewenst moment contact met ons op te nemen. Als u zich afmeldt voor het ontvangen van deze marketingberichten, is dit niet van toepassing op persoonlijke gegevens die aan ons zijn verstrekt als gevolg van een product-/dienstaankoop, garantieregistratie, product-/dienstervaring of andere transacties.
Cookies
U kunt uw browser instellen om alle of sommige browsercookies te weigeren, of om u te waarschuwen wanneer websites cookies plaatsen of openen. Als u cookies uitschakelt of weigert, houd er dan rekening mee dat sommige delen van deze website ontoegankelijk kunnen worden of niet goed kunnen functioneren.
Verandering van doel
We zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken voor de doeleinden waarvoor we ze hebben verzameld, tenzij we redelijkerwijs van mening zijn dat we ze om een ​​andere reden moeten gebruiken en die reden verenigbaar is met het oorspronkelijke doel. Als u uitleg wilt over hoe de verwerking voor het nieuwe doel verenigbaar is met het oorspronkelijke doel, neem dan contact met ons op. Als we uw persoonlijke gegevens moeten gebruiken voor een niet-gerelateerd doel, zullen we u hiervan op de hoogte stellen en zullen we de wettelijke basis uitleggen die ons in staat stelt om dit te doen. Houd er rekening mee dat we uw persoonlijke gegevens kunnen verwerken zonder uw medeweten of toestemming, in overeenstemming met de bovenstaande regels, waar dit wettelijk vereist of toegestaan ​​is.
Openbaarmaking van uw persoonlijke gegevens
We zullen uw persoonlijke gegevens niet aan derden bekendmaken zonder uw specifieke toestemming, tenzij: We hiertoe wettelijk verplicht zijn; of Waar we ervoor kiezen om delen van ons bedrijf of onze activa te verkopen, over te dragen of samen te voegen. Als alternatief kunnen we proberen andere bedrijven over te nemen of met hen te fuseren. Als er zich een wijziging voordoet in ons bedrijf, kunnen de nieuwe eigenaren uw persoonlijke gegevens op dezelfde manier gebruiken als uiteengezet in deze privacyverklaring. Wij eisen van alle derden dat zij de veiligheid van uw persoonsgegevens respecteren en deze in overeenstemming met de wet behandelen. We staan ​​onze externe serviceproviders niet toe om uw persoonlijke gegevens voor hun eigen doeleinden te gebruiken en staan ​​hen alleen toe om uw persoonlijke gegevens te verwerken voor specifieke doeleinden en in overeenstemming met onze instructies.
Internationale overschrijvingen
Wij dragen uw persoonlijke gegevens niet over buiten de Europese Economische Ruimte (EER).
Gegevensveiligheid
We hebben passende beveiligingsmaatregelen genomen om te voorkomen dat uw persoonlijke gegevens per ongeluk verloren gaan, gebruikt worden of op ongeoorloofde wijze worden geopend, gewijzigd of openbaar gemaakt. Daarnaast beperken we de toegang tot uw persoonlijke gegevens tot die werknemers, agenten, contractanten en andere derden die een zakelijke noodzaak hebben om hiervan op de hoogte te zijn. Zij verwerken uw persoonsgegevens alleen in opdracht van ons en hebben een geheimhoudingsplicht. We hebben procedures ingesteld om elke vermoedelijke inbreuk op persoonsgegevens aan te pakken en zullen u en elke toepasselijke regelgever op de hoogte stellen van een inbreuk waar we wettelijk verplicht zijn dit te doen.
Dataretentie
HOE LANG ZAL U MIJN PERSOONSGEGEVENS GEBRUIKEN? We bewaren uw persoonlijke gegevens alleen zolang als nodig is om de doeleinden te vervullen waarvoor we ze hebben verzameld, inclusief om te voldoen aan wettelijke, boekhoudkundige of rapportagevereisten. Om de juiste bewaartermijn voor persoonlijke gegevens te bepalen, houden we rekening met de hoeveelheid, aard en gevoeligheid van de persoonlijke gegevens, het potentiële risico op schade door ongeoorloofd gebruik of openbaarmaking van uw persoonlijke gegevens, de doeleinden waarvoor we uw persoonlijke gegevens verwerken en of we kunnen die doeleinden op andere manieren bereiken, en de toepasselijke wettelijke vereisten. Volgens de wet moeten we basisinformatie over onze klanten (inclusief contact-, identiteits-, financiële en transactiegegevens) bewaren gedurende zes jaar nadat ze geen klant meer zijn voor belastingdoeleinden. In sommige omstandigheden kunt u ons vragen om uw gegevens te verwijderen: zie [Verzoek verwijdering] hieronder voor meer informatie. In sommige omstandigheden kunnen we uw persoonlijke gegevens anonimiseren (zodat deze niet langer met u in verband kunnen worden gebracht) voor onderzoeks- of statistische doeleinden, in welk geval we deze informatie voor onbepaalde tijd kunnen gebruiken zonder verdere kennisgeving aan u.
Uw wettelijke rechten
Onder bepaalde omstandigheden heeft u rechten op grond van gegevensbeschermingswetten met betrekking tot uw persoonlijke gegevens. Klik op de onderstaande links voor meer informatie over deze rechten:
  • Verzoek om correctie van uw persoonlijke gegevens
  • Verzoek om verwijdering van uw persoonlijke gegevens
  • Voorwerp voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens
  • Verzoek om beperking van de verwerking van uw persoonlijke gegevens
  • Verzoek om overdracht van uw persoonlijke gegevens
  • Recht om toestemming te herroepen
Als u een van de bovenstaande rechten wilt uitoefenen, alstublieft Neem contact op ([e-mail beveiligd]). U hoeft geen vergoeding te betalen om toegang te krijgen tot uw persoonlijke gegevens (of om een ​​van de andere rechten uit te oefenen). We kunnen echter een redelijke vergoeding in rekening brengen als uw verzoek duidelijk ongegrond, repetitief of buitensporig is. Als alternatief kunnen we in deze omstandigheden weigeren om aan uw verzoek te voldoen. Het kan zijn dat we specifieke informatie van u moeten vragen om ons te helpen uw identiteit te bevestigen en uw recht op toegang tot uw persoonlijke gegevens te waarborgen (of om een ​​van uw andere rechten uit te oefenen). Dit is een beveiligingsmaatregel om ervoor te zorgen dat persoonlijke gegevens niet worden bekendgemaakt aan personen die geen recht hebben om deze te ontvangen. We kunnen ook contact met u opnemen om u om meer informatie te vragen met betrekking tot uw verzoek om onze reactie te versnellen. We proberen binnen een maand op alle legitieme verzoeken te reageren. Soms kan het langer dan een maand duren als uw verzoek bijzonder complex is of als u meerdere verzoeken heeft gedaan. In dit geval zullen we u op de hoogte stellen en u op de hoogte houden.
Uw wettelijke rechten
U hebt het recht om: toegang tot uw persoonlijke gegevens te vragen (algemeen bekend als een "toegangsverzoek van een betrokkene"). Dit stelt u in staat een kopie te ontvangen van de persoonlijke gegevens die we over u hebben en om te controleren of we deze rechtmatig verwerken. Verzoek om correctie van de persoonlijke gegevens die we over u bewaren. Hierdoor kunt u eventuele onvolledige of onjuiste gegevens die we over u hebben, laten corrigeren, hoewel we mogelijk de juistheid van de nieuwe gegevens die u ons verstrekt, moeten verifiëren. Verzoek om uw persoonsgegevens te wissen. Dit stelt u in staat om ons te vragen persoonsgegevens te verwijderen of te verwijderen als er geen goede reden is om door te gaan met het verwerken ervan. U hebt ook het recht om ons te vragen uw persoonsgegevens te verwijderen of te verwijderen wanneer u met succes gebruik heeft gemaakt van uw recht om bezwaar te maken tegen verwerking (zie hieronder), wanneer we uw informatie mogelijk onrechtmatig hebben verwerkt of wanneer we uw persoonsgegevens moeten wissen om voldoen aan de lokale wetgeving. Houd er echter rekening mee dat we mogelijk niet altijd aan uw verzoek tot verwijdering kunnen voldoen om specifieke juridische redenen die u, indien van toepassing, op het moment van uw verzoek zullen worden meegedeeld. Bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens wanneer we vertrouwen op een legitiem belang (of dat van een derde partij) en er is iets aan uw specifieke situatie waardoor u bezwaar wilt maken tegen verwerking op deze grond, omdat u denkt dat dit van invloed is op uw fundamentele rechten en vrijheden. U hebt ook het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens voor direct marketingdoeleinden. In sommige gevallen kunnen we aantonen dat we dwingende legitieme redenen hebben om uw informatie te verwerken die voorrang hebben op uw rechten en vrijheden. Verzoek beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens. Dit stelt u in staat om ons te vragen om de verwerking van uw persoonlijke gegevens op te schorten in de volgende scenario's: (a) als u wilt dat wij de nauwkeurigheid van de gegevens vaststellen; (b) wanneer ons gebruik van de gegevens onwettig is, maar u niet wilt dat wij deze wissen; (c) wanneer u ons nodig heeft om de gegevens te bewaren, zelfs als we deze niet langer nodig hebben, omdat u deze nodig heeft om juridische claims vast te stellen, uit te oefenen of te verdedigen; of (d) u ​​heeft bezwaar gemaakt tegen ons gebruik van uw gegevens, maar we moeten verifiëren of we dwingende legitieme redenen hebben om deze te gebruiken. Vraag de overdracht van uw persoonlijke gegevens aan u of aan een derde partij. Wij zullen u, of een door u gekozen derde, uw persoonsgegevens verstrekken in een gestructureerd, veelgebruikt, machineleesbaar formaat. Houd er rekening mee dat dit recht alleen van toepassing is op geautomatiseerde informatie waarvoor u ons aanvankelijk toestemming heeft gegeven om te gebruiken of waar we de informatie hebben gebruikt om een ​​contract met u uit te voeren. Toestemming intrekken wanneer we vertrouwen op toestemming om uw persoonlijke gegevens te verwerken. Dit heeft echter geen invloed op de rechtmatigheid van de verwerking die is uitgevoerd voordat u uw toestemming intrekt. Als u uw toestemming intrekt, is het mogelijk dat we bepaalde producten of diensten niet aan u kunnen leveren. Indien dit het geval is, informeren wij u op het moment dat u uw toestemming intrekt.
Begrippenlijst
Legitiem belang betekent het belang van ons bedrijf bij het uitvoeren en beheren van ons bedrijf om ons in staat te stellen u de beste service/product en de beste en veiligste ervaring te bieden. We zorgen ervoor dat we mogelijke gevolgen voor u (zowel positieve als negatieve) en uw rechten in overweging nemen en afwegen voordat we uw persoonsgegevens verwerken voor onze legitieme belangen. We gebruiken uw persoonlijke gegevens niet voor activiteiten waarbij onze belangen zwaarder wegen dan de impact op u (tenzij we uw toestemming hebben of anderszins wettelijk verplicht of toegestaan ​​zijn). U kunt meer informatie verkrijgen over hoe wij onze legitieme belangen beoordelen tegen mogelijke gevolgen voor u met betrekking tot specifieke activiteiten door contact met ons op te nemen. om op uw verzoek stappen te ondernemen alvorens een dergelijk contract aan te gaan. Voldoen aan een wettelijke of regelgevende verplichting betekent het verwerken van uw persoonsgegevens wanneer dit nodig is om te voldoen aan een wettelijke of regelgevende verplichting waaraan wij zijn onderworpen.
Derden
Dienstverleners die optreden als verwerkers die IT- en systeembeheerdiensten leveren. Professionele adviseurs die optreden als verwerkers of gezamenlijke verwerkingsverantwoordelijken, waaronder advocaten, bankiers, auditors en verzekeraars die bank-, juridische, verzekerings- en boekhouddiensten verlenen. Belastingdienst & Douane, regelgevers en andere autoriteiten die in bepaalde omstandigheden melding van verwerkingsactiviteiten eisen.
Cookies en andere technologieën die we gebruiken
We gebruiken cookies en/of vergelijkbare technologieën om het gedrag van klanten te analyseren, de website te beheren, de bewegingen van gebruikers te volgen en informatie over gebruikers te verzamelen. Dit wordt gedaan om uw ervaring met ons te personaliseren en te verbeteren. Een cookie is een klein tekstbestand dat op uw computer wordt opgeslagen. Cookies slaan informatie op die wordt gebruikt om sites te laten werken. Alleen wij hebben toegang tot de cookies die door onze website zijn gemaakt. U kunt uw cookies beheren op browserniveau. Als u ervoor kiest om cookies uit te schakelen, kan dit uw gebruik van bepaalde functies belemmeren.
We gebruiken cookies voor de volgende doeleinden
Noodzakelijke cookies – deze cookies zijn nodig om een ​​aantal belangrijke functies op onze website te kunnen gebruiken, zoals inloggen. Deze cookies verzamelen geen persoonlijke informatie. Functionaliteitscookies - deze cookies bieden functionaliteit die het gebruik van onze service gemakkelijker maakt en meer gepersonaliseerde functies mogelijk maakt. Ze kunnen bijvoorbeeld uw naam en e-mailadres onthouden in reactieformulieren, zodat u deze informatie de volgende keer niet opnieuw hoeft in te voeren wanneer u een opmerking plaatst. Analytics-cookies – deze cookies worden gebruikt om het gebruik en de prestaties van onze website en diensten bij te houden. Advertentiecookies – deze cookies worden gebruikt om advertenties weer te geven die relevant zijn voor u en uw interesses. Daarnaast worden ze gebruikt om het aantal keren dat u een advertentie ziet te beperken. Ze worden meestal op de website geplaatst door advertentienetwerken met toestemming van de websitebeheerder. Deze cookies onthouden dat je een website hebt bezocht en deze informatie wordt gedeeld met andere organisaties zoals adverteerders. Vaak worden targeting- of advertentiecookies gekoppeld aan sitefunctionaliteit die door de andere organisatie wordt geleverd. U kunt cookies die op uw computer zijn opgeslagen verwijderen via uw browserinstellingen. Als alternatief kunt u sommige cookies van derden beheren door een platform voor privacyverbetering te gebruiken, zoals: optout.aboutads.info  or  youronlinechoices.com. Ga naar voor meer informatie over cookies allaboutcookies.org. We gebruiken Google Analytics om het verkeer op onze website te meten. Google heeft hun eigen privacybeleid dat u kunt bekijken hier. Als u zich wilt afmelden voor tracking door Google Analytics, gaat u naar de Afmeldingspagina van Google Analytics.
Contact informatie
Toezichthoudende autoriteit E-mail: [e-mail beveiligd] Telefoon: + 356 2328 7100
Wijzigingen in dit privacybeleid
We behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacybeleid. Laatste wijziging is aangebracht 15 mei 2018.